PPHU Roletex Dominik Majka

Dobczyce

Opinie o PPHU Roletex Dominik Majka

John 2012-10-26 20:16:40
Sam prowadzę firmę, miałem przyjemność współpracować z tą firmą. Mogę napisać, że firma jest uczciwa i rzetelna (zawsze wywiązywali się ze zobowiązań). Zatrudnia sporo osób w naszej okolicy, z tego co wiem pracownicy zawsze na czas dostają wypłaty.
adam 2014-01-31 23:19:59
Wspaniała firma. Dobre zarobi, miłą atmosfera. Właściciele wiedzą i przestrzegają przepisów prawa pracy. Wypłata zawsze jest w terminie.
monia 2014-04-13 23:27:43
Ja również mogę potwierdzić, że Roletex to dobra i rzetelna firma, która dba o swoich pracowników.
ha ha ha 2014-07-23 18:49:53
Pozwolę się nie zgodzić z wcześniejszymi opiniami. Mam zgoła inne zdanie. Kasa pod stołem - to komentarz dotyczący uczciwości właścicieli
4
szybki i wściekły 2015-09-14 00:21:06
Zgadzam się z Tobą mój przedmówco, ponieważ nie jest taka to bardzo dobra firma, jak ją chwalą. Jeśli chodzi o socjal, wypłaty to, są spóźnienia, kasa obcinana za każdą nawet najmniejszą obsówę nawet nie z Twojej winy, oczywiście że wszystko pod stołem jest załatwiane. W firmie dziwna atmosfera, porobiły się pewne gróbki, które są faworyzowane przez właściciela, a odwalają największą chałę. Nie polecam tej firmy jako pracodawcy.
1
kos 2015-10-25 16:34:10
Firma solidna. Jako pracownik byłem zadowolony z pracodawcy oraz warunków.
miki 2016-05-30 19:43:02
Praca jak praca. Wypłata na czas i to jest najważniejsze.
Iwa 2016-09-29 23:33:48
Uważam, że warto się tu starać o pracę. Atmosfera przyjemna, a wynagrodzenie ok.
oli 2016-11-22 20:50:47
trudno się do czegoś doczepić. mi się dobrze pracuje i nie zamierzam zmieniać pracy
Zostaw swoją opinię o PPHU Roletex Dominik Majka - Dobczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Roletex Dominik Majka