JCIS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o JCIS Sp. z o.o.

Dorota 2016-03-29 09:46:00
Cała ta firma jest nieogarnięta jakaś, każdy sobie rzepke skrobie. Szef chce jak najwięcej dla siebie nie dając nic pracownikom poza przymusowym minimum, brygadziści kombinują dla siebie, co mądrzejszy pracownik zwija się z tego bałaganu i szuka czegoś "normalnego". Bo uczciwą pracą tam nic nie zarobisz. do tego od tych ludzi bije brak szacunku dla praconików
7
Robert 2016-07-04 16:05:10
Banda nie wypłacalnych debili, 9 zł za godzine płatne 1,5 miesiąca po planowanej wypłacie
5
on 2016-08-16 14:57:51
omijać szerokim łukiem to naprawde banda oszołomow
6
Ramzes 2016-09-04 18:24:01
witam ta firma to jakieś oszustwo ukrainiec okrada pracowników daje 10zł i przyćina 2zl dla siebie nie polecam tej firmy wielkie G???O robota jedynie dla ukrainców Damian
2
Jasiu 2016-09-09 11:39:10
Witam zastanawiam się nad współpraca z tą firma. 9zl/h .....ale reszta pod stolem tak . Mnie proponuje zarobek z metra.A skąd wziął się ukrainiec w Polskiej firmie, udziałowiec?
2
Niko 2016-09-12 19:28:47
tam nie ma żadnego stołu :) żadnej umowy, a 10 zawsze wszyscy palą jana że nie ma kasy bo prezesik nie odbiera telefonu, kurwa żenada, banda złodziei i pedałów, nie polecam nawet tego pierdolnika najgorszemu wrogowi
4
gregory 2016-09-18 05:45:10
firma jest totalną porażką-pracowałem w Łodzi przy sprzątaniu na budowie i moge napisać że oszukują ludzi na pieniądze a do tego są niewypłacalni -nie polecam pracy wtej firmie
4
Marcin 2016-09-18 17:04:25
Firma krzak, w tej firmie kazdy kradnie
6
Ewa 2016-10-14 22:53:40
W tej firmie chyba nigdy nie było i nie będzie wszystkich pieniędzy na czas . Prezesik poza biurem się ukrywa a te lale co w nim siedzą jedna głupsza od drugiej. Nigdy nic nikt nie wie i nic załatwić się normalnie nie da . Nie polecam ruszać tego gówna bo tylko będzie śmierdziec.
6
Kosior 2016-10-22 17:27:21
najlepszą lipe odstawili w łodzi
1
oli 2016-10-26 19:15:41
jaką lipe odwalili w Łodzi?
Marek 2016-10-28 12:32:52
przydupas jednego z tych pseudo kierowników , to faktycznie skompletowali sobie team złodziejski
5
jarek 2016-10-29 10:07:39
czytam opinie o firmie i nie wierze troche w nie,ale w kazdym kłamstwie jest ziarno prawdy-jestem z Łodzi i czytam ze cos odstawili w miescie tzn.moze ktoś coś konkretniejszego napisac -zastanawiam sie nad pracą u nich ale juz sam nie wiem
1
Adam 2016-10-30 17:38:54
Chcesz pracować jak w cholchozie za marne pieniądze to wal śmiało. A koło 10 albo ci utna z wynagrodzenia bo tak chcą albo brygadzista cie nie polubi i weźmie sobie. O ile wogole obiecanej 10 pensja będzie bo to się raczej nie zdaza. Jest ale bo najwyżej jak to oni mówią zaliczka .
7
Marek 2016-10-30 18:40:09
Adam czy pracowałeś tam jako alpinista czy jako pracownik sprzątający ? Ja pracowałem jako alpinista i na początku było w miare ok a może mi sie tak tylko wydawało bo były to moje początki jeśli chodzi o tą branże , ale niestety kierowniczek zaczął walić w chuja po oporach , dokładnie tak jak pisałeś 10 każdego miesiąca telefon milczy albo prezesik przymelanżował i piniędzy ni ma :) wszyscy wartościowi alpiniści którzy mieli zapał do pracy rozeszli sie w inne strony z tego co wiem, każdy łącznie ze mną jest zadowolony z obecnych zarobków reprezentując nowe barwy konkretnych ekip alpinistycznych. Długo by pisać o tej "firmie", długo by pisać o ich podejściu do pracowników i szacunku do nich jak również długo by można pisać o wałkach kierowniczka przy rozliczaniu pieniędzy o ucinaniu godzin czy po prostu ogarnianiu robót bez zagwarantowanego sprzętu do ich wykonania. Firma kwalifikuje się żeby w końcu zajęła się nią Państwowa inspekcja pracy. Jeśli chodzi o brygadzistów w naszym dziale to był i pewnie jest jeszcze taki śmieszny para alpinista w kasku rowerowym, główny DUPOLIS kierownika który to znał sie niby na wszystkim, domyślam sie że właśnie o nim wspomniałeś w swoim poście :) facet za paczke fajek sprzedał by pewnie i swojego rodaka. Szkoda czasu na marnowanie swojego czasu i wypruwanie nerwów w tym pierdolniku, zdecydowanie nie polecam, a w światku alpinistycznym ta firma jest spalona.
6
rypać jcis 2016-11-03 21:27:53
co sie tym przejmowac-pracowałem w Łodzi i była konkretna porażka z kasą a kierownik to juz wogóle smieszny człowiek nie mówiąc o tych 3kobietkach u nich na biurze-puste dziewczyny które dorobiły się awansu na własnych tyłkach-wiadomo o co chodzi-PIP i sanepid i zostało juz powiadomione przez współpracownika z którym pracowałem i mam znim kontakt-mam nadzieje że ich dosięgnie ręka prawa a wszczególnosci tego smiesznego prezesa który ma cały czas komornika na koncie-możecie nie wierzyć ale to prawda-szefuncio tego bałaganu ma przerypane z komornikami i dlatego oszukują pracowników na pieniądze=lepiej jakby tym laluniom z biura dał podwyżke to lepiej moze będą mu lizały orzeszka-moge podac imiona tych laluń i kierowców wraz z kierownictwem ale nie będzie na forum wyświetlone-firma jcis to totalne dno i metr mułu nad nimi-nie polecam pracy wtej śmiesznej firmie-a do andrzeja f.-nie kłam chamie niemyty bo może ci się głupio zrobić jak zaczne pisać wszystko na forum jakbyło naprawde wtym bałaganie,dlatego zamilknij i wskakuj na linki jak zwykły pracownik a nie się udzielasz jaki ty nie jesteś-a jestes zwykłym zerem który dorwał się do koryta[stanowiska] i rąbie ludzi na pieniądze-konkretna patologia
8
Marek 2016-11-04 11:33:45
kolego pracowałeś tam jako alpinista, mógłbyś rozwinąć w kilku zdaniach wątek w Łodzi ? Pozdrawiam
4
Adam 2016-11-04 14:07:27
ja byłem serwis sprzątający ale w tej firmie to zadna roznica. Kasa i tak idzie nie na czas i nie w caości. 1,5 meisiaca czekałem z łaską dali nie tyle co powinni. Ucieli nie wiadomo dlaczego. A ludzie maja zobowiązania jakies płatności. Nie poszedłem do pracy za parobka, za darmo, ale aby zarobic tymbardziej ze wykonywałem swoje obowiązku należycie. Zero szacunku dla wszystkich pracowników tam było. A jak zobaczyłęm tego pseudo prezesa to taki szczaw że tylko w morde mu dac za takie zachowania, ale co rózszysz gówno ...
5
NoName 2016-11-07 21:21:45
Łukasz R. nie pogràżaj sie juz bardziej niż dotychczas...
2
Jk 2016-11-12 21:04:00
Ja tam nie wiem jak jest w Warszawie ale w Łodzi jest w porządku mam tygodniówki i zawsze na czas☺
Adam 2016-11-14 08:38:05
W jakiej ty Łodzi pracowałes bo chyba nie w tej samej co ja. A może firmy ci sie pomyliły
4
lui 2016-11-16 06:26:07
@jk -koledze pomyliły się chyba firmy lub miasta albo warszawka pisze sobie plusa-pracowałem wtej firmie w ekipie sprzątającej na ulicy Piłsudskiego przez miesiąc i kasa nigdy nie była na czas-ja to mogłem poczekać pare dni na pieniądze bo przyszedłem sobie tylko dorobić na wakacje bo się ucze ale jakbyś zobaczył nerwusa Przemusia -[pozdrawiam go -człowiek do rany przyłóż ]- jak sie dowiaduje że wypłaty nie będzie-gdyby prezes przyjechał i by mu to powiedział to nie wiem czy by nie skonczył na powązkach lub na OIOM-ie- brygadzista Łukasz(też pozdrawiam)to czasem pewnie nie wiedział jak mu to przekazać żeby mu się nie oberwało-wiem że już nie pracują na piłsudskiego bo byłem ostatnio w odwiedzinach na budowie u informatyków co kamery zakładają a tam jakiś nowy młody kierowniczek od jcis który dobrze sobie tam poczyna tzn.- okrada elektryków z przewodów , kradnie złom i wszystko co ma jakąkolwiek wartosc- elektrycy mają się na niego przyczaić i spuścić konkretny łomot za złodziejstwo-nie odpuszczą mu a wszczególnosci tej kamerki co znikła i telefonu a wiedzą że to on to zapierdzielił-jak widać firma jcis daje dobry przykład kierownikom jak mają sobie radzić jak nie ma pieniędzy na czas-nie pozdrawiam tej firmy ani nie polecam nikomu
6
W-WAJCIS 2016-11-28 23:14:27
Czy wie ktoś coś o pracy w biurze w Warszawie? Jak to wygląda?
Gość 2016-11-30 16:49:39
Napewno nauczą cie sztuki złodziejstwa i krętactwa
1
Gość 2016-12-07 22:04:31
W biurze dziewczyny też się ciągle zmieniają. Chyba szefuncio lubi często wymieniać na inne modele
Zostaw swoją opinię o JCIS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JCIS Sp. z o.o.