Atlant Michał Mioduszewski

Białystok

Opinie o Atlant Michał Mioduszewski

Przemuśś 2014-01-04 13:22:21
A wiec tak,gorąco Nie polecam pracy w tej firmie,jednym słowem oszuści i wyzyskiwacze. Kompletny brak ludzkich warunkow pracy,nawet nie ma bierzacej wody,a co do wyplaty?owszem są regularne ale (usunięte przez administratora)wypomni Ci wszystko i obetnie z niej ile wlezie,byl nawet przypadek,ze pracownik po wyplacie musiał jeszcze mu dopłacic
15
Omijać 2014-04-18 19:41:41
nie polecam również (usunięte przez administratora)
4
span 2014-12-30 13:10:49
witam mam okna od tej firmy nie polecam jakość estetyka porażka sprawa jest w sądzie. A serwis to wogle szok fachowcy tacy że okna wyregulować nie umieją.
3
Pracuję 2015-01-29 23:39:42
Jaka płaca tacy fachowcy :) a przecież to niemal cud że w ogóle dostałeś te okna. Warunki pracy ... jakie warunki pracy ?
9
pracownik 2015-02-24 20:15:42
NIE POLECAM! pracownicy są traktowani tak jakby zgłosili się jako wolontariusze (szefostwo z każdym miesiącem ucina ile może i krzywo patrzy gdy pyta się o wypłatę) warunki? przerwa 15min na 10h pracy. szatnia i toalety są praktycznie w stanie surowym, brak bieżącej wody. Szefostwo nie dba o pracownika. całą zimę pracowaliśmy w temperaturze ujemnej. szczerze ODRADZAM!
7
Młoda 2015-05-11 19:24:41
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!byłam,zobaczyłam i jestem w szoku takiego chamstwa ze strony właściciela i kadry kierowniczej jeszcze nie widziałam.Warunki? jakie warunki zimniej jak na podwórku w szatni syf toaleta nie lepsza nawet nie ma gdzie herbaty zrobić.Pracownicy wporządku ale tacy jacyś zastraszeni mobbing? W sumie tego się można spodziewać skoro się nie czają i wyzywają niecenzuralnymi słowami pracowników
7
AGA 2015-09-09 12:20:52
A JA MAM INNE ZDANIE PRACOWAŁAM W FIRMIE ATLANT POBORY ZAWSZE NA CZAS A ŻE SZEF WYMAGA OD PRACOWNIKÓW UCZCIWEJ I WYDAJNEJ PRACY TO CHYBA NORMALNE W KAŻDEJ FIRMIE WŁAŚCICIEL DBA O SWÓJ WYRÓB POZDRAWIAM NIEZADOWOLONYCH ALE MOŻE SPÓJRZCIE NA SIEBIE CZY DOBRZE WYKONYWALIŚCIE PRACĘ
5
prokopczyk 2015-09-14 12:06:39
Również pracowałem w tym syfie i nie mam dobrego zdania o firmie jak również o jej właścicielach. Żadnej szyby nie pobiłem a mi potrącono 200 zł i to w taki sposób że mi zasłaniał notatnik abym go nie widział że tam niby jestem wpisany. Nie polecam najgorszemu wrogowi tam pracować.
10
fddsd 2015-12-01 22:39:02
Jedynie ekipa w pracy jest w porządku i całkiem zgrana... O szefostwie i warunkach pracy nawet nie chcę się wypowiadać, brak słów. Ludzie są traktowani jak zwierzęta i muszą pracować w nieludzkich warunkach
2
byko 2015-12-07 19:49:40
jedna wielka TRAGEDIA,myślę że zwierzeta w zoo maja lepiej
3
adam 36 2016-04-19 10:53:18
Nie polecam nawet największemu wrogowi ( obóz pracy )
1
qwert 2016-04-19 11:04:53
Trzy miesiące pracy w kieracie i won !!!
1
pracus 2016-05-11 09:49:48
Fakt może warunki pracy nie są rewelacyjne, ale wydaje mi się, że przesadacie z tak krzywdzącą opinią. Oczywiście jest ciężko to nie podlega dyskusji, ale gdzie nie jest? Praca fizyczna wiec normalne, że nie jest łatwo. Ja pracowałem w Atlant i uważam, że praca jak każda inna. Trzeba się starć i pracować sumiennie, a nie się obijać i chodzić co chwilkę na papierosa. Moim zdaniem robota ok.
1
mlody 2016-09-15 12:29:51
Podzielam zdanie poprzednika. Praca może jest ciężka, możne nie ma komfortowych warunków, szefowie są wymagający, ale myślę ze to normalne w każdej pracy. Pracowałem tak dłuższy czas i dalej bym pracował ale odważyłem się na wyjazd za granice. Powiem tak jeśli chce ktoś pracować cały rok i posiadać stabilne zatrudnienie to polecam, kasa zawsze na czas, fajni ludzie, a jak Ty jesteś człowiekiem ok to i do Ciebie będą ok. Zeby zarobić trzeba pracować a nie czekać aż ktoś inny zrobi. No i moim zdaniem ludzie, którzy tu piszą to zazwyczaj Ci którym nic nigdy nie pasuje... trzeba było sie uczyć i pracować jako prezes wtedy możne było by dla Was ok.
1
Młody 2016-10-09 20:19:51
Praca jak kazda inna, jest okres w którym trzeba ostro zapiepszać ale jest i taki w ktorym jest mało roboty. Warunki są jakie są, kasa? Jeđli chcesz pracowac to i wiecej zarobisz no ale jak wiekszosć nowych którzy przychodzą tam do pracy są nauczeni ze dostaną kupe kasy za nic nie robienie to sory bardzo. Atmosfera wedłóg mnie jest bardzo fajna ze wszystkimi mozna normalnie pogadac, posmiac sie i wgl. A jesli chodzi o szefostwo to jest naprawde wporzadku
1
szary 2016-11-02 14:12:08
Pracuję w ATLANT już jakiś czas jestem zadowolony. Kasa zawsze jest na czas... czasem jak potrzeba zaliczkę to idzie sie dogadać z szefem. Pracownicy ok, szefowie też są ok jesli wodzą, że się starsz. Moim zdaniem jeśli ktoś szuka pracy to polecam, ale jeśli ktoś szuka kolejnej imprezy to nie tam miejsce. Ogólnie może warunki nie są najlepsze, ale moim zdanem jest ok. Polecam
2
Zostaw swoją opinię o Atlant Michał Mioduszewski - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlant Michał Mioduszewski