Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik

Lublin

Opinie o Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik

Eneasz 2015-09-07 00:18:10
Trzeba się otyrać ,żeby zarobić, ciągle ta sama śpiewka będą efekty będzie kasa, lewa lista płac, ogólnie sknera, tekst ten sam że zawsze on ma najgożej, polecam dla fizycznych desperatów
21
moze teraz 2016-05-31 20:06:35
gorzej niż w getcie.
7
moze teraz 2016-05-31 20:08:33
potrafi stac cale 8 godzin nad czlowiekiem i nszukac dziury w calym.
10
moze teraz 2016-05-31 20:12:23
szukac
2
Tyracz 2016-12-13 23:58:47
Pracuje tam już troszkę Od samego początku słyszę tekst że firma jest na minusie. Ludzie pracują po 8h na mrozie a nawet ciepłych posiłków nie chce zapewnić bo mu szkoda parę złoty Bony na święta też rozdaje po swojemu jedni dostaną 200 inni 50 a Ci co pracują długo to wcale nie dostaną widocznie za mało dla niego zarobili. Bez kultury kaszle, charczy, wydziera się i przeklina aż pracownikom jest wstyd.
9
Zgodny 2016-12-14 00:12:03
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią ma ludzi za nic, zero szacunku. Rozmawia z jednym gada na drugiego, rozmawia z drugim gada na pierwszego itp. Przebiera się w ciuchy robocze i pracuje razem z pracownikami po to żeby ich gonić do tyrki. A co do mrozu hmmmm zupek nie ma a jak człowiek pójdzie się zagrzać zrobić sobie herbatę to już patrzy na zegarek i komentuje że mu złotówki uciekają a za zwolnienia chorobowe nie chce płacić,.
8
Ciekawa 2017-02-27 16:26:23
A jak wyglądają warunki pracy w biurze?
2
tir 2017-03-03 00:37:34
omijajcie z daleka
8
Klient 2017-04-24 17:15:42
Witam
Zgadzam się z poprzednimi wpisami.
Bardzo często oddaje tam odpady i nieraz spotkałem się jak właściciel Pan W... stoi nad tymi chłopakami chociaż i tak mają bardzo ciężkie warunki pracy. Najlepsze jest to że mało tego że stoi nad nimi to jeszcze przebrany w gumowce i jakieś stare ubrania pracuje z nimi. Tyle lat firma na rynku a żeby starszy człowiek takie rzeczy robił. Współczucia dla pracowników.
5
Taki tam 2017-04-24 22:31:35
Dokładnie stoi jak gestapo w obozie i pilnuje a jego gumofilce wymiatają aż nie chce się utylizować odpadów w tej firmie bo człowiek nie wie jak się zachować przy właścicielu.
A co do pracy to dziewczyno trzymaj się z daleka, jak chodzę po kwity to nie raz słyszałem jak się drze na korytarzu na pracowników.
5
Petent 2017-04-25 13:33:11
Od czasu do czasu utilizuje w tej firmie odpady i z moich obserwacji powiem wam ze chłopaki mają straszne warunki na placu kurz i Pilica ludzie tam chodzą w maskach. Ale muszę przyznać że właściciel to ma zdrowie stac nad tymi ludźmi w tym kurzu i pyle. Osobiście nie chciał bym tam pracować i nikomu bym nie polecał.
4
Utylizator 2017-05-12 16:50:27
W mojej firmie też muszę stać nad ludźmi, bo strasznie ręce im się kleją do wszystkiego tylko nie do pracy
2
przeciwnik przekrętów 2017-05-16 17:04:33
szef nie jest zły nikogo nie zwolnił mimo że oszukują go i walą przekręty pracownicy , jednego parę razy złapano na kradzieży i kłamstwie a mimo to pracuje i ma 16 zł na godzinę ,moim zdaniem tam potrzebna zmiana paru pracowników i będzie dobrze , a nie wynoszenie i kradzieże , podchodzą pracownicy jak za czasów komuny leżysz i należy się a czasy się zmieniają trzeba pracować uczciwie , a że kurz ,pył i brud taka specyfika pracy
1
NICK 2017-05-20 00:25:24
hahahahahha, normalnie Święty....Boże czytasz to może i nie grzmisz
3
GRANAT 2017-05-20 00:32:13
Jasne, w dupach poprzewracało się prywaciarzom, fundacje pozakładajcie i niech każdy tyra na Wasze wczasy, fury i komóry. Przeżyjcie jeden m-c za 1500 zł, ale nie tylko na siebie, na żonę, dziecko i r-ki...powodzenia, my żyjemy a wy byście popłakali się z niemocy
2
PRAWDAFAKTYLUBECO 2017-05-21 15:51:26
Zmiana pracowników owszem potrzebna, ale z bliskiego kręgu Wiesława którzy nic nie wnoszą a tylko szczują knują kombinują co potem się odbija na pracowniku jak atmosferze pracy pierwszy choć najniższy w tym łańcuchu rodziny stoi Arczibićkoń fałszywośći fanatyk!!!. 16 na godz brzmi w stylu Wieśka "kiedyś robił tu taki kiedyś mój kolega miał jasny #UJ. SPECYFIKA mówisz to do kurzu brudu pyłu dodaj pochodzenie np Pyłu! i jakie firma stosuje zabezpieczenie żeby pracownik nie wdychał najlepiej to zmieszać z jakimś odpadem pół mokrym i tak powstaje brud ręcznie mieszany przez pracownika w jednej parze rękawic na dzień bo z zalecenia szefa trzeba oszczędzać od dupy strony
3
Zwykły 2017-05-22 10:01:51
UTYLIZATOR--- To zapłać ludziom po 3tyś daj 20% od odzyskanych surowców wtórnych i uwierz mi że pracownicy będą dużo bardziej wydajni i nie będą mieli "lepkich rączek- jak to nazwałeś " bo będą się bali stracić pracę a i będą mieli lepszą motywacje na segregacje.
Ale przecież żeby do tego dojść nie trzeba mieć OJCA PROFESORA albo nie wiadomo jakich studiów.

PRZECIWNIK PRZEKRĘTÓW--- Szef nie jest zły to racja bo dużo rzeczy on sam pozwala wynosić.
złapano na kradzieży i kłamstwie ale czy macie na to dowody? czy tylko puste donosy pisane przez złośliwych ludzi? Jak ta osoba miała by 16zł netto to szefową by na rękach nosił.
Pierwsze co trzeba zmienić to tych darmozjadów w biurze. Pracowników się goni nie mogą sobie odpocząć po ciężkiej pracy, rozładunku a w biurze palą papierosy co 15min.
Od czasów zatrudnienia Menagera i innych jego ziomków jakoś więcej firm nie przybyło a wręcz przeciwnie a trzeba na nich wyrobić.
4
Zostaw swoją opinię o Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik