Kubaja - Meble Popek Marek

Rybnik

Opinie o Kubaja - Meble Popek Marek

ROZCZAROWANI 2014-01-31 13:36:28
NIESOLIDNA FIRMA Z UWAGI NA NIESOLIDNEGO SZEFA, PRACE WYKONANE OK PO CIĄGŁEJ KONTROLI, POPRAWKI W TRAKCIE PRACY CAŁY CZAS, ZŁE POMIARY POBRANE, W ZWIĄZKU Z CZYM OPÓŹNIANIE PRAC NA MAKSA, NO I CZĘSTO BRAK KONTAKTU Z FIRMĄ.
OBURZONA 2014-12-22 22:23:24
ostrzegam przed zamówieniem czegokolwiek w tej firmie- BARDZO NIESOLIDNE WYKONANIE, SŁABY KONTAKT Z SZEFEM-PANEM MARKIEM, BRAK RZETELNOŚCI I NIETERMINOWOŚĆ NA MAKSA- NIE POLECAM.NAWETŚRUBKI SĄ KRZYWO PRZYKRĘCONE, JUŻ NIE WSPOMNE O ESTETYCE WYKONANIA...POPROSTU MASAKRA
zadowolony klient 2015-01-19 22:48:53
Witam firma KUBAJA-MEBLE POPEK MAREK montowała u mnie kuchnie i szafę jestem bardzo zadowolony z jego usług solidnie wykonane meble kontakt dobry w przeciwieństwie co piszą poprzednicy nie mogę powiedzieć nić złego o panu Marku solidny człowiek i dużo doradzi przy pomiarze i wytłumaczy co i jak a jak komuś przeszkadza krzywa śrubka to proszę iść po meble z marketu samemu skręcić i wszystko będzie prosto
zadowolona 2015-04-07 06:58:39
Witam jestem bardzo zadowolona z usług firmy Kubaja-meble montowała u mnie kuchnie z grafiką pomiędzy szafkami i wszystko jest super zrobione firma godna polecenia i nie mogę się zgodzić z pierwszymi dwoma opiniami ze jest to nie solidna firma pozdrawiam i gorąco polecam tę firmę
1
bardzo zadowolony 2016-02-23 20:24:16
firma Kubaja-meble montowała u mnie kuchnie w białym połysku jestem bardzo zadowolony z efektu jak wyszło profesjonalne podejście od pomiaru do efektu końcowego gorąco polecam wszystkim tę firme
1
Donia 2017-01-24 23:00:01
Witam! Tez bylam zadowolona z mebli, ale z współpracy z p. Markiem niestety nie kontakt batdzo trudny, nie dotrzymane terminy, a po rozliczeniu brak umówionej fv ani paragonu bie otrzymałam, wziąl pieniadze i miał wrócić z faktura i słuch po nim zaginął. Teraz zablokował otrzymywanie ode mnie wiadomosci tylko po to zeby nie dac fv, ktora ma obowiazek mi dać, dodatkowo twierdzi ze to ja jestem nie miła i niby go strasze. Tyle nieprzyjemnosci i nerwów nie warte niby troche niższej ceny. Jak ktoś nie dba o klienta to nie zadluguje na to zeby ich wogóle mieć. A paragon i fv sa obowiazkiem przedsiebiorcy i jak klient chce to ma prawo to dostać!! Takie mamy prawo i juz.
Kasia 2017-01-29 16:20:47
Witam bardzo polecam usługi pana Marka robił u mnie kila razy różne mebelki zawsze wykonanie super kontakt troszkę trudny ale zawsze oddzwonił, terminy powiem szczerze w dzisiejszych czasach na dobrego fachowca troszkę trzeba poczekać ale jeżeli chodzi o paragon czy fv to nigdy nie miałam problemu paragon dostałam na miejscu kasę fiskalną za każdym razem miał w samochodzie a jak raz chciałam fv to dostałam rachunek uproszczony bo powiedział ze nie jest vatowcem i może mi tylko taki wystawić dostałam go za 3 dzień bez największego problemu jeszcze raz polecam wszystkim.
1
bardzo zadowolony 2017-05-10 07:52:15
Witam pan Marek robił u mnie kuchnie jestem bardzo zadowolony kontakt czasem utrudniony ale oddzwania więc nie ma problemu co do rachunku czy paragonu który chciałem to trwało dosłownie sekundę zeszliśmy do auta i wydrukował kasa fiskalna w aucie czekała
Zostaw swoją opinię o Kubaja - Meble Popek Marek - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kubaja - Meble Popek Marek