JD Kuchnie S.C.

Miejsce Piastowe

Opinie o JD Kuchnie S.C.

krosniak 2014-07-17 23:46:37
Nie polecam tej firmy. Wlasciciel jest mily i obiecuje cuda przy pomiarach, poznij zaczynają się same problemy. Poczynajac od terminu realizacji, po bardzo kiepska jakość wykonania i kontakt z firma. Radze żeby podpisac z tym panem umowę na wstępnie jeśli już ktoś zdecyduje się na robienie mebli w j.d. kuchnie, bo poniej okaze się ze trzeba doplacic albo zaoszczedza na materiałach. Zaplata TYLKO NA KONTO, albo za pokwitowaniem odbioru gotówki. Naprawde uważajcie jeśli nie chcecie niepotrzenie tacic czas i nerwy. Ja do tej pory roważam skieowanie sprawy do sadu. STANOWCZO ODADZAM JAKIEKOLWIEK INTERESY Z TYM PANEM!!!
1
Ewa 2014-07-29 12:04:04
Swiete slowa, podobne opinie sa na krosno24.pl. Nic dodac nic ujac. Tez nie polecam.
1
KLIENT 2014-12-01 10:24:47
NIE POLECAM TEJ FIRMY BARDZO KIEPSKIE WYKONANIE BRAK PROFESJONALIZMU PAN TYLKO DUŻO OBIECUJE LECZ NIE PRZENOSI TEGO W WYKONANIU. PRZY PIERWSZYM PROJEKCIE NIE UWZGLĘDNIŁ KANAŁU WENTYLACYJNEGO TO TYLKO 30CM TRZEBA BYŁO POPRAWIAĆ PROJEKT. ROZWIĄZANIA KTÓRE PROPONUJE FIRMA NIE SA WYGODNE DLA KLIENTA TYLKO MAJA BYĆ PROSTE W WYKONANIU. Zamówiliśmy zawiasy Blum przy montażu okazało się ze nie wszystkie szafki je posiadają po zwróceniu uwagi dopiero wymienili. Zamówiliśmy podświetlenie do mebli okazało się ze musiałem zamówić elektryka żeby zamontował i podłączył Ledy bo usłyszałem „my tego nie podłączamy” chociaż za podświetlenie zapłaciliśmy . OKAP MIAŁ BYĆ GRATIS PRZY MEBLACH POWYżEJ 5000ZŁ ZA KTÓRY W DNIU Montażu PAN NAM DODATKOWO POLICZYŁ . DODATKOWA SZAFKA O KTÓREJ BYŁA MOWA PRZY ZAMÓWIENIU ZOSTAŁA WYKONANA PRZEZ INNĄ FIRMĘ BO PAN NIGDY NIE MIAŁ CZASU LUB NIE ODBIERAŁ TELEFONU. NAJWAŻNIEJSZE JEST ŻEBY JAK NAJSZYBCIEJ SIĘ ROZLICZYĆ POTEM KONTAKT SIĘ DRASTYCZNIE ZMIENIŁ. NA DRZWICZKI DO SZAFKI NAROŻNEJ MUSIELIŚMY CZEKAĆ KILKA TYGODNI. PO DWÓCH MIESIĄCACH ODPADŁY DRZWICZKI OD SZAFKI NAD OKAPEM DOPIERO WTEDY WZMOCNILI WSZYSTKIE ZAWIASY. PO NIE CAŁYM ROKU ODPADŁ LAMINAT W JEDNEJ Z SZAFEK. WADLIWY ELEMENT MIAŁ BYĆ WYMIENIONY W RAMACH GWARANCJI. LECZ NIESTETY NA OBIETNICY SIĘ SKOŃCZYŁO. BO PO MIESIĄCU OCZEKIWANIA NIKT NIE PRZYJECHAŁ ŻEBY GO WYMIENIĆ.!!! ZACHĘCAM INNYCH DO OPINIOWANIA TEJ FIRMY!!!
1
KL 2015-03-29 12:57:28
Nie polecam firmy JD kuchnie z miejsca piastowego meble po nie całym roku rozsypują się bardzo kiepska jakość. Cena za meble z wysokiej pułki a materiały i jakość z najniższej. Meble nie są w stanie wytrzymać gwarancji która daje firma czyli rok. Niestety uszkodzenia nie zostały naprawione. Czyli gwarancja i jakość która obiecuje pan Krynicki to obłuda. nie polecam tej FIRMY
1
kodak 2015-10-12 13:19:48
W firmie JD.KUCHNIE robiłem meble biurowe.wykonane rzetelnie ,bardzo dokładnie wg.mojego projektu.Potem ta firma wykonywala mi meble do całego domu kompleksowo.No wiadomo chwilę czekałem.Na dobrych dodatkach i materiałach nie ma do tej pory żadnych problemów w użytkowaniu.Poleciłem firmę dwójce znajomych,bez problemu.Tylko wiadomo trzeba wybrać dobre materiały i dodatki ,a nie szajs i chcieć mieć cudo.
1
KLIENT 2015-10-20 17:41:23
JA KLIENT OŚWIADCZAM ŻE NAPISAŁEM NIEPRAWDĘ W SWOIM WPISIE OCZERNIAJĄC FIRMĘ JD.KUCHNIE PRZEPRASZAM.
2
Jaro 2016-01-04 16:35:32
Firma JD.KUCHNIE wykonała mi umeblowanie całego mieszkania w Krakowie złego,negatywnego słowa nie mogę powiedzieć. Jak chciałem tak mam .Czasem aby nie było nieporozumień i niezdowolenia trzeba wszystko ustalić wcześniej. Ja miałem z polecenia i ja 100% polecam.
1
tik-tak 2016-02-10 12:06:01
Znalazłem firmę w internecie zadzwoniłem przyjechali zrobili projekt ,wykonali meble kuchenne zapłaciłem taką kwotę jak w wycenie dziękuję do widzenia koniec,nad czym się rozwodzić.Polecam.
1
M-W 2016-05-05 22:13:25
Ta firma meblowa robiła mi meble do pokoju ,oraz garderobę ,bez zastrzeżeń maximum miejsce zagospodarowane w garderobie tak jak chciałam.Meble do pokoju wybrałam lakierowane nie były tanie ale warto było dać więcej pieniedzy prezentują się super.Mogę polecić.
1
Zostaw swoją opinię o JD Kuchnie S.C. - Miejsce Piastowe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JD Kuchnie S.C.