Euromebel Styl FHU Joanna Strzoda

Miasteczko Śląskie

Opinie o Euromebel Styl FHU Joanna Strzoda

nie ma źle :) 2014-12-08 15:49:29
Dobra rzetelna firma. Wypłacalna terminowo, zarobki przyzwoite jeśli ktoś jest pracowity to odnajdzie się w tej firmie i na pewno zadomowi na dłużej :)
8
hmhm 2014-12-10 19:55:19
Widocznie ktoś się wystraszył że wpisy usunął co pracownicy prawdę napisali,;
5
marek 2014-12-11 22:56:45
Co to za głupie wpisy. Nie pracuję w tej firmie, w mieście chodzi opinia , że to najlepsza firma w Miasteczku Śląskim.Wysokie zarobki, nadgodzin robić nie musicie, wypłata zawsze na czas,dodatkowe świadczenia pieniężne na zajączka, gwiazdkę i urlopowe(wczasy pod gruszą). Kierownictwo kompetentne i zawsze życzliwe.
7
Muzulm 2015-09-20 21:47:29
Tak jest pracowałem tam ponad 10 lat i nie wytrzymalem psychicznie i poszedłem w diabła
2
Paweł 2015-10-02 15:14:21
Ma ktoś kontakt na magazyn albo do kogoś kto morze ogarnąć gąbkę taką co wykorzystują do robienia materacy potrzebuje tanio 140 na 200
1
Szulcu 2015-12-28 21:31:15
a jak sie sprawują Ukraińcy w robocie na Miasteczku sporo alkoholu zakupują to muszą nieźle sie bawić w tyma kasynie Milicyjnym :P
3
Sflustrowany 2016-01-04 14:26:44
Firma ta z pracownika robi zero totalne zero żeby coś zarobić trzeba się nie źle narobić wykorzystywanie pracownika nadgodziny płacone jak zwykle godziny pracy jeśli nie pracuje się na akord wyzysk na pracownikach odnośnie zekomych reklamacji za które pracownik nie powinien odpowiadać na święta nic zero nawet 50 zł nie dostaniesz a jeszcze ci zabiorą pracownicy piją w firmie lub zażywają narkotyków jedna wielka melina dobrze maja się tylko kierownicy i szef reszta ekipy to tylko zwykły robol który ma zapier....
1
Pip 2016-01-04 14:32:55
Jednym słowem przydał by się tam pracownik PIP który popracuje tam przez jakiś czas i oceni sytuacje w firmie i w końcu wezmą się za te bez prawie które tam wychodzi z każdej strony nie polecam tej firmy jak szukać czegoś z produkcji to nie tam spróbujcie gdzie indziej gdzie człowieka traktują jak człowieka a nie jak zwierze i murzyna.
Oks 2016-01-04 14:42:30
Widzę tutaj dużo usuniętych komentarzy ponieważ duża cześć to odpowiedzi ale na jakie komentarze skoro ich nie ma ładnie to tak usuwać komentarze które psują opinie firmie boicie się czegoś czy jak bo takie mam wrażenie banda chamów i cwaniaków.
3
Pueblo 2016-01-06 21:29:31
ja jak pracowalem w euromrbrl to sobie chwaliłem tylko Janka Bacika spoko ziomal emeryt ale z wigorem pozdrawiam ekipe Kaczyńskich :D
Szefu 2016-01-14 23:10:51
Szefie może w końcu jakieś podwyżki bo marne pieniądze u was na godziny się zarabia . Podwyżki podwyżki podwyżki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za nic macie nas pracownikow tylko jak najwiecej do siebie nachapać a reszta go już was nie interesuje taki z Pana szef o swoich to się dba ale o szarego pracownika nie bo po co , co za pogląd i traktowanie pracownikow.
pi 2016-01-16 22:15:16
Pracowalem/am tam 14 lat i nic nie było ok, z roku na rok mniejsze zarobki, stracenia za reklamację za innych,po 8 godzinach pracy nawet nie można było wyjść do domu. Wykozystywanie pracowników żadnych premii nawet pochwał. Ręce opadały od pracy a zarobki malały!!! Ale teraz podobno cos sie zmieniło ale nie dla wszystkich....
2
Beata szydło 2016-01-21 17:13:07
Z tej strony Premier proszę wziąć się za ta firmę bo robi same przekręty i gnębienie pracownikow zarobki marne marne marne kierownicy tylko dyskryminują pracownikow i pokazują kim oni nie są a tak naprawdę są tępymi burakami i wieśniakami ze wśi. Pozdrowienia dla szefa za takie podejście do swoich podwładnych.
1
tusk 2016-02-18 09:49:53
Najgorsza robota to na stolarni marne zarobki 1300 ale tapicer może zarabiać 4 tyś to nie ważne bo to tapicer żenada śmiesznie procenty zabierane pracownikom .
4
kaja 2016-03-07 14:49:50
szkoda że w tej firmie brakuje specjalistów co by bubli nie robili !!!! tragedią jest kupić mebel z tej fabryki.
2
Henio 2016-04-12 21:07:11
Powiedzcie jak sie wam pracuje z Ukraińcami w mojej firmie też mają pracować alem mieszane uczucia ??
Mały 2016-04-17 10:12:36
Czytam wpisy po kolei i nagle widzę " premia,zajączek,wczasy pod gruszą....."matko z kad wy ludzie macie takie śmieszne informacje??? Nigdy w życiu nie było nic z takich rzeczy płacone nooooo chyba że w biurowcu !! Jedna bardzo ciekawa rzecz gdzie zniknęły wszystkie negatywne komentarze TE PRAWDZIWE !!! Gdyby było tak pięknie to by non stop nie potrzebowali do pracy mało jest pracowników co pracowali i pracują latami reszta po krótkim czasie ucieka gdzie pieprz rośnie !!! OBOZ PRACY I TYLE !!! Ukraińcy robią za grosze i jest ich coraz więcej bo mają z nich same korzyści taka prawda !!! Dużo by pisać ale po co i tak ten wpis zniknie .........
2
Mały 2016-04-17 10:19:14
Jeszcze jedno może ktoś tam zarabia koło 3 patyków bo tacy też są ale niech napisze jakim kosztem ... Wali nadgodziny i soboty wtedy tak bo ktoś kto pracuje normalnie na 8 godzin bez sobót dostaje najniższa krajowa i jeszcze obcięta bo cały zakład ma potrącenia za reklamacje super co nie .....
4
Arecki 2016-05-15 13:14:15
Mały może chciałbyś pogadać na poważnie o sytuacji u STRZODÓW zostaw namiar na siebie !!
1
FRICKI 2016-05-15 13:16:43
powiedzcie ile taki Ukrainiec zarabia w Euromeblu ???
1
j 2016-05-16 20:24:38
Ukraincy podobno zarabiają zaje..... kasę, bo tylko ciągle jakichś kolegów przywoża ;/ niedługo nam całe miasteczko zawalą :(
a co się dzieje u tych Strzodow ? czyzby firma bankrutowała ?
1
KSG 2016-06-07 21:54:00
chopcy z Gornika dają se rady z tymi UKRAIŃCAMI
2
gumiś 2016-10-06 08:26:06
Ci co wypisuja pozytywne opinie na temat te firmy to moga byc tylko trzy rodzaje takich osob nikt inny 1 albo podstawieni ludzie strzody 2 ludzie ktorzy pracuja bardzo krotko ciesza sie dostali umowe o prace 3 debile ktorzy duzo gadaja a w rzeczywistosci liza tylki jednym z kierownikow ...a jest ich wielu bo jedyne czego nigdy nie zabraknie w tej firmie to kierownikow jest ich wiecej niz pracownikow czlowiek az sie boi odezwac do kogokolwiek bo wszedzie od wszystkiego kierownicy .....
1
sprawiedliwy 2016-10-06 08:34:59
Umowa o prace ale urlop musisz wziasc wtedy kiedy pan strzoda zadecyduje wtedy idzie caly zaklad a reszta urlopu pozostalego wyplacaja ci w styczniu zeby nikt nie mial zaleglego ...jakim prawem skoro pracownik ma prawo go wybrac do konca marca i jakim prawem ktos decyduje za kogos kiedy go wziasc ..... ci co pracuja w soboty podpisuja umowy na lipne firmy i dzialalnosci kierownikow zeby miec tylki zabezpieczone jedno wielkie oszustwo !!!!!
1
aniol stroz 2016-10-06 08:41:40
Tylu kierownikow tylu szefow prawie cala rodzina tam pracuje corki zieciowie kuzyni kuzynki to az sie robi nie dobrze od tego wszystkiego a nikt nie jest na tyle inteligentny zeby dojsc do tego ze zwykli pracownicy robole wala BOKI w euromeblu i zarabiaja na naiwnosci tych wszystkich kierownikow ODBIJAJAC LEWE KODY potem wielkie poszukiwania mebli po magazynie mebli ktorych nigdy nie bylo i nie ma hahahaha dobre co nie ....!!!!! Moze ten wpis nie zniknie tylko go poczyta ktos z tych wszystkich kierownikow
7
Zostaw swoją opinię o Euromebel Styl FHU Joanna Strzoda - Miasteczko Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euromebel Styl FHU Joanna Strzoda