Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik

Lublin

Opinie o Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik

Eneasz 2015-09-07 00:18:10
Trzeba się otyrać ,żeby zarobić, ciągle ta sama śpiewka będą efekty będzie kasa, lewa lista płac, ogólnie sknera, tekst ten sam że zawsze on ma najgożej, polecam dla fizycznych desperatów
21
moze teraz 2016-05-31 20:06:35
gorzej niż w getcie.
6
moze teraz 2016-05-31 20:08:33
potrafi stac cale 8 godzin nad czlowiekiem i nszukac dziury w calym.
10
moze teraz 2016-05-31 20:12:23
szukac
2
Tyracz 2016-12-13 23:58:47
Pracuje tam już troszkę Od samego początku słyszę tekst że firma jest na minusie. Ludzie pracują po 8h na mrozie a nawet ciepłych posiłków nie chce zapewnić bo mu szkoda parę złoty Bony na święta też rozdaje po swojemu jedni dostaną 200 inni 50 a Ci co pracują długo to wcale nie dostaną widocznie za mało dla niego zarobili. Bez kultury kaszle, charczy, wydziera się i przeklina aż pracownikom jest wstyd.
8
Zgodny 2016-12-14 00:12:03
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią ma ludzi za nic, zero szacunku. Rozmawia z jednym gada na drugiego, rozmawia z drugim gada na pierwszego itp. Przebiera się w ciuchy robocze i pracuje razem z pracownikami po to żeby ich gonić do tyrki. A co do mrozu hmmmm zupek nie ma a jak człowiek pójdzie się zagrzać zrobić sobie herbatę to już patrzy na zegarek i komentuje że mu złotówki uciekają a za zwolnienia chorobowe nie chce płacić,.
6
Ciekawa 2017-02-27 16:26:23
A jak wyglądają warunki pracy w biurze?
1
tir 2017-03-03 00:37:34
omijajcie z daleka
6
Klient 2017-04-24 17:15:42
Witam
Zgadzam się z poprzednimi wpisami.
Bardzo często oddaje tam odpady i nieraz spotkałem się jak właściciel Pan W... stoi nad tymi chłopakami chociaż i tak mają bardzo ciężkie warunki pracy. Najlepsze jest to że mało tego że stoi nad nimi to jeszcze przebrany w gumowce i jakieś stare ubrania pracuje z nimi. Tyle lat firma na rynku a żeby starszy człowiek takie rzeczy robił. Współczucia dla pracowników.
2
Taki tam 2017-04-24 22:31:35
Dokładnie stoi jak gestapo w obozie i pilnuje a jego gumofilce wymiatają aż nie chce się utylizować odpadów w tej firmie bo człowiek nie wie jak się zachować przy właścicielu.
A co do pracy to dziewczyno trzymaj się z daleka, jak chodzę po kwity to nie raz słyszałem jak się drze na korytarzu na pracowników.
2
Petent 2017-04-25 13:33:11
Od czasu do czasu utilizuje w tej firmie odpady i z moich obserwacji powiem wam ze chłopaki mają straszne warunki na placu kurz i Pilica ludzie tam chodzą w maskach. Ale muszę przyznać że właściciel to ma zdrowie stac nad tymi ludźmi w tym kurzu i pyle. Osobiście nie chciał bym tam pracować i nikomu bym nie polecał.
Zostaw swoją opinię o Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lub-Eko-Plus Wiesław Łukasik