Zbidex Zbigniew Miętka

Rudnik

Opinie o Zbidex Zbigniew Miętka

stolarz 2015-11-09 12:05:36
Praca w większości na czarno i w dodatku uzależniona od nastroju szefa, który stoi za plecami i wyzywa od najgorszych i tak przez cały dzień ogólnie nie polecam
14
jjk 2016-03-09 09:25:40
stolarz jak i ozzy pracowaliście tam jako stolarze z zawodem czy jako kto
1
ggg 2016-03-09 13:40:51
temat jest taki kolego że ci co tam pracują to średnio po 10 lat i więcej co do pracy na czarno to słaba wiedza twoja na ten temat a co do szefa wykonywanie jego poleceń prawidłowo i niema konfliktu a jeśli słabość wiedzy stolarskiej w drewnie jest zerowa niby stolarza podejście do pracy olewające to problem jak wszędzie a szef to naprawdę stolarz znający fach pracuje tam 12 lat
1
zga 2016-03-09 21:47:33
co do tej opini to ty jesteś prostak bo ten gość ma wiedze i jest fachowiec prostak takiej firmy nie prowadzi 12lat pracuje wtej firmie
2
ozzy 2016-03-23 16:38:24
Widzę, że ktoś z rodziny właściciela albo i on sam się uruchomił. Jeśli nie pracuje się tam na czarno to jedno proste pytanie, Dlaczego właściciel firmy nigdy nie szuka pracowników w urzędzie pracy tylko średnio co miesiąc przez stronę miasto-info? Odpowiedź jest prosta pracownik z urzędu pracy musi dostać umowę i trzeba od niego odprowadzać wszystkie składki. Swoją drogą dziwnym trafem osoba z nickiem ggg napisała bardzo długą odpowiedź na moją wcześniejszą opinie, tyle że ogłoszenia na miasto-info o poszukiwaniu pracowników dodaje osoba z tym samym nickiem. Przypadek? nie sądzę.
9
zga 2016-04-10 14:26:03
przypadkiem jesteś ty totalne brednie szkoda słów totalny brak wiedzy o tej firmie to wszystko to insynuacje
5
xxx 2016-04-29 17:57:05
Właścicielowi tej firmy wydaje się że jest Kulczykiem a jest .... beszczelny i ma ludzi za nic , myśli tylko o sobie , odradzam jaki kolwiek kontakt z tym typem
13
Ccccpp 2017-02-05 13:23:30
Ten właściciel to bardzo nie miły typ zero szacunku do człowieka dawno państwowa inspekcja pracy powinna się wziąć za ten psełdo zakład
7
Terminator 2017-05-13 14:00:48
Praca w tej firmie a raczej obozie pracy to koszmar piekło na ziemi...Majster zwany borsukiem , tatusiem , zbyniem , starym itp itd za nic ma ludzi wyzywanie od debili za porządku dziennym. Synusiowie jak i większość pracowników to donosiciele i lizusy żeby mu weszli do du... pozwole sobie wymienić: jacek hajdas i tomasz grabowski dwa lizusy mówią na miętke najwięcej i najwięcej donoszą haha taki paradoks. Teraz ma dwóch ukraińców ktorzy nie robią nic i są dobrze traktowani innego zaraz by zwolnił. Umowa o prace? Nie ma takiej opcji odradzam każdemu ten łagier za tak ciężką prace zbyniu udaje że płaci cynamonem z gaci. Wiecznie łazi po zakładzie albo stoi oparty o maszyne patrzy i mysli czy mu zaraz wątroba nie wyskoczy. Myśli kogo by tu wyponiewierać żeby poprawić sobie chumor jak mu ela nie dala albo leosia go wkur... :) Na przerwach zawsze śmiechy ze starego a on myśli że każdy sie go boi marzenie... 3 maszyny CNC z czego jeden pracownik potrafi pisać programy i z tego co wiem ma odchodzić ciekawe kto mu w tedy ustawi te centra.
5
Zostaw swoją opinię o Zbidex Zbigniew Miętka - Rudnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbidex Zbigniew Miętka