Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

Krosno

Opinie o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak

Klient 2015-10-29 09:29:28
Ta firma to jedna wielka porażka. Klienta maja za nic. Nerwy i strata czasu. Nie polecam !
Klient 2015-10-30 15:20:40
Brak słów na firmę ARPEX z Mosiny, szefowa to bajko pisarz, klient dla nich się nie liczy, termin na umowie to tylko termin na papierze, zaliczki z kosmosu 80%, ciągłe odwlekanie z dostawa i montażem mebli, firma niewiarygodna, nie polecam, wręcz odradzam !!!
1
ona 2015-10-30 20:26:28
ta firma chyba nastawiona jest na oszukiwanie klientów.małzeństwo emerytów zamówiłosobie kuchnie z montażem i nowym sprzętem.kuchnia do dziś jest nie skończona choć zgodnie z umową powinna być 4 mieiące temu,sprzęt dostarczono o klasę nizszą i tańszy i nie poinformowano o tym inwestorów,a skasowali jak za ten lepszy, terminy nie dotrzymywane,nawet nie informowali że nie przyjadą a ludzie czekaja...nie mają szacunku dla starszych ludzi,sa aroganccy i niegrzeczni, straszą policją i sądem żądając kolejnych wpłat choc wszystkie przedpłaty są już na ich kontach.uważają że kuchnia jest ich własnością choć 80% jest już zapłacone a robota nie dokończona...i wystawiają fakturę nie kończąc pracy.ludzie jak chcecie spać spokojnie to nie polecam tej firmy!!!strata czasu nerwów i pieniędzy.należy się im porządne utarcie noska,ludzie brońmy się!!!
1
gofrik 2015-11-16 11:12:29
Ostrzegam. Nie dotrzymują terminów, które sami wyznaczyli. Czekaliśmy na montaż ponad dwa miesiące po terminie! Kłamią w żywe oczy, ciągle mają nowe wymówki, ciężko się z nimi skontaktować. Meble wykonane dobrze, choć wiele bym poprawiła: szczególnie ostre kanty płyt. Straciliśmy z mężem dużo nerwów i czasu.
1
Lukas 2015-11-18 10:15:11
złodzieje szefowa bierze towar za nic nie płaci oszukuje kłamie przez telefon bajki z kosmosu kłamie brak uczciwości totalna paranoja i porażka oszukują wszystkich ze wszystkim.
1
Arpex 2015-11-23 14:28:41
Panie rozgoryczony Łukaszu , jaka praca taka płaca jakość waszych frontów woła brzydko mówiąc o pomstę do nieba, ile zleceń zrobiliście dobrze, jedne, dwa a reszta pomylone kolory inne odcienie lakierów i wiecznie to samo słyszeliśmy ,inaczej się nie da lakierować, pozatym proszę nie nazywać nas złodziejami bo nimi nie jesteśmy , tylko przez takich pseudo lakierników jak wy mamy problemy itp. Informuje że za oszczerstwa (złodzieje) sprawa będzie kierowana do sądu.
Zenon 2015-12-17 12:39:42
Firma ma duże kłopoty finansowe, zamiast rozwiązać problem okrada klientów nie wykonujac umów. Pan Matuszczak spędza wiecej czasu w sądach niz w pracy. Odradzam zdecydowanie. Nie dotrzymuja terminów, nie odbieraja telefonów. Brak szacunku do klientów i ich czasu. Odradzam tez branie przez nich AGD - przywożą sprzet inny niz zamówiony bo nie mieli pieniędzy wiec kupili tańszy.
1
Arpex 2015-12-18 20:00:46
Panie Zenonie to ty jesteś złodziejem bo nie zapłaciłeś za kuchnie do dziś, sprawa skończy swój finał w sądzie.
patii 2015-12-19 20:25:52
dziecinada z tej firmy a zarazem dno
1
K 2015-12-21 21:34:27
Firma Arpex chciała rozwinąć działalność. Chcieli produkowac trumny ale towar mieli gotowy najszybciej 2 miesiace po terminie. Klient nieco sie rozłożył.
2
J 2016-01-13 07:30:18
Oszusci
1
Arpex 2016-01-14 17:38:43
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury.
Marcin 2016-01-20 12:42:59
Witam, skąd temat że firma ma duże kłopoty finansowe,Jestem znajomym szefa firmy i z tego co mi wiadomo Firma Arpex, poprawia i usprawnia jakość usług, wymieniają maszyny stolarskie na nowe.

Ps. Dziwne te oszczerstwa... ludzie zastanówcie się chłop prowadzi działalność od 91r. przeżył już swoje.
klient 2016-01-25 19:49:20
witajcie niestety to nie oszczerstwa i bzdury lecz szczera prawda ,firma arpex kłamie oszukuje nie dotrzymuje terminów
2
klient 2016-02-20 23:00:26
witajcie,równiez chce powiedziec ,iż to wszystko jest prawdą długoterminowe opóżnienia fatalna jakość wykonania zabudowy,oszustwa ze strony szefostwa tej firmy, nie odbieraja telefonów,a jeśli juz sie uda z nimi skontaktować to bajki pisac potrafią, kłamią , sa strasznie zadłużeni,dług goni dług
1
barbara 2016-02-20 23:02:45
drodzy państwo dodam, iz niejednokrotnie oszukali wiele firm biorąc towar nie płacąc po dzis dzień
1
LK 2016-05-05 16:00:17
Nie polecam!!! Najbardziej wkurzajacy jest brak kontraktu, nie odbieraja telefonow!!! Opoznienia!!!
1
JJ 2016-05-19 10:20:24
Oszuści. Ludzie, uważajcie! Nie zamawiajcie u nich kuchni, wpłacicie zaliczkę a kuchni nigdy na oczy nie zobaczycie! Kłamią w żywe oczy, a tak naprawdę tylko wyłudzają pieniądze! Złodzieje to mało powiedziane! Nie dajcie się nabrać!
1
klient 2016-05-22 21:02:55
oszuści, likwidują obecne nr.tel.by nikt ich nie ścigał za długi,uciekają od ludzi od klientow kłamcy
1
arpex 2016-05-29 20:59:48
Proszę podać Imię i Nazwisko skoro się czujesz tak bardzo oszukany przez Moją firmę.Zachowanie ludzi lub niestety nieuczciwej konkurencji na tej stronie jest poniżej jakiejkolwiek godności. Anonimowe wpisy świadczą tylko jakie Kompleksy posiadacie.
Nikogo w życiu nie oszukałem i nie mam takiego zamiaru.
Sprawy lub problemy chciałbym rozwiazywać w ludzki i godny sposób a nie taki który mnie niestety na tej stronie spotyka.
Pozdrawiam wszystkie anonimowe osoby , wpisujcie sobie dalej te bzdury,

Człowieku z wpisu data 26/05 żal mi Cie , spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa...
Oszukani przez Arpex 2016-05-31 09:11:20
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest odzyskanie pieniedzy i uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
3
oszukani przez Arpex 2016-05-31 15:27:06
Proszę o kontakt osoby oszukane przez Arpex - mail : matuszak.oszust@gmail.com . Jeżeli firma Arpex nie wykonała usługi, wykonała z dużym opóźnieniem lub wykonała niewłaściwie możliwe jest uzyskanie odszkodowania przy minimalnym wysiłku.
4
firma 2016-06-01 20:55:47
Człowieku zakończmy tą sprawę w Sądzie i nie błaznujmy na jakiś forach, ponadto będąc anonimem.
1
Klient 2016-10-15 14:23:46
Firma krzak.szkoda pisać.
1
Były klient :) 2016-12-08 14:17:09
Firma kupuje maszyny? Chyba Pan żartuje :) Kupuje cięte płyty (choćby z EkoPłyty Kościan) a opóźnienia w realizacji tłumaczy awariami sprzętu i samochodu. Ciekawe ilu faktur nie wystawili klientom i nie opłacili przez to podatku VAT (bo chyba na tym oprócz cen z kosmosu zarabiają).
Zostaw swoją opinię o Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arpex Produkcja Mebli Paweł Matuszak