Baj Brygida Jakimiak

Opole

Opinie o Baj Brygida Jakimiak

Kacper 2011-10-12 10:15:18
Firma moze i solidna, ale szefowa gruba, z lysym wypuklym czolem, nie ma na czym oka zawiesic.
2
Oszukany 2012-11-06 09:20:47
Uważajcie na Biuro pani [usunięte przez moderatora],pracujący tam ludzie wraz z panią [usunięte przez moderatora]. Kupiliśmy przez te biuro dom,który wskazał pośrednik co okazało się w późniejszym etapie że jest inny od tego co pokazywali,prowizje sobie zgarneli 3-krotnie wyższą od innych pośredników,nie rozmawiali z nami w etapach budowli a na koniec się wypieli i nie chieli rozmawiać.Interesuje ich tylko kasa!!!! OMIJACIE TYCH [usunięte przez moderatora]
4
Ardon 2014-10-21 23:48:30
Szefowa firmy BAJ otworzyła niedawno hotel "czterogwiazdkowy" PIANO,któremu nota bene Urząd Wojewódzki właśnie jedną gwiadkę zabrał :) Na machlojkach nie da się daleko zajść.. Stanowczo odradzam pracę w tym miejscu! Szefowa "zatrudnia" ludzi na czarno! Obiecuje etat,mydli oczy, po czym stawia pod ścianą - pracujesz na czarno albo wcale. Sądzę że tą firmą powinna zająć się Inspekcja Pracy, a potencjalnym pracownikom odradzałbym wiarę w to co mówi Pani Jakimiak...
4
Pat 2014-10-27 15:27:46
Zgadza się, szuka łosi do pracy na czarno! A potem chodź człowieku i proś się o wynagrodzenie! Omijać ten hotel szerokim łukiem !
7
oszukani_3 2014-11-12 10:38:58
Wykorzystać, później zmienić warunki umowy i albo robisz dalej albo do widzenia. Zero szacunku do pracowników.Wszyscy są złodziejami i tak trzeba ich traktować. ZDECYDOWANIE ODRADZAM JAKO PRACODAWCĘ
5
ehh 2014-11-13 18:01:14
Proszę nie wierzyć tej Pani w to co mówi na rozmowach kwalifikacyjnych
6
oszukana 2014-11-27 00:21:45
Stanowczo odradzam panią Jakimiak jako pracodawcę! Ogłoszenia do pracy w jej hotelu są w necie na okrągło, non stop.. Dlaczego? Odpowiedź jak wyżej-kłamstwa, wykorzystywanie, praca na czarno i brak szacunku. Ludzie się jednak szanują, więc odchodzą. Nie należy wierzyć w jej zapewnienia na rozmowach kwalifikacyjnych!
6
:( 2014-11-27 00:37:30
Hotel PIANO Opole - (należacy do właścicieli firmy BAJ) - omijajcie takie ogłoszenia z daleka! To oszuści wykorzystujący trudną sytuację osób poszukujących pracy!
4
yyyy 2014-12-30 15:37:34
Oszukuje na wypłatach
7
3gwiazdki 2015-01-05 18:47:31
Właścicieli cechuje maniakalno obsesyjna chęć kontrolowania wszystkich i wszystkiego.Stąd plotki o ukrytych kamerach i podsłuchach które niestety okazują się prawdą
10
Pracownik 2015-01-13 23:21:00
Jestem pracownikiem od początku w Hotelu Piano. Mam umowę o pracę na cały etat, mam stawkę taką jaką sam wynegocjowałem na rozmowie kwalifikacyjnej, dostaję premie i jestem zadowolony z pracy. Wystarczyło tylko trochę chęci i zaangażowania. P. Brygida Jakimiak docenia ludzi, którzy się starają, a nie siedzą po kątach, robią zamieszanie i wiecznie piszą sms-y, kantują i okradają z każdej złotówki firmę.
Jestem zadowolony z pracy i przychodzę do niej, bo CHCĘ.
Jak ktoś jest leserem, to nigdy nie znajdzie dla siebie satysfakcjonującej pracy.
5
kupujący 2015-01-16 10:09:53
Jako klient biuro nieruchomości BAJ stanowczo odradzam zakup mieszkania za pośrednictwem Baj-u. Niekompetentna obsługa, rodzinna firemka a w niej osoby, bez jakiegokolwiek przygotowania za to z dużym ryjem do kłótni. Mieszkania, które są sprzedawane za ich pośrednictwem są wykonane byle jak a gdy kupujący zgłasza błędy wykonawcze to traktowany jest jak śmieć.
1
;) 2015-01-17 04:50:20
"kantuja i okradają z każdej złotówki firmę.." - oho,czy to aby nie sam maniakalno obsesyjny właściciel się wypowiedział?? ;)
2
Kolejna Odradzająca. 2015-01-27 19:42:50
Osobiscie odradzam wspolprace z Panią Jakimiak. Staralam sie przez dwa tygodnie o zatrudnienie w hotelu Piano i zaluje ze nie sprawdzilam wczesniej opinii o tym miejscu.
Dobrze sie skonczylo, ze sama doszlam do wniosku, ze nie jest to odpowiednia osoba na pracodawce. W hotelu placa jak najmniej a dziewczyny na recepcji sa wykorzystywne do granic mozliwosci po 200h miesiecznie. Domyslam sie ze z takiego tez wzgledu sztab pracownikow ma zenujaco niski poziom angielskiego.
Pani Jakimiak jest typowa kobieta ktora ktos oderwal zywcem widlami od pluga :) Pierwsza do klotni :)
A o fakcie, ze sa kamery Pani Brygida mowi otwarcie :)
Nie polecam. Szkoda Waszego czasu.
3
kupujacy123 2015-02-27 10:57:01
Jest w tym wiele racji. Zgadzam się całkowicie . Niekompetentna obsługa szczególnie Pan Józef - na niczym się nie zna, nie wie co wybudował i w dodatku kłótliwy, jak kupujący zgłasza błędy wykonawcze to traktowany jest jak śmieć.
3
Freepracownik 2015-06-12 19:57:54
Potwierdzam. Tylko dziwę się, że mając ,w takim miejscu, osoby zatrudnione na czarno, często bez wymaganych zaświadczeń zdrowotnych, nadal to trwa. Swoją drogą interes się kręci, jak jest potrzeba bierze się kogoś z ulicy, ten wykonuje pracę bez umowy, potem zapłaty i tak można żyć, funkcjonować. Sama oszczędność, tylko za co mają żyć ludzie podejmujący tam pracę? Ciekawe ?!?!? No a standard? Na papierku !
4
noname 2015-08-11 18:24:41
Pani Brygida to osoba która uwielbia skłócać wszystkich w pracy. Chodzi,wypytuje, czeka tylko kto co powie na kogo. Szczerze odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą osobą jak i z jej mężem. Na pochwały, podwyżki nie ma co liczyć. Zatrudnia na miesiąc ,może dwa, potem jej sie ktos odwidzi , to wymyśli sobie jakąs historyjkę i zwalnia. Jeśli ktoś nadal się waha to na rozmowie kwalifikacyjnej niech zapyta ile osób juz tam pracowało ( hotel działa od roku ) liczby mowia same za siebie. To nie jest tylko moja opinia, ale wszystkich którzy tam pracowali. Aktualni pracownicy, nic nie powiedzą, dają sobą pomiatać, w szczególności kuchnia. Życzę powodzenia wszystkim chętnym .
7
pracowałam u złodzieja 2015-09-03 19:13:19
Pracowałam w hotelu Piano Brygidy... Ciężko harowałam cały miesiąc na 2 stanowiskach, po czym wypłaty nie zobaczyłam na oczy. Niestety nie miałam jeszcze umowy, miałam ją otrzymać w kolejnym miesiącu. Szefowa wykorzystała mnie do pracy, po czym po naszym rozstaniu przywłaszczyła sobie moje pieniądze. Straciłam czas i energię na przymusowy "wolontariat" u złodzieja. Uważać na tą osobę bez serca!
6
Ja 2015-09-03 19:21:01
Złym ludziom nie będzie w życiu wiecznie dobrze... karma. Zwróci się to jej z nawiązką... oj zapłacze
5
Jedna z wielu 2015-09-03 19:23:49
Nie wiesz co piszesz... widać nie znasz tej osoby, ani osób oszukanych
1
Kg ffg 2015-09-18 19:24:54
Chyba recepcja pod przymusem post napisała :) jak to zwykle bywa w tym "hotelu"
4
Pfff 2016-01-12 21:06:53
Nie masz stawki którą sobie wynegocjowałeś. Walisz jak reszta. Za grosze. Nie pierdziel
tragedia 2016-02-03 02:14:41
Ten hotel to żenada, kompletna żenada.. Brygida to krętaczka i kłamczucha, która pojęcia nie ma o prawdziwym hotelarstwie, a ci, którzy jakimś cudem tam jeszcze pracują to głównie lizodupy i donosiciele. Tragedia ogólnie.. Też i nie ma się co dziwić że szukają pracowników na okrągło..
5
były pracownik 2016-06-09 16:51:31
Wpisy :"Pani Brygida to osoba która uwielbia skłócać wszystkich w pracy. Chodzi,wypytuje, czeka tylko kto co powie na kogo." jest zawsze "Pierwsza do klotni :) "i ma "Zero szacunku do pracowników-Wszyscy są złodziejami" oraz "Właścicieli cechuje maniakalno obsesyjna chęć kontrolowania wszystkich i wszystkiego" i że "Zatrudnia na miesiąc ,może dwa, potem jej sie ktos odwidzi , bo wymyśli sobie jakąs historyjkę i zwalnia." "a ci, którzy jakimś cudem tam jeszcze pracują to głównie lizodupy i donosiciele. Tragedia"...to wszystko niestety prawda. Szczerze odradzam.
7
szczesliwa ze już tam nie pracuje:) 2016-08-27 17:05:33
Ze wszystkimi negatywnymi opiniami się zgadzam. Pracowałam tam i poznałam jaką fałszywą osobą jest właścicielka hotelu. Chodzi uśmiecha się, a za plecami obgaduje, żeby tylko wywołać plotkę, a najlepiej skłócić ze sobą pracowników! Relacje pomiędzy kuchnią a kelnerami są beznadziejne- szukają tylko pretekstu żeby nawzajem na siebie donieść, bo przecież drugi nie może mieć lepiej!!:) Rotacja jest ogromna i to dlatego że mądrzy ludzie sami się zwalniaja:) a lizodupy i najwieksi donosiciele zostają żeby dalej kantować właścicielke:) bo przecież: dużo zarobisz, a się nie narobisz- jak to mówi barman. Najśmieszniejsze jest to, że ona nadaje na nich za plecami, a oni na nią- ważne ze są szczęsliwi w tej relacji:) ale jak to świadczy o tym miejscu? - żenada!
7
Zostaw swoją opinię o Baj Brygida Jakimiak - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baj Brygida Jakimiak