Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

Zawiercie

Opinie o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

kos 2015-09-02 20:26:39
sprzedał długi huty szkła taka opinia o pracodawcy
a może on odkupi




1
Sam 2015-10-24 22:09:44
Totalny syf
qwertyuiop087 2015-11-28 08:46:50
jakie sa zarobki może mi ktoś powie na hucie
Anonim 2016-02-09 16:20:15
Jak jest teraz w tej hucie szkła płacą już normalnie na czas? czemu tak ciągle ludzi szukają do roboty, co robota ciężka??
Ar 2016-02-10 16:22:08
No właśnie ,może ktoś coś napisać na ten temat ?
Qwer 2016-05-20 20:12:10
Nikt mlody tam nie pojdzie pracowac 4 brygady, zadnych dodatkow za weekendy, zadnych premii, nawet ubrania nie dają, a starzy pracownicy pracuja byle do emerytury dotrwac. Co do pieniedzy to szkoda gadac
1
Anon 2016-06-06 15:28:02
Praca na 4 brygady i to ciężka, nie dosyć że nie dają ubrań to nawet w łazience mydła nie ma żeby się umyć, w kiblu syf śmierdzi z daleka. W ogóle jeden wielki syf, uciekać z daleka
2
ZAWIERCIANIN!!!! 2016-06-13 14:53:40
oddajcie nam zlodzieje nasze pieniadze kolejny miesiac bez wyplaty!!!!!!
4
Anonim 2016-07-16 11:56:40
Dalej nie płacą?
1
sejna 2016-07-18 10:46:42
to święta prawda o ludziach tu pracujących. Podejście do klienta to komunistyczna hańba! Łaskę wszystkim robią , że muszą coś zrobić, kpina.
1
Aaa 2016-07-19 11:32:31
Ludzie dalej odchodzą stamtąd więc chyba nie będą płacić
2
Anonim 2016-08-17 12:24:48
Płacą teraz czy nie? I czy w całości czy na raty?
pracownik 2016-08-22 12:01:19
Ludzie tu syf był jest i będzie odradzam komukolwiek prace tutaj!!! Wypłaty, zapomnijcie!!!!
2
Anonim 2016-08-23 15:57:35
To dalej nie płacą? Znów po 300 na miesiąc wypłacają? Ogłoszenie znowu dali na automat chcą przyjąć
xxx 2016-08-26 15:31:53
Debile nie umiecie czytać? Wszyscy piszą, że nie płacą !!!! A wy wciąż pytacie! Pracowałem tam i wiem: Ściemnianie, że oczywiście będą płacić to bzdura! Banda złodziei i tyle! Idą głupcy (jak kiedyś ja) naiwni a potem skomlają o pieniądze. Kuszą umowami i wysokimi na piśmie kwotami a i tak ich nigdy nie zapłacą! To co? Może lepiej mieć na papierze i spać spokojnie czy lepiej mniej ale w kieszeni? Zobaczcie odkąd proszą się o ludzi? do biura też bo wszyscy uciekają! Teraz na sorga chcą za 3600 hahahahahah nie potrafią 500zł wypłacić a 3600? Jesteś głupi i naiwny to pójdziesz a wyjdziesz goły i chyba nie wesoły.
3
Oszukany Pracownik 2016-10-17 20:14:05
Nie polecam pracy w Hucie szkła w Zawierciu juz od pierwszego miesiąca zalegają z wypłatami płaca w ratach lub wcale a właściciele bujają sie po ciepłych krajach. Obowiązków wymagań dużo płacy wcale!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!
5
Anonim 2016-10-19 12:34:49
Znów szukają ludzi do pracy, tym razem automatyków i elektryków. Nie płacą więc ludzie odchodzą, a jak tam na produkcji też pouciekali??
5
Oszukany jak inni 2016-10-19 23:45:34
Opinia jest jedna.
ZŁODZIEJE którzy za pieniądze ludzi bujają się po świecie!!!!!!!!
Stara klika beton mafia nic więcej... włącznie z całym tym zarządem!!!!
Chcesz być ich sponsorem to idź tam i pracuj a zobaczysz jak prezesiki za twoje żyją!!!!
6
To ja jestem Nick 2016-12-23 10:24:03
Znowu ogłoszenia dają! Jakie zarobki! ZŁODZIEJE. Będą zwodzić zarobkami a nigdy tej kasy nie dostaniesz! A jak głupi jesteś to idź. Wielu nas takich było i wyszło bez kasy.
3
były 2016-12-23 12:38:08
Obiecują 2200zł brutto a dają 300zł na miesiąc, złodzieje
Xyz 2017-01-18 09:28:09
Oj to prawda wyzysk wyzysk wyzysk to chyba motto tamtejszych pracodawców !!! Nie polecam !!!
2
Ferdek 2017-01-22 15:15:52
I znów szukają frajerów do pracy, jak zwykle kuszą zarobkami a prawda jest taka że nawet połowy z tego nie zapłacą.
Zenek 2017-01-22 15:24:32
Nie polecam pracy w tej firmie szczególnie przy podkładaniu, praca przy tzw bibeku jest straszna, nie raz nawet niema jak iść do kibla, bo nie można odejść od maszyny. Pracownik jak pies brzy budzie cały dzień przywiązany do maszyny jak cię ktoś nie zmieni to nawet nie ma jak sobie zjeść. Po za tym warunki na zakładzie to czarna rozpacz, wszędzie syf, w łazience nie ma wogóle mydła trzeba nosić swoje i pilnować żeby nie ukradli, w toalecie nie ma papieru. A o zarobkach to już nawet nie wspomnę bo dosłownie nie ma o czym.
Anonim 2017-01-26 14:56:20
Bo to nie jest praca dla jednej osoby tylko dla dwóch. Na automacie niema prawie nic do roboty a jest ich trzech, a na bibeku gdzie jest mnóstwo rzeczy do ogarnięcia poza podkładaniem jest się samemu bez sensu. A wogóle to nie jest praca tylko wolontariat :)
ZXZ 2017-02-08 11:10:01
No nie znów szukają ludzi do pracy. Który to już raz w ciągu ostatnich 12 miesięcy? Chyba z 10 :) A czemu tak ciągle ludzi szukają? Wiadomo :)
Zostaw swoją opinię o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego - Zawiercie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego