Projektowanie i Urządzanie Terenów Zieleni Tomasz Poździk Tom-Poz

Zamość

Opinie o Projektowanie i Urządzanie Terenów Zieleni Tomasz Poździk Tom-Poz

aa1 2014-11-12 19:43:19
Może niech lepiej płaci i s...e długi i innym!!!!
11
pracownik uczciwy! 2015-04-20 10:35:23
Super firma ,polecam .Pracuję tam już kilka lat. Jest super ,jak ktoś uczciwie pracuje to zarobi i regularnie płaci.
PAweł 2015-09-09 12:23:21
Niech odda co nie jego i nie kłamie
6
oszukana 2016-03-03 09:59:20
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH I PRZESTRZEGAM PRZED PANEM POZDZIKIEM TO KŁAMCAI I OSZUST NIEWYPŁACALNY CZŁOWIEK ZNAM PRZYNAJMNIEJ TRZY FIRMY KTORE OSZUKAŁ NIE WYPŁACAJAC IM PIENIEDZY ZA TOWAR ,CZYLI PO PROSTU GO UKRADŁ..NIE PŁACI PENSJI TYLKO OBIECUJE A POTEM STRASZY ZE UMOWY NIE BYŁO.NIE ZNAM BARDZIEJ NIEUCZCIWEGO CZŁOWIEKA I CYNICZNEGO.NIGDY NIE CHCIAŁABYM KORZYSTAC Z JEGO USŁUG A JUZ NA PEWNO BYC JEGO PRACOWNIKIEMI NIE JESTEM ZADNA JEGO KONKURENCJA TYLKO BARDZO SKRZWDZONA PRZEZ NIEGO OSOBA MOZE POŁĄCZYMY SIŁY PRZECIWKO JEGO NIEUCZCIWOSCI
8
nie polecam 2016-04-23 10:19:40
Oszust i kłamca, który nie płaci. Oczernia zarówno pracowników jak i klientów. Nie polecam współpracy z tym człowiekiem na żadnej płaszczyźnie.
4
M.P. 2016-06-15 09:55:54
Nie polecam tych kręgach. Zarówno do wykonania prac jak i do kontaktów. Powinno się ich zniszczyć.
5
Klient 2016-07-14 10:35:50
Firma zajebista konkretni ludzie widzę ze ich konkurencja zaczyna działać w opiniach . Polecam ich 100 procent sam pozytyw . Klient
1
Klient 2016-07-14 10:37:17
Uuuuu
wizjusz 2016-08-05 13:58:48
Bzdury Pan wypisuje. Właściciel bierze zaliczkę i .... nic ani roboty ani pieniędzy! Omijajcie jak najdalej Pana TP!
3
wizjusz 2016-08-05 14:07:13
Opinia Pani z nicka "oszukana" - standardowa procedura najpierw tłusta zaliczka na rośliny bo .... (coś się wymyśli).. to promocja można kupić taniej, ... to przedsprzedaż, ... to już po sezonie etc.
Potencjalni przyszli "oszukani (ne)" nie dawać pieniędzy, a jak lubicie potyczki z wykonawcą bardzo proszę.
2
klient 2016-08-19 06:48:22
zgadzam się, czekamy na realizację prac od wiosny i doczekać się nie możemy. Oczywiście kilka tysięcy zaliczki Pan dostał.
3
Zadowolony 2016-10-16 11:01:57
Silnie oszukana . Ujawnij sie Anie obrażaj pana Tomasza
1
Adam 2016-10-25 17:27:25
Jestem zadowolony profesjonalnie zrobiona robota.
1
Sąsiad 2016-11-03 19:34:19
Uwaga OSZUŚCI! nie warto podejmować współpracy na żadnej płaszczyźnie z tą firmą. Przez 1,5 roku nie wywiązali się z realizacji ogrodu! Przestrzegam przed wpłacaniem zaliczek bo moja sprawa zmierza na drogę sądową w celu odzyskania pieniędzy.
3
Jola S. 2016-11-26 06:23:22
Piszą tu wielkie bzdury każdy może sobie napisać co chce jestem zadowolona bardzo z usługi. Wiem na czym polega cała ta sprawa wpisy. Jak wyszli na posesje szybko idokladnie zrobione wg. naszych wskazówek. Dawaliśmy sami zaliczkę i nic nie mamy przeciwko temu bo mósowo zaciszu kupić materiał i to jest normalne. Pozdrawiam firmę TP i chętnie bede ją promować
1
Aneta B. 2016-11-26 10:48:08
Kochane chłopaki z tej firmy polecam wszystkich nie patrzeć na negatywy wpisy, konkurencja nie śpi ! . Sam pozytyw !!!!!!!
Sąsiad 2016-11-29 13:52:02
Ciężko uwierzyć wpisom o niesamowitej firmie TOM-POZ, chyba, że to nie o tą firmę chodzi. Jestem sąsiadem z naprzeciwka w marcu 2015 r. zleciłem PO SĄSIEDZKU wykonanie ogrodu. Niestety nie dane mi było doczekać się aby zobaczyć naocznie "wspaniałą pracę firmy TOM-POZ".
W bieżącym roku (2016) na prace wynająłem inną firma, bo w żaden sposób firma TOM-POZ nie kwapiła się do rozpoczęcia prac.
Co do Pan Tomasza codziennie wyjeżdżając do pracy widzi moją posesję oraz ogród, który miał zrealizować i muszę przyznać twardy jest! Niedługo minie 2 lat jak dostał zlecenie na ogród wraz z pokaźną zaliczką i do chwili obecnej obiecuje, że za tydzień odda :() (wcześniej obiecywał że za tydzień wejdzie z pracami). Dziwna prawidłowość może w innej czasoprzestrzeni bytuje bo ten tydzień w żaden sposób nie chce się zgrać z tym kalendarzowym.
Jeśli ktoś pragnie zasięgnąć opinii bezpośredniej zapraszam na rozmowę .

3
Zostaw swoją opinię o Projektowanie i Urządzanie Terenów Zieleni Tomasz Poździk Tom-Poz - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Projektowanie i Urządzanie Terenów Zieleni Tomasz Poździk Tom-Poz