Sigma Dariusz Rodak

Częstochowa

Opinie o Sigma Dariusz Rodak

anonim 2014-06-19 15:26:21
czy ktoś może napisać jak wygląda tam praca ogłoszenia są cały czas ale za ile
11
seba 82 2016-06-22 12:53:20
Praca w akordzie na każdym dziale od 8 do 10g....
3
dark 2016-08-24 18:25:57
no dobrze,ale ile średnio w akordzie na miesiąc
seba82 2016-10-15 17:21:52
ok 2tys zależy od miesiąca
seba 82 2016-10-17 16:38:13
Witam coś o pracy w Sigmie praca próbna stawka godzinowa,potem akord wypłata do 20! ! !każdego miesiąca jak dla mnie przegięcie na ślusarni
Lolo 2017-08-06 10:08:18
Ja nie polecam tam sa cyrki wiecznie zle . szefowi nic nie pasuje . socjal zaden a akord to porażka tak wysrubowany ja robilem tam rok ale tam nic niema a na dole to wogule lipa tylko biuro ma spoko a reszta zaiwania za grosze nie polecam
Waldek 2017-08-06 10:14:30
Ja jak pracowalem to kasa byla na montazu wyciagalem ponad 3 ale teraz slyszalem ze jakies jaja sie dzieja ludzie pujda w huj. Ja w lum xe zarabiam dobrze i wszystko jest jak na papierze a sprzet szoku dostałem jak zobaczyłem. Sigma nie polecam
Anonim 2017-08-09 09:05:05
2 tysiące na rękę + premia. atmosfera wspaniała, rewelacyjny pakiet socjalny
(siłownia, basen i zakładowa sauna). organizuja wycieczki dla swoich pracowników
do najdalszych zakątków świata balonem. polecam naprawdę warto!!!!
3
Jarek 2017-08-11 09:31:48
W Sigmie fajna atmosfera, praca fajna, luźna bez żadnych stresów, można sie dogadać z szefem ze wszystkim, negatywne opinie wystawiają ludzie którzy mysleli , że do pracy przyjdą poodpoczywać.
M 2017-08-12 07:22:37
Jak czytam niektóre wypociny to się zastanawiam czy ktoś nie pomylił forum o pracodawcy z forum psychiatryka. Pracuje w Sigmie od 2005 roku i gdyby to wszystko było prawdą to by mnie już dawno tu nie było. Prawie połowa załogi ma staż dłuższy ode mnie a niektórzy są od początku powstania firmy. Jeżeli ludzie myślą, że za samo przyjście do pracy im się wszystko należy, to takie opinie będą o wszystkich firmach, w których postawili swoją nogę...
Sweet Teresa 2017-08-14 21:28:30
Przyszłam bo ktoś pisał o locie balonem, ale póki co jeszcze nic nie było mowy. Faktycznie te wszystkie opinie to ściema :(
Sweet Teresa 2017-08-14 21:28:56
Przyszłam bo ktoś pisał o locie balonem, ale póki co jeszcze nic nie było mowy. Faktycznie te wszystkie opinie to ściema :(
Zostaw swoją opinię o Sigma Dariusz Rodak - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sigma Dariusz Rodak