Kariatyda Pracownia Projektowa Krzysztof Klink

Łuków

Opinie o Kariatyda Pracownia Projektowa Krzysztof Klink

obs 2014-02-05 21:13:09
mam pytanie !!!!! Dlaczego negatywne opinie nt ( usunięte przez administratora ) są usuwane. Czy odbiorcy nie powinni wiedzieć jak postępuje i pracuje w/w pan??????
erw 2014-02-06 07:29:23
to w jakim celu jest stworzona ta strona, czy tylko do pozytywów?
123 2014-02-12 07:42:25
Na temat(usunięte przez administratora)uzyskałem informację, iż faktycznie podjął się on wykonania usługi ( projekt rozbudowy budynku i budowa nowego), który sporządzał przez ponad rok, lecz inwestor o tyle pomyślał że nie dał mu żadnej zaliczki i po tym nieszczęsnym czasie zrezygnował z jego usług.Jak w każdym przypadku najważniejszy jest czas, do którego (usunięte przez administratora)nie przywiązuje uwagi i nie szanuje osób, które mu zaufały. Ponadto brak umiejętności i jak chodzą pogłoski, z jego podejścia do pracy duże problemy. Ludzie strzeżcie się tego człowieka.
on 2014-02-14 09:13:44
Okazuje się iż firma Kariatyda pracownia projektowa to faktycznie kpina. Właściciel podejmuje się wykonania usługi, po czym pobiera zaliczkę i na tym kończy się jego rola(usunięte przez administratora)
ccc 2014-02-17 16:18:58
czemu komentarz :erw, 123, on wysyłany był z tego samego komputera. czyżby to ta sama osoba pisała. nie taki jest zamysł tej strony. jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech pisze ale nie piszcie po kilka komentarzy podpisując się jako ktoś inny. wystarczył by jeden zbiorczy komentarz. nonsens. a może ktoś mu zazdrości robót. ja u niego kiedys też robiłem. faktycznie długo to trwało. ale cena dobra była. połowa tego co inni biorą.
ADAM 2014-04-10 14:17:28
FACET ZNIKNĄŁ Z DZIENNIKIEM BUDOWY I SZUKAM ICH OBU 4 DNI. DAJCIE CYNK GDZIE ON JEST
2
radek 2014-04-10 19:49:26
daj namiar do siebie to ci przekaże kontakt do niego
TOMASZ 2014-04-10 20:01:48
PROSZĘ O KONTAKT NA ADRES EMAIL(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o Kariatyda Pracownia Projektowa Krzysztof Klink - Łuków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kariatyda Pracownia Projektowa Krzysztof Klink