Trade Projekt

Bogucin

Opinie o Trade Projekt

były pracownik 2014-02-18 21:55:31
Witam,szczerze odradzam każdemu kto chce mieć do czynienia z tą (usunięte przez administratora) A jak się upomnisz o nadgodziny to Ci powie że każdego da się zastąpić.
2
A 2014-03-11 20:35:25
Ja również nie polecam mieć nic wspólnego z panią K.
2
byly pracownik 2 2014-03-14 11:06:51
a ja uwazam ze pani (usunięte przez administratora) jest spoko jak bym nie miał studjów zaocznych to bym dalej tam pracował. nie spotkalem sie z wykozytywaniem i za kazda godzine mialem placone, wiem bo sobie notowalem.
ja 2014-03-16 19:33:05
Potwierdzam opinie na temat przycinania godzin. (usunięte przez administratora)
2
ja 2014-06-09 17:19:18
nie wiem kto tu takie glupoty wypisuje, pracowalem tam okolo roku kazdy liczyl godziny i mi nic nie brakowalo, mialem z naddatkiem za dobra prace, kto chce robić to robi i w zimie tez jest robota. nie wiem o jakich nadgodzinach kto pisze bo tu nie ma nadgodzin, (usunięte przez administratora)
ja 2014-07-15 15:47:34
Potwierdzam to co ktos pisze wyzej. Niestety tak jest ze jak ktos zosyal wywalony z roboty bo sie nadaje do niczego to wylewa zale w internecie. I dobrze ze zotal wywalony bo nikt nie bedzie na kogos i za kogos robic
obecny pracownik 2014-07-17 10:09:48
To proszę wyjaśnić dlaczego taka rotacja pracowników. Może trzeba znieść mało legalne kary jak ktoś nie przyjdzie do pracy i podnieść troszkę place bo za 7 złotych to nikt rodziny nie wyżywi a i robić średnio będzie opłacalne.
2
były pracownik 2014-08-08 20:48:40
nie polecam tej firmy, w pracy konfidenci, najniższa stawka w lublinie, porażka.
4
były pracownik 2014-08-08 20:49:54
i szefowa.... współczuję, nie polecam.
4
parobek 2014-09-27 13:43:27
Największa porażka jaka mnie spotkała to praca w tej firmie, niestety nie mają pojecia o motywowaniu, kreowaniu pozytywnych postaw, kazdy na kazdego donosi, trzeba placić kary za spoźnienie, fatalna stawka godzinowa, niestety nic nie moge dobrego o tej firmie powiedziec, biorą ludzi z łapanki
4
l. 2014-11-05 12:57:39
pracowałem tam i chyba nawet wiem kto tu takie glupoty pisze. tak to jest jak ktos sie leni, nie chce mu sie robic, nie przychodzi do roboty, kradnie paliwo albo zylke od kosy i dziwi sie ze na niego donosza, że leń i zlodziej! pozdrawiam
Obserwator 2015-03-19 16:38:06
W Spółdzielniach też znają panią K. Oczywiście co roku marketing z kalendarzem na początek i nawijka och i ach.
4
gosc 2015-07-31 07:51:47
Ja tez tam pracowalem. Dla mnie ok. Kasa byla pynktualnie zawsze. Ale potwoerdzam paliwo kradli albo lancuchy do pilarek pili alkohol co niektorzy stali pracownicy i byly afery. Najlepiej anonimowo tu pisac i obrazac. Powinni tego zabronic chyba.
gosc 2015-07-31 08:04:31
Ps. Chyba jakby szefem byl facet to by sie bal taki ze zemby straci za takie cos w internecie i inne sprawy. Powinna to zbadac policja kto pisze.
gosc 2015-09-21 21:14:43
niestety podzielam to co wczesniej napisano, praca tam to dno dna
5
gosc 2015-12-24 12:11:36
Niestety zero szkoleń, zero motywacji, ciągłe narzeniania że za wolno, atmosfera fatalna, donoszenie na innych
2
Zostaw swoją opinię o Trade Projekt - Bogucin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trade Projekt