Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

Zawiercie

Opinie o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego

mike byly robol 2012-04-01 23:53:02
Pani [usunięte przez moderatora] chyba jest blisko dyrektora i próbuje nakłonić jakiś jeleni żeby na nich pracowali
Libratum 2013-07-10 11:35:56
Dzień dobry

Jako Kancelaria specjalizujaca sie w odzyskiwaniu zaległych wynagrodzeń otrzymaliśmy informacje,ze jest problem z wypłata wynagrodzeń. Jeśli jest to prawda chcielibyśmy Państwu pomóc . Osoby, ktore mogły by potwierdzić ta informacje prosimy o kontakt pod adresem kancelaria@libratum.pl lub pod numer telefonu 881 645 346
Libratum
1
TURYSTA!!! 2015-03-28 15:52:11
WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ, ŻE MAJSTROWIE GONIĄ WAS DO PRACY! ZAANGAŻOWANIE PANI W SKLEPIE FIRMOWYM ,,Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego" JEST PONIŻEJ WSZELKIEJ KRYTYKI, ODPYCHAJĄCE I BEZCZELNE, A KOMENTARZE KIEROWCÓW FIRMOWYCH NA KORYTARZU - CIĘŻKO NAWET OPISAĆ /CHAMSKIE I PONIŻAJĄCE!/. JAK PRACOWNICY TAK TRAKTUJĄ TURYSTÓW I KLIENTÓW TO NASZA NOGA WIĘCEJ NIE STANIE W TEJ OBRZYDLIWEJ FIRMIE! MOŻE CZAS SIĘ WZIĄĆ DO PRACY?!
3
ja 2015-08-11 17:03:40
Pracowałam tam 17 lat i jak czytam komentarz jakiegos tam turysty,szlag mnie trafia. Pewnie kolejny odwiedzajacy urzedas w buciorach na szpic. Wy się weżcie do roboty bo kupe kasy zgarniacie za pierdzenie w stolek. Jak nie placa pensji przez miesiace i traktuja jak bydlo,czasami trudno byc milym kiedy nie ma wyplaty a rachunki i dzieci czekaja. Moze patafianie jeden najpierw dowiedz sie wiecej a potem otwieraj pysk,jak domniemam warszawiak.
3
kos 2015-09-02 20:26:39
sprzedał długi huty szkła taka opinia o pracodawcy
a może on odkupi




1
Sam 2015-10-24 22:09:44
Totalny syf
qwertyuiop087 2015-11-28 08:46:50
jakie sa zarobki może mi ktoś powie na hucie
Anonim 2016-02-09 16:20:15
Jak jest teraz w tej hucie szkła płacą już normalnie na czas? czemu tak ciągle ludzi szukają do roboty, co robota ciężka??
Ar 2016-02-10 16:22:08
No właśnie ,może ktoś coś napisać na ten temat ?
Qwer 2016-05-20 20:12:10
Nikt mlody tam nie pojdzie pracowac 4 brygady, zadnych dodatkow za weekendy, zadnych premii, nawet ubrania nie dają, a starzy pracownicy pracuja byle do emerytury dotrwac. Co do pieniedzy to szkoda gadac
1
Anon 2016-06-06 15:28:02
Praca na 4 brygady i to ciężka, nie dosyć że nie dają ubrań to nawet w łazience mydła nie ma żeby się umyć, w kiblu syf śmierdzi z daleka. W ogóle jeden wielki syf, uciekać z daleka
2
ZAWIERCIANIN!!!! 2016-06-13 14:53:40
oddajcie nam zlodzieje nasze pieniadze kolejny miesiac bez wyplaty!!!!!!
4
Anonim 2016-07-16 11:56:40
Dalej nie płacą?
1
sejna 2016-07-18 10:46:42
to święta prawda o ludziach tu pracujących. Podejście do klienta to komunistyczna hańba! Łaskę wszystkim robią , że muszą coś zrobić, kpina.
1
Aaa 2016-07-19 11:32:31
Ludzie dalej odchodzą stamtąd więc chyba nie będą płacić
2
Anonim 2016-08-17 12:24:48
Płacą teraz czy nie? I czy w całości czy na raty?
pracownik 2016-08-22 12:01:19
Ludzie tu syf był jest i będzie odradzam komukolwiek prace tutaj!!! Wypłaty, zapomnijcie!!!!
2
Anonim 2016-08-23 15:57:35
To dalej nie płacą? Znów po 300 na miesiąc wypłacają? Ogłoszenie znowu dali na automat chcą przyjąć
xxx 2016-08-26 15:31:53
Debile nie umiecie czytać? Wszyscy piszą, że nie płacą !!!! A wy wciąż pytacie! Pracowałem tam i wiem: Ściemnianie, że oczywiście będą płacić to bzdura! Banda złodziei i tyle! Idą głupcy (jak kiedyś ja) naiwni a potem skomlają o pieniądze. Kuszą umowami i wysokimi na piśmie kwotami a i tak ich nigdy nie zapłacą! To co? Może lepiej mieć na papierze i spać spokojnie czy lepiej mniej ale w kieszeni? Zobaczcie odkąd proszą się o ludzi? do biura też bo wszyscy uciekają! Teraz na sorga chcą za 3600 hahahahahah nie potrafią 500zł wypłacić a 3600? Jesteś głupi i naiwny to pójdziesz a wyjdziesz goły i chyba nie wesoły.
3
Oszukany Pracownik 2016-10-17 20:14:05
Nie polecam pracy w Hucie szkła w Zawierciu juz od pierwszego miesiąca zalegają z wypłatami płaca w ratach lub wcale a właściciele bujają sie po ciepłych krajach. Obowiązków wymagań dużo płacy wcale!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!
5
Anonim 2016-10-19 12:34:49
Znów szukają ludzi do pracy, tym razem automatyków i elektryków. Nie płacą więc ludzie odchodzą, a jak tam na produkcji też pouciekali??
5
Oszukany jak inni 2016-10-19 23:45:34
Opinia jest jedna.
ZŁODZIEJE którzy za pieniądze ludzi bujają się po świecie!!!!!!!!
Stara klika beton mafia nic więcej... włącznie z całym tym zarządem!!!!
Chcesz być ich sponsorem to idź tam i pracuj a zobaczysz jak prezesiki za twoje żyją!!!!
6
To ja jestem Nick 2016-12-23 10:24:03
Znowu ogłoszenia dają! Jakie zarobki! ZŁODZIEJE. Będą zwodzić zarobkami a nigdy tej kasy nie dostaniesz! A jak głupi jesteś to idź. Wielu nas takich było i wyszło bez kasy.
3
były 2016-12-23 12:38:08
Obiecują 2200zł brutto a dają 300zł na miesiąc, złodzieje
Xyz 2017-01-18 09:28:09
Oj to prawda wyzysk wyzysk wyzysk to chyba motto tamtejszych pracodawców !!! Nie polecam !!!
Zostaw swoją opinię o Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego - Zawiercie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zawiercie S.A. Huta Szkła Gospodarczego