Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz

Łódź

Opinie o Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz

krzyś 2014-11-26 10:58:29
Osoby wydające takie opinie nie znają sprawy na pewno jest to jakiś rozżalony pracownik, który próbuje oczernić przed wszystkim pracodawcę. Nie znając prawdy wymyśla te bzdury by tylko zaszkodzić.
4
zatrudniony 2015-02-17 10:47:42
Potwierdzam opinię użytkownika "wrocław". Warunki w firmie są stabilne, płaca zgodna z umówioną. Zawsze znajdą się byli pracownicy z żalem do całego świata.
3
jarek 2015-03-16 15:22:33
mi tam pity przyszły na czas nie wiem co ty kombinujesz pity były wysyłane za potwierdzeniem odbioru i wyszły do nas 26.02.2015 bo sprawdzałem
1
aga 2015-07-21 09:18:57
Obecnie pracuje w tej firmie i nie przypominam sobie takiej sytuacji by jakiekolwiek pismo było źle sporządzone, a panie w biurze są bardzo miłe i kompetentne. Na wypłatę wynagrodzenia też nie mogę narzekać wszystko jest na czas.
emi 2015-07-29 13:50:34
Jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Jak coś potrzebuje to zgłaszam się do biura do miłych pań, które jak mam problem czy jakieś wątpliwości to na spokojnie wszystko wytłumaczą. Sprawy dobrze i szybko są załatwione. Polecam pracę w tej firmie. Wszyscy są tam bardzo mili i sympatyczni.
Paweł 2015-08-19 13:18:12
płaca terminowo. pracuje tam juz u nich od 4 miesięcy. W ciągu tego czasu jak na razie nie mieli obsuwy z wypłata. w umowie jest ze do 10 każdego miesiaca a na konta wysyłają wcześniej jakoś koło 6. Na razie nie mam na co narzekać, zobaczymy jak będzie dalej
Alex 2015-09-10 15:00:59
płaca w terminie, potwierdzam.
pracujący 2016-02-15 11:21:02
z moich informacji wynika że nie masz człowieku co robic i zyjesz życiem innych ludzi zajmij sie sobą
pracownik ochrony 2016-04-08 15:33:33
patro010585 weź się ogarnij człowieku już spamuje konkurencja za długo cisza była , daj nam pracować
1
?KIEDY 4 Miechy wystarczy? 2016-06-30 06:46:54
praca ok. zapłata ??
Aleksandra 2016-09-19 13:53:20
Ostrzegajcie się przed samym sobą. Pracowałam w Firmie Evres Cleaning i współpraca układała się bardzo dobrze. Ze względów rodzinnych musiałam się sama zwolnić. Polecam firmę jako dobrego pracodawcę
2
Radek 2016-09-22 10:21:04
Ja pracuje od stycznia 2016 a wy?
Ciekawe czy kiedyś się spotkaliśmy na obiektach bo tu tylko same imiona i niki :)
Monika 2016-09-22 15:47:04
Ja od czerwca 2016 u Pana Alka
Monika 2016-09-22 15:48:11
nie mam problemu z wypłatą
Mariola 2016-10-10 21:26:24
Muszę podzielić się opinią. Firma Evres jest firmą która jest dobrym płatnikiem. Wszystko na czas.
Zostaw swoją opinię o Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Evres Firma Sprzątająca Emilian Klinkiewicz