Drew-Smol PPUH Zofia i Józef Smolorz

Lędziny

Opinie o Drew-Smol PPUH Zofia i Józef Smolorz

IL2KUR 2011-02-04 03:33:26
Praca w cale taka przyjemna.Pracujesz za pięciu a wypłaty nie ma.Nie polecam pracodawcy...
1
Robił 2012-08-15 17:04:00
Nie polecam nikomu,nawet największej wrogowi.Dziadostwo,chamstwo a wszystko to jeszcze w imię Boga bo szef i jego rodzina są bardzo wierzący.A co do wypłaty to musisz długo czekać na swoje cieżko zarobione pieniądze.Stanowczo odradzam.Jeden Wielki Syf.
ja 2014-01-21 20:14:56
a jakie zarobki mniej wiecej? az tak zle tam jest?
4
znajomy 2014-05-20 00:05:51
Poleciłem znajomemu.(usunięte przez administratora)
Odradzam 2014-07-18 19:34:02
Odradzam nawet wrogowi.
Gość 2014-12-07 18:22:13
Dziadostwo i syf. Nie polecam !!!
1
pracuś 2014-12-15 22:47:15
rób a o pieniądze nie pytaj
2
klient 2015-02-03 08:56:34
Solidna firma, terminowe realizacje. Polecam wszystkim.
2
ktos 2015-02-21 21:22:29
Praca jak każda inna. Na zieleni nie ma źle.
Zastanawiam się gdzie moi przedmowcy pracowali. Bo ja takich minusów nie widzę. Jak się chce pracować to można zarobić.
Były pracownik 2015-04-01 08:11:53
No nie wiem, nie wiem, ale mam wrażenie, że rodzina się spięła i wpisuje pozytywne komentarze. A przecież nie wolno kłamać!!! O pieniądze trzeba się prosić, nawet te co są wpisane w umowę o pracę. NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!
3
oszukany kontrahent 2015-07-07 16:01:04
Wykonywałem usługi dla firmy Drew-Smol na jesieni 2014 do tej pory czekam na swoje pieniądze. Wpisałem kontrahenta do KRD, można sobie sprawdzić. UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW !!!
4
były pracownik 2015-10-22 22:41:57
Firma jest absolutnie nieuczciwa jeżeli przychodzi do zapłaty za wykonana pracę, zarówno w stosunku do kontrahentów, jak i pracowników. Polecam szukanie innego pracodawcy i wykonawcy, zaoszczędzą sobie państwo problemów.
2
były pracownik 2015-11-11 16:38:48
Potwierdzam, wyjątkowo nieuczciwy pracodawca. Szkoda nerwów, a swoją drogą to gdzie jest PIP?
3
obywatel 2016-03-14 22:37:26
Boże chroń Polskę przed tym pracodawcą i jego zięciem.... lepiej być bezrobotnym niż pracować dla nich...
1
pracownica 2016-03-14 22:41:28
zgadzam sie oszust i wyzyskiwacz aż żal mi kontarahentów jak ich oszukał na tych swoich dzrzewach
2
jatubył 2016-04-20 18:42:18
Firma i "właściciele"(celowo w cudzysłowie) to jedna wielka ściema. Zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami. Na wypłatę trzeba długo czekać i się upominać. Zero szacunku do pracowników i klientów. Chamstwo i dziadostwo, słoma z butów wystaje i tyle. Dwa razy się zastanówcie zanim podejmiecie u nich pracę, radzę przeprowadzić wywiad środowiskowy bo opinie w okolicy mają już wyrobioną. Oszukują i wykorzystują swoich pracowników na każdym kroku. Ogromna rotacja ludzi, bo kto mądrzejszy to szybko się orientuje w sytuacji i ucieka gdzie pieprz rośnie. Odradzam bo to DNO!!!
3
ja10 2016-11-01 21:48:28
Dobrze ktos napisal, szef i jego zięć to wiesniaki i prostaki jakich malo... Nie chca pracownikow tylko niewolników! Pracuj po 12 godz.lub więcej, grzecznie czekaj aż pozwolę Ci pójść do domu, a o pieniążki doprosić sie nie mozna, dodam najnizsza krajowa. Kompletny brak szacunku do ludzi ( nie tylko do pracownika i klientów ale do członków własnej rodziny). Śmiać mi się chce jak tytułują dyrektorami i prezesami...bardzo by chcieli byc wazni, ale no przykro mi.... Rotacja pracowników jest ogromna, nie wiem czy jakas biedna dziewczyna wytrzymala w biurze więcej niz pól roku. Omijajcie z daleka.
Była pracownica 2016-11-11 15:42:05
Zgadzam się.Tę firmę należy omijać szerokim łukiem. O pieniądze to trzeba się bardzo długo upominać, prosić, wręcz żebrać. Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Drew-Smol PPUH Zofia i Józef Smolorz - Lędziny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drew-Smol PPUH Zofia i Józef Smolorz