Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

Krosno

Opinie o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

J 2016-01-13 07:30:18
Oszusci
1
Arpex 2016-01-14 17:38:43
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury.
Marcin 2016-01-20 12:42:59
Witam, skąd temat że firma ma duże kłopoty finansowe,Jestem znajomym szefa firmy i z tego co mi wiadomo Firma Arpex, poprawia i usprawnia jakość usług, wymieniają maszyny stolarskie na nowe.

Ps. Dziwne te oszczerstwa... ludzie zastanówcie się chłop prowadzi działalność od 91r. przeżył już swoje.
klient 2016-01-25 19:49:20
witajcie niestety to nie oszczerstwa i bzdury lecz szczera prawda ,firma arpex kłamie oszukuje nie dotrzymuje terminów
2
klient 2016-02-20 23:00:26
witajcie,równiez chce powiedziec ,iż to wszystko jest prawdą długoterminowe opóżnienia fatalna jakość wykonania zabudowy,oszustwa ze strony szefostwa tej firmy, nie odbieraja telefonów,a jeśli juz sie uda z nimi skontaktować to bajki pisac potrafią, kłamią , sa strasznie zadłużeni,dług goni dług
1
barbara 2016-02-20 23:02:45
drodzy państwo dodam, iz niejednokrotnie oszukali wiele firm biorąc towar nie płacąc po dzis dzień
1
LK 2016-05-05 16:00:17
Nie polecam!!! Najbardziej wkurzajacy jest brak kontraktu, nie odbieraja telefonow!!! Opoznienia!!!
1
JJ 2016-05-19 10:20:24
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
1
klient 2016-05-22 21:02:55
oszuści, likwidują obecne nr.tel.by nikt ich nie ścigał za długi,uciekają od ludzi od klientow kłamcy
1
arpex 2016-05-29 20:59:48
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury,

Człowieku z wpisu data 26/05 żal mi Cie , spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa...
Oszukani przez Arpex 2016-05-31 09:11:20
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest odzyskanie pieniedzy i uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
5
oszukani przez Arpex 2016-05-31 15:27:06
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
4
firma 2016-06-01 20:55:47
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
1
Klient 2016-10-15 14:23:46
Firma krzak.szkoda pisać.
1
Były klient :) 2016-12-08 14:17:09
Firma kupuje maszyny? Chyba Pan żartuje :) Kupuje cięte płyty (choćby z EkoPłyty Kościan) a opóźnienia w realizacji tłumaczy awariami sprzętu i samochodu. Ciekawe ilu faktur nie wystawili klientom i nie opłacili przez to podatku VAT (bo chyba na tym oprócz cen z kosmosu zarabiają).
Arpex 2016-12-15 13:49:10
Nowość, Pan odkrył że płytę w Kościanie można kupić i nawet pociąć
1
Inny byly klient 2016-12-15 16:51:02
Nawet na opinie tutaj odpowiadają chamsko - a w rozmowie i i interesach są jeszcze bardziej nieuprzejmi. Buractwo i wiesniactwo. Jeszcze istniejecie - ilu jeszcze kleintow oszukaliscie od 2014 ? To partactwo coście zrobili po roku było do wymiany.
K 2016-12-17 09:04:24
Twój poziom wypowiedzi sięga Mont Everest, brawo PS. Weźcie się za robotę.
1
rozczarowany klient 2016-12-28 21:00:04
To ta firma jeszcze istnieje? Chyba jakiś żart.....
No cóż 2017-01-02 15:19:21
Zawiścisz kolego....
Lech 2017-01-04 16:48:24
Zdecydowanie zgadzam sie z negatywna opinia jeśli chodzi o firmę Arpex krosno mosina . Panowie kłamią w żywe oczy obiecują ze następnego dnia dostarcza zaległy towar w moim przypadku brakujące polki oraz fronty . Do dziś nie zobaczyłem tych półek . A w przypadku rozmowy telefonicznej pan sie rozłącza albo daje syna do słuchawki który udaje ze nie jest w temacie . Jestem nie zadowolony z ich usług i nie polecam nikomu zakupu u nich mebli oraz sprzętu kuchennego . pozdrawiam Was oszuści ***** Mam nadzieje ze sprawiedliwość ma swój czas tylko należy cierpliwie czekać .
Klient 2017-01-06 12:32:36
Meble tragedia a co do właściciela to żona czyli pani która odbiera telefony to ma dużą wyprawę do robienia kabaretu chyba pomyliła mejsca pracy do kabaretu.nie polecam.
No cóż 2017-01-10 10:07:39
Dawaj więcej, zawistny..... Twoje informację ci się rozjezdzaja, opisujesz.... Bzdury... Ale dawaj masz paliwko to pisz śmiało
kolejny oszukany klient 2017-05-09 22:15:53
Uwaga na tą firme. Umowy podpisuja na inna firme zarejstrowana w tym samym lokalu. Najpierw byla to firma zarejstrowana na jego syna - zamnieta przez długi. Teraz otworzyli firme zarejstrowana na jego żone. Nie wykonuja umów, zaliczki zajmuje komornik.
1
Katarzyna 2017-05-15 21:04:16
Firma wykonała meble do mojej kuchni 2 lata temu - po wielkich problemach i mocno napiętej atmosferze. Niestety nie chcieli zwrócić zaliczki więc byłam na nich już skazana.
Dzisiaj meble się już rozłażą, okleiny się odklejają, drzwi się nie domykają. Już wcześniej reklamowałam niedoróbki ale wciąż mnie zwodzili, że przyjadą, że będą - do dzisiaj nie przyjechali.
Wysłałam pisemną reklamację, dalej bez skutku. Mają klienta od początku do końca w d.....
Niestety pozostaje na nich tylko droga sądowa, ale kto ma na to czas i siły.
Na tym żerują te łachudry - bo inaczej pana Matuszaka i jego rodzinnej firmy nazwać nie można.
1
Zostaw swoją opinię o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak - Krosno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak