Kwiatstol Łukasz Kwiatkowski

Kruszyny Szlacheckie

Opinie o Kwiatstol Łukasz Kwiatkowski

gość 2015-08-20 10:49:31
TRAGEDIA !!! NIE POLECAM !!!
29
Kwiatstol 2015-09-03 09:14:01
Być może były lub niedoszły pracownik ma żal, ale zapewniam, że jakość naszych wyrobów jest najwyższej klasy. Świadczy o tym ogromna kolejka cierpliwie czekających na pomiary i ogromna rzesza stałych klientów. Ciągły wzrost sprzedaży i konieczność powiększania produkcji powodują pewne zawirowania, ale ciągle mamy 2 tygodniowy nieprzekraczalny termin realizacji Zapraszamy! :)
7
gosc3 2015-10-22 16:24:17
Jeśli szanujesz swoją kasę trzymaj się od nich z daleka.
25
gość 6 2015-12-04 16:20:01
Piękne meble! Jestem bardzo zadowolona :) Polecam!
8
gość7 2016-01-05 13:55:06
Polecam! Praca w miłej atmosferze i dobrze płatna. Negatywne opinie wsytawiane chyba przez kogoś kto nie był kompetentny do roboty na swoim stanowisku.
9
malgorzata 2016-01-08 16:10:00
ten lukasz to oszust nie zamawiajcie od niego zadnych mebli
21
Juerk 2016-02-02 16:25:27
Potwierdzam Pani ocenę, pan Łukasz to naciągacz i krętacz.
Od samego początku niedotrzymanie terminu oraz tragiczna ekipa, porażka.
Omijajcie firmę kwitstol wielkim łukiem.
23
Ruda 2016-02-08 12:36:48
Jeśli szanujecie swoje pieniądze,omijajcie dużym łukiem firmę Kwiatstol.,Oszuści !!! TRAGEDIA !!!!
23
pracownik 2016-02-26 18:06:59
Jeśli ktoś narzeka tzn że nie zna się na ją kości, a jeśli pracownik narzeka tzn że się nie nadaje. Pracowałem w tej firmie i uważam za dobrą i i 100 % jakosci i 100 % uczciwości. Pozdrawiam niezadowolonych klientów i pracowników.
6
BOLEK 2016-03-01 12:25:10
człowieku ty sam nie wiesz co piszesz albo masz tyle samo rozumu co ta cała reszta,papraków zero organizacji zero pomyślunku totalne dno ludzie zamiast pracować to zapieprzają od stodoły do stodoły jak żyd po pustym sklepie po prostu obraz nędzy i rozpaczy TRAGEDJA .............LUDZIE WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEJ PSEUDO FIRMY
17
megalomania 2016-06-18 17:45:33
Polecam artykuł z tego roku o panu Łukaszu. Ciekawe czy obecni klienci nowej firmy są równie zadowoleni (usunięte przez administratora)
2
Zostaw swoją opinię o Kwiatstol Łukasz Kwiatkowski - Kruszyny Szlacheckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiatstol Łukasz Kwiatkowski