Meblema Andrzej Murek

Katowice

Opinie o Meblema Andrzej Murek

stulej 2013-12-09 12:32:43
Firma tragedia . Syf , wynagrodzenie to totalne nieporozumienie 8-10 zł/h (w tym te 10 zł dostaje osoba z doświadczeniem) nic więcej . Ogólny nieporządek . NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU strata czasu .
3
stoart 2014-08-19 09:47:40
Firma tragedia, zamieszczają ogłoszenie w urzędzie pracy, bo pewnie brakuje im pracowników na lato, chcą żeby ludzie robili za darmo przez 2 tygodnie, potem nie dają umowy. Widzę że kilkanaście wpisów poprzednich skasowali, pewnie wykupili sobie usługę w gowork. Na to ich stać, a ludziom płacą marne grosze...
Szkoda czasu nawet na rozmowę...
5
były pracownik 2014-08-24 21:36:02
Pracowałem w tej firmie wiele lat i nie mogłem narzekać na zarobki. Bardzo dobrze mogłem dogadać się ze wszystkimi współpracownikami oraz kierownictwem. Ogólnie mogę powiedzieć, że bardzo dobrze wspominam pracę w Meblemie.
pracownik 2014-11-26 06:05:19
Fachowcą płacą dobrze.Pracuje od 2 lat w tej firmie i nie moge narzekac.
Polecam.
pracownik 2015-01-30 10:12:05
Ludzie wygadują tutaj bzdury.pisza bo sie nie dostał tam pracę bo nie był wystarczająco dobry zeby pracowac w Meblemie.A tam pracują tylko fachowcy i szefowa robi selekcje. Własnie mnie przyjela i dostałem juz podwyzke po krótkim czasie.Polecam.
życzliwy 2015-03-10 09:24:42
ciekawe ile ci zapłacili żebyś tak napisał!!!!nie wierzcie w w ani jedno dobre słowo o tej firmie to kompletne dno!!!
k.hook 2015-03-14 21:29:06
Siemano. jedyne czego się idzie dorobic w tej firmie to DEPRESJA pracujesz tam od rana do wieczora a i tak starcza od miesiaca do miesiaca tragedia czy tak juz jest w kazdej firmie w tym kraju? KUPA BLADA UDERZA W SEDES nawet papiru w kiblu nie ma.
pracownik 2015-04-13 11:45:50
mnie sie w firmie podoba, mozna sie rozwijac , realizują ciekawe projekty niema monotonii. no niestety jeden warunek. KOMPETENCJA . polecam.
były pracownik 2015-04-14 14:34:25
W firmie Meblema przepracowałem kilka lat.Mogę powiedziec że wszystko było dobrze zorganizowane.Szefowa dbała o wszystko perfekt.Godziny pracy normalne,wypłata zawsze w terminie plus premia super.Najlepsza praca jaka mialem w zyciu.Niestety musiałem wyjechac na zachód i dlatego sie zwolniłem.
Pozdrawiam wszystkich pracowników i właścicieli.Były pracownik.
osoba 2015-08-24 08:38:20
Czytam opinie i zastanawiam się... Skoro takie negatywne niektóre opinie się pojawiają, to może niech Ci niezadowoleni pracownicy otworzą własną działalność gospodarczą i wykażą się umiejętnościami. To takie proste :-)
Robert 2015-11-19 21:21:47
Chciał bym tam pracować, ale sie nie dostałem, szefowa powiedziąła że poszukuje stołarza z doświadczeniem
Zostaw swoją opinię o Meblema Andrzej Murek - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblema Andrzej Murek