Instal-Gaz Karol Smirnow

Poznań

Opinie o Instal-Gaz Karol Smirnow

John 2014-08-02 11:18:59
Naprawdę nie polecam firmy Instal-Gaz Karol Smirnow. Są niepunktualni ( a raczej w ogóle nie stawiają się w podanym terminie ), nieprofesjonalni, więcej szkód niż pożytku z tej firmy, a jeżeli już się ktoś na nich zdecyduje to radze wszystko zapisywać (co do jednego zaworu i maleńkiej śrubki), bo pan Karol potrafi się wszystkiego wyprzeć co zostało wcześniej ustalone.
6
AnnaJot 2014-09-24 11:33:35
Ja akurat jestem zadowolona. Kilka firm wcześniej robiło mi wycenę centralnego ogrzewania w mieszkaniu i albo nie mogliśmy się dogadać cenowo, albo terminowo czy materiałowo. W przypadku firmy Pana Karola zarówno wycena jak i samo wykonania wyszło satysfakcjonująco i bezproblemowo. Muszę dodać, iż Pana Karol, jak i jego pracownicy podchodzą do każdej sprawy indywidualnie i na prawdę można wszystko szybko i ładnie zrobić - można się dogadać. No, ale wiadomo to zależy już tylko od ludzi... Polecam
2
spokospoko 2014-10-14 22:25:38
ODRADZAM!!! Smirnow zatrudnia pracowników z łapanki KOMPLETNIE ICH NIE PILNUJĄC. Moją instalację robili w zasadzie dwa razy. Weszli o tydzień za późno, całość miała trwać tydzień - trwała dwa. Praca po NAJMNIEJSZEJ linii oporu, byle jak, bez przemyślenia. Nawet tych kilku rur na zewnątrz nie potrafili położyć prosto.

W dodatku ze Smirnowa po pierwszym, miłym i profesjonalnym kontakcie wychodzi nadęty, niefachowy buc.

ODRADZAM RAZ JESZCZE!!!
3
spokospoko 2014-10-14 22:27:24
Smirnow, nie kłam, z Ciebie taki patałach, że nikt nie jest zadowolony. Wystarczy poczytać opinie o firmie BO-GAZ na forum muratora. Tyle pomyj ludzie wylali, że zmieniłeś nazwę.
2
Janusz Kaczmarek 2014-12-29 11:42:41
remontowalem mieszkanie , budowalem 2 domu , zawsze korzystalem z uslug
Pana Karola Smirnow i bede nadal korzystal .

Polecam go innym .

obecnie FORUM internetowe to w przewadze same oszołomy i msciciele , ktorzy sami nic nie potrafia a kogos obszczekaja i obsmaruja .

samemu juz wyscierpialemz powodu niezslusznych oszczerstw na forum w necie .

Polecam firme Instal-Gaz karol Smirnow Poznan ul Niegolewskich


Grim Baz 2015-01-15 10:01:22
Beznadzieja, "fachowcy" skacowani, nieprofesjonalni i bezmyślni - byle tylko zrobić i podłączyć. Coś pękło, pobrudziło się, zarysowało? Panie tak musi być. Normalnie jak z filmów Barei. Smirnow to jak ktoś słusznie napisał buc, do otrzymania pieniędzy fachura i co to oni nie pobudował, po otrzymaniu pieniędzy nie ma wybacz, że odpadło. Zdecydowanie nie warto.
3
Kalas 2015-01-28 21:11:04
A nie walnęłąś się glową w coś twardego, kłamczucho Karol(ino)?
1
ULRICH 2015-01-28 21:11:49
Szanowni Państwo ,
Informujemy, że ww. posta umieścił p.(usunięte przez administratora) z firmy INSTALGAZ Poznań, na którym ciąży podejrzenie czynu nieuczciwej konkurencji polegającym na tym, iż wytwarza w sposób nieuprawniony systemy solarne sygnowane marką ULRICH. Tym samym wprowadza w błąd klientów narażając ich na korzystanie z systemu składającego się z przypadkowo dobranych elementów oraz narażając na brak profesjonalnej opieki gwarancyjnej.
Wyżej opisana sprawa jest obecnie wyjaśniana w Urzędzie Ochrony Konkurencji i Konsumentów Oddział Poznań.

Ponadto informujemy, iż treść linku na którym znajduje się porównanie systemów solarnych została w sposób tendencyjny opracowana przez naszego konkurenta firmę Hewalex, wobec której toczy się odpowiednie postępowanie w sądzie w Katowicach.

Zapraszamy do korzystania z oferty firmy ULRICH w szerokiej i profesjonalnej sieci dealerskiej na terenie Polski.

Z poważaniem –
(usunięte przez administratora) Członek Zarządu ULRICH Sp. z o.o.
3
GrimBaz 2016-07-06 12:00:21
Beznadzieja fachowcy jak z alternatywy 4.Zniszczone mieszkanie jak urwał em z ceny jakies drobne nie wydał mi karty gwarancyjnej tłumacząc ze musi podbić i jutro przywiezie.Po 2 tygodniach dobijania się do niego stwierdził że nie wyda bo nie zapłaciłem całości. Chamsko i prostacko. Nie warto tylko nerwy.
2
Zostaw swoją opinię o Instal-Gaz Karol Smirnow - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instal-Gaz Karol Smirnow