Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

Krosno

Opinie o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

patii 2015-12-19 20:25:52
dziecinada z tej firmy a zarazem dno
1
K 2015-12-21 21:34:27
Firma Arpex chciała rozwinąć działalność. Chcieli produkowac trumny ale towar mieli gotowy najszybciej 2 miesiace po terminie. Klient nieco sie rozłożył.
2
J 2016-01-13 07:30:18
Oszusci
1
Arpex 2016-01-14 17:38:43
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury.
Marcin 2016-01-20 12:42:59
Witam, skąd temat że firma ma duże kłopoty finansowe,Jestem znajomym szefa firmy i z tego co mi wiadomo Firma Arpex, poprawia i usprawnia jakość usług, wymieniają maszyny stolarskie na nowe.

Ps. Dziwne te oszczerstwa... ludzie zastanówcie się chłop prowadzi działalność od 91r. przeżył już swoje.
klient 2016-01-25 19:49:20
witajcie niestety to nie oszczerstwa i bzdury lecz szczera prawda ,firma arpex kłamie oszukuje nie dotrzymuje terminów
2
klient 2016-02-20 23:00:26
witajcie,równiez chce powiedziec ,iż to wszystko jest prawdą długoterminowe opóżnienia fatalna jakość wykonania zabudowy,oszustwa ze strony szefostwa tej firmy, nie odbieraja telefonów,a jeśli juz sie uda z nimi skontaktować to bajki pisac potrafią, kłamią , sa strasznie zadłużeni,dług goni dług
1
barbara 2016-02-20 23:02:45
drodzy państwo dodam, iz niejednokrotnie oszukali wiele firm biorąc towar nie płacąc po dzis dzień
1
LK 2016-05-05 16:00:17
Nie polecam!!! Najbardziej wkurzajacy jest brak kontraktu, nie odbieraja telefonow!!! Opoznienia!!!
1
JJ 2016-05-19 10:20:24
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
1
klient 2016-05-22 21:02:55
oszuści, likwidują obecne nr.tel.by nikt ich nie ścigał za długi,uciekają od ludzi od klientow kłamcy
1
arpex 2016-05-29 20:59:48
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury,

Człowieku z wpisu data 26/05 żal mi Cie , spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa...
Oszukani przez Arpex 2016-05-31 09:11:20
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest odzyskanie pieniedzy i uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
4
oszukani przez Arpex 2016-05-31 15:27:06
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
4
firma 2016-06-01 20:55:47
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
1
Klient 2016-10-15 14:23:46
Firma krzak.szkoda pisać.
1
Były klient :) 2016-12-08 14:17:09
Firma kupuje maszyny? Chyba Pan żartuje :) Kupuje cięte płyty (choćby z EkoPłyty Kościan) a opóźnienia w realizacji tłumaczy awariami sprzętu i samochodu. Ciekawe ilu faktur nie wystawili klientom i nie opłacili przez to podatku VAT (bo chyba na tym oprócz cen z kosmosu zarabiają).
Arpex 2016-12-15 13:49:10
Nowość, Pan odkrył że płytę w Kościanie można kupić i nawet pociąć
1
Inny byly klient 2016-12-15 16:51:02
Nawet na opinie tutaj odpowiadają chamsko - a w rozmowie i i interesach są jeszcze bardziej nieuprzejmi. Buractwo i wiesniactwo. Jeszcze istniejecie - ilu jeszcze kleintow oszukaliscie od 2014 ? To partactwo coście zrobili po roku było do wymiany.
K 2016-12-17 09:04:24
Twój poziom wypowiedzi sięga Mont Everest, brawo PS. Weźcie się za robotę.
1
rozczarowany klient 2016-12-28 21:00:04
To ta firma jeszcze istnieje? Chyba jakiś żart.....
No cóż 2017-01-02 15:19:21
Zawiścisz kolego....
Lech 2017-01-04 16:48:24
Zdecydowanie zgadzam sie z negatywna opinia jeśli chodzi o firmę Arpex krosno mosina . Panowie kłamią w żywe oczy obiecują ze następnego dnia dostarcza zaległy towar w moim przypadku brakujące polki oraz fronty . Do dziś nie zobaczyłem tych półek . A w przypadku rozmowy telefonicznej pan sie rozłącza albo daje syna do słuchawki który udaje ze nie jest w temacie . Jestem nie zadowolony z ich usług i nie polecam nikomu zakupu u nich mebli oraz sprzętu kuchennego . pozdrawiam Was oszuści ***** Mam nadzieje ze sprawiedliwość ma swój czas tylko należy cierpliwie czekać .
Klient 2017-01-06 12:32:36
Meble tragedia a co do właściciela to żona czyli pani która odbiera telefony to ma dużą wyprawę do robienia kabaretu chyba pomyliła mejsca pracy do kabaretu.nie polecam.
No cóż 2017-01-10 10:07:39
Dawaj więcej, zawistny..... Twoje informację ci się rozjezdzaja, opisujesz.... Bzdury... Ale dawaj masz paliwko to pisz śmiało
Zostaw swoją opinię o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak