Polsuper Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Polsuper Sp. z o.o.

cyklop 2013-12-07 16:40:39
Opinia o tej firmie może być tylko jedna mniej niż zero zarobki okropne po przeliczeniu na godziny przy ciezkiej pracy np odśniezanie wychodzi ok 5zł/h prowadzący tą firme poan (usunięte przez administratora) robi z ludzi robotów ostatnio po przepracowanych 23godz zaliczono mi tylko 10 bo firma nie płaci za to ze jesteś w pracy i czekasz na opad. jeśli się PIP za to nie weźmię to powykańczaja ludzi. firma wynajmuje podwykonawców którzy sami płacą psie pieniądze i nie rejstrują ludzi dziwnę ze wszyscy o tym wiedza a nikt sobie nic z tego nie robi
luk 2014-01-13 16:50:28
Ja ogolnie nie narzekam na na zarobki w tej firmie a pracuje już tam 4 lata
Henryk 11 2014-01-29 13:41:57
Praca jest okropna odśnieżać każą 23godz non stop i 3 godz snu ludzie sa wykończeni i non stop sie ktos zwalnia i przyjmuje , pracuje tu za względu ze w zime jest mało pracy ale podwykonawcy nas nie rejstruja poprostu kolchoz
1
Dorota 11121990 2014-01-30 17:50:26
Trudno nazwać tą firmę pracodawcą praca 20godzin na dobę przy dużych mrozach pracowników tej firmy codziennie widzę jak ogrzewają się u nas na klatkach schodowych są wykończeni zmarznięci i głodni żeby w państwie prawa coś takiego miało miejsce. starałam się z nimi porozmawiać pracują za 8zł na godz bez rejestracji , jutro postaram się zgłosić to do telewizji może uda się wspólnymi siłami pomóc tym obywatelom
sailor 2014-01-31 16:40:48
luk jeśli wystarczy Ci 1000 zł na przeżycie i utrzymanie rodziny to faktycznie możesz być zadowolony dokładnie 4 lata temu poszedłem tam do pracy na kosiarkach i nie była to najlepsza decyzja w moim życiu a jeśli chodzi o pieniądze to po prostu firma robiła sobie jaja z ludzi ja jako nowy pracownik za 15 przepracowanych dni dostałem 1500 zł ale kolega np za 23 dni dostał 1000 i każdy z ekipy dostawał inna kwotę na konto a przecież każdy robił to samo to tego cały czas jeździł jakiś ty i gapił sie czy przypadkiem nie stanełeś na 2 min to najgorsza firma sprzątająca kolega pracował w zimę chyba z 300 h i dostał 1900 zł podczas gdy w sicie inny zarobił 3800 to tyle co mogę powiedzieć o polsuprze
1
Polak 2014-01-31 18:20:17
Przykro to czytać gdzie jest pip czy związki zawodowe !!! Ludzie pomuzcie ludziom
1
życzliwy123 2014-10-11 13:34:49
Pracowałem w tej firmie 3 i pół roku, kierownicy bez kwalifikacji mają ludzi za nic, płacą jak im pasuje, według swojego uznania a nie za ciężką pracę, przestrzegam przed jakąkolwiek pracą w tej firmie.
jack 2014-12-27 16:54:08
To patologia jakich mało,umieją tylko kręcić i kołować ludzi,pieniądze jakie płacą są żałosne,kierownicy czy dyrektor nie mają pojęcia o wykonywanej pracy(brak jakichkolwiek kwalifikacji),nie mówiąc już o podejściu do pracownika,każdy z nich w tej samej sprawie mówi co innego,ludzie którzy w nocy sprzątają ulice w większości nie mają płacone żadnych świadczeń (na czarno).Wy magają od kierowców łamania czasu pracy,kierowcy ciężarówek w zimę jeżdzą nawet po 20 godz.Za komuny ludzi się tak nie gnoiło jak w POL-SUPER .
kaczor 2015-01-15 11:10:15
Pracowalem tam troche czasu jako kierowca kierownik który myśli ze jest mądry i wie wszystko to bardzo się myli ale w takij firmie jakta nie trzeba miec dobrych kwalifikacji jak widać a co do pensji to dobrze mówią na poczatku a pozniej tna koszta oczywiście dla siebie
johny 2015-06-06 16:00:35
nawet pic nie daja w te upaly i opcinaja z kasy kazdy chodzi o pieniadze prosi taki jest pol super
1
Góral 2016-10-31 08:12:00
Chyba nie nazywasz tego co robiłeś pracą i twoje umiejętności pozostawiały wiele do życzenia .Siedzenie na telefonie i spędzanie czasu pracy na rozmowach prywatnych to jest praca ;-)
Zostaw swoją opinię o Polsuper Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polsuper Sp. z o.o.