Natura-Waxim Przedsiębiorstwo Usługowe Kamil Wawak

Mazańcowice

Opinie o Natura-Waxim Przedsiębiorstwo Usługowe Kamil Wawak

byly pracownik 2014-02-14 14:28:10
po pirwsze, czy to mozna nazwac firma? chyba nie,zarobki marne a wogole onich nie ma co mowic bo by byly same przeklenstwa, uciekac od nich jak najdalej,(usunięte przez administratora)
dawniej 2014-02-14 17:34:14
to dobrze ze wkoncu ktos powidział jak u niego jest,(usunięte przez administratora)bo niby to jego firma (usunięte przez administratora)
4
byly pracownik 2014-02-20 21:14:11
ludzie nie idzcie tam, oni to sa hamy bez skrupolow , (usunięte przez administratora) zarobki marne,(usunięte przez administratora) jedna bez kultury,brak slow o nich, zawsze sie robi bordowy,takich ludzi nigdzie nie spotkalem,oni sa z mazancowic,(usunięte przez administratora)
k 2014-02-21 16:55:34
pracowalem kiedys u niego, (usunięte przez administratora)marne grosze placi swi.ia,onim brak slow,(usunięte przez administratora)
byly 2014-03-03 18:15:46
(usunięte przez administratora) robilem kiedys u u niego, takiego czlowika nigdzie nie poznalem, o(usunięte przez administratora)
pracownik ktory uciekl od nich 2014-12-02 16:57:42
nie idzcie tam, leszek i kamil sa cofnieci w rozwoju, totalne zje.y, leczcie sie n NOGI BO NA MUZG JUZ ZA POZNO, KASA ZJADLA SZARE KOMORKI Z BALANTAJSOW
szalonyJokeker 2015-09-26 03:03:56
podziwiam ta firme ze jeszcze istnieje.Pewnie szef tej firmy dopłaca do interesu.
apococinick 2017-05-31 10:22:13
Podzielam opinię poprzedników, chamstwo starszego i głupota młodszego w parze to jakiś dziwny twór.
Zarobki od niepamiętnych czasów te same żadnych podwyżek. Może kilka lat temu były świetne ale obecnie to najniższa krajowa, wymagania? przykładowo trzech pracowników ma na trzy zmiany obsłużyć dwa zakłady po jednym pracowniku na zmianę. jak śnieg sypie albo jak jest koszenie to tylko skargi lecą bo nie da się nadążyć a przyjeżdża stary i pyta cię co "ku..rwa" robiłeś że skargi są, można pisać wiele i nie znajdzie się pochwały, przepraszam jedna się znajdzie .. marnie bo marnie ale płaci na czas co i tak nie pokryje tego chamstwa i grubiaństwa.
domysl sie 2017-07-05 11:25:21
spierdalac z tej( firmy) bo nawet nie wiem czy to mozna nazwac firma, buraki pieprzone, hamstwo , brak szacunku , kultury osobistej , o ubraniu roboczym zapomnij, wielka oszczednosc, smiech 1800zl caly cas bylo , na roboty dodatkowe jedziesz zapierdalac jak muzun jakis za darmo,leszek chyc sie roboty nierobie o rescie brak słow, ale robotniki niech jebia na te balantajsy, w koncu to kosztuje a pic sie chce, pozdro dla tych jelo pow, robilem kiedys tam
mar 2017-07-29 17:23:44
zenada , brudasy na ubrania nie maja dla pracownikow, grosze placa i hamstwo, kazdego gnoja ludzie bez kultury, nie polecam
???????????? 2017-08-18 20:07:44
to ten jelop jeszcze ma te hale, takiemu menelowi to polecam zaklad zamkniety, odwyk, tylko na to ich stas , zenada i wstyd , rzycze wam zeby was wyjebali
?????? 2017-08-19 09:04:35
co robisz , kaj reszta, tyle zrobiles przez caly dzien, i jedyne slowo pada na k, tyle co leszek potrafi, nie idzcie tam
Zostaw swoją opinię o Natura-Waxim Przedsiębiorstwo Usługowe Kamil Wawak - Mazańcowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Natura-Waxim Przedsiębiorstwo Usługowe Kamil Wawak