Radola Małgorzata Gospodarstwo Ogrodnicze

Godziątków

Opinie o Radola Małgorzata Gospodarstwo Ogrodnicze

mieszkanka 2014-01-25 14:42:40
jestem mieszkanką godziatkowa i nie polecam tej firmy zatrudnia na czarno głównie bugarów,mało płaci bardzo opryskliwa nie majaca szacunku do pracowników
paulina 2014-01-27 11:19:14
pracowałam tam kilka dni bardzo nie przyjemna i niemiła pani,jako pracodawce niepolecam
MŁODA 2014-01-30 21:58:12
NIE POLECAM WYTRZYMAŁAM TYLKO JEDEN DZIEŃ
pracownica 2014-02-02 21:01:02
Pracuje tam nadal u niej ale opinie są trafne,cieżko wytrzymać czasami!
48l brak szacuku 2014-02-06 21:37:25
witam dobrze że taka możliwość jest by wystawić pracodawcy opinie,sam byłem przez tą panią wyzwany przy wszystkich pracownikach,mam 48l a ta pani pewnie 30-34? i w taki sposób jaki zostałem potraktowany powinienem wystawic negatywną opinie,a mianowićie była sytuacja kiedy mnie przyuczała do wysadzania małych sadzonek pomidorów przez przypadek wyrwałem 1.5cm pomidora zwyzywała mnie i poniżała jak oszalała,krzyczała że dla niej ten pomidor przedstawia ogromną wartośc i to rozumiem ale nie dała sobie słowa powiedzieć i przeprosić za to co zrobiłem,byłem tym zachowaniem zszokowany,!ale kiedy dzień wcześniej jedna z pracownic wiazała pomidory, całą dniówke czyli 64zł i nastepna dniówke poprawiała czyli nastepne 64zl czyli straciła 168zł i to dla włascicielki była błachostka, ponieważ ani słowem nie zwóciła jej uwagi!oczywiście po tym zajściu bez słowa odszedłem, z całą odpowiedzialnoscią potwierdzam te opinie do tego dodaje że nie spożądzeno ze mną zadnej umowy,w tym czasie pracowało w tych szklarniach 15 osób, z tego co opowiadali wszyscy chwalili męża tej pani,natomiast bardzo krytykowali zachowanie tej Pani!mam takie zdanie Unia pomaga takim bufonom producentom pomidorów a ci mają doskonałe warunki do poniżania i złego traktowania, a przy tym zatrudniania nielegalnego ludzi,zastanawiam się czy za to zachowanie tej pani w stosunku do mnie i innych pracownikow niepowiadomić Inspekcji Pracy,pozdrawiam tą niezrównoważoną pracodawczynią P.S dodam że po tej awanturze wracałem cały roztrzęsiony do domu, bo wieczorem wcześniej dzwoniła do mnie proszac mnie bym przyszedł na 6 rano do pracy do zalewania kostek z wełny,rano podziekowała mi że przyszedłem wcześniej a o 11 godz już byłem jej niepotrzebny i szukała pretekstu by mnie wywalić chociaż nie miała najmniejszego powodu
jarantów 2014-02-13 20:07:08
jestem z jarantowa i ludzie mają złe zdanie o tej Pani szklarnie zbudowala z unijnych pomocy a panoszy sie jakby była miljonerką heh
barbara 2014-02-16 20:14:18
co za baba tez pracuje w blizanowie w szklarni wymagaja ale takie zachowanie?nie do pomyslenia!
Ula Kalisz 2014-02-21 01:00:54
pracuje koło kalisza i też mam takiego szefa, to skandal żeby tak traktować pracowników !!!!!!
milutka 2014-03-09 20:22:40
NIE PRZEJMUJCIE SIE PRACOWNICY! ROSJA MA WPROWADZIC EMBARGO NA WARZYWA EXPOROWANE Z POLSKI WIEC BEDZIE PŁACIC POMIDORAMI ALBO JE BEDZIE MUSIAŁA ZJESC HEH HEH
Zostaw swoją opinię o Radola Małgorzata Gospodarstwo Ogrodnicze - Godziątków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radola Małgorzata Gospodarstwo Ogrodnicze