Mamas S.C. Biuro Projektowe

Wrocław

Opinie o Mamas S.C. Biuro Projektowe

były pracownik 2011-04-23 13:37:55
2
SAMAM 2014-04-03 22:31:08
brak szacunku, i kapryśność.
3
nowa 2014-11-10 09:07:50
Uwazajcie na tego pracodawce. Nie traktuja najlepiej nowych :(
5
zainteresowany 2015-11-23 11:00:34
Widze ze opinie nie zachęcają, nie ma ani jednej zadowolonej osoby?
Praktyka 2016-03-25 18:25:04
Słyszałam że nie podpisują ksiązki praktyk. W połączeniu z powyższymi opiniami nie ma tam czego szukać.
Ktoś może potwierdzić jak to jest z praktyką w tej firmie?
szanuj się 2016-04-17 18:58:41
jest tyle biur projektowych, może nie dają umów o prace, ale przynajmniej szanują pracowników. szanujcie się!
szanuj się 2016-04-17 19:03:23
wyszło jakbym polecił tam pracę :D oczywiście nie polecam, jest tyle biur we wrocławiu, gdzie może nie ma umów o pracę, ale pracownicy są szanowani, nie czują się jak w obozie pracy i przede wszystkim mają wsparcie od przełożonych, czego w mamasie niestety nie ma. chyba, że jesteś rodziną architekta, masz ojca z firmą wykonawczą. ooo wtedy to jesteś oblubieńcem.
6
Absolwent 2016-08-22 14:09:13
Poszedłem zrobić praktyki niestety nie dogadałem się.
Ale chętnie podzielę się tym czego można się spodziewać jeśli chcesz iść do tej firmy.

Umowa: Proponują działalność jednoosobową, jak nie jesteś zainteresowany to najniższa krajowa (1850 brutto) reszta "pod stołem".

Praktyka - Jeśli stawka i forma zatrudnienia Cie nie odstrasza bo idziesz robić praktykę to ta Firma ma dziwne zwyczaje. Praktyki nie dostaniesz za nic. Chcesz podpisać dziennik, proponują podpisać umowę lojalnościową 1:1, czyli rok się nie zwolnisz za rok praktyki razem dwa lata lub za każde dwa miesiące 1 miesiąc wpisany, lub.... nie wiem co jeszcze bo tu zrezygnowałem
(taka umowa lojalnościowa jest niezgodna z kodeksem pracy).
2
Zostaw swoją opinię o Mamas S.C. Biuro Projektowe - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamas S.C. Biuro Projektowe