Zbidex Zbigniew Miętka

Rudnik

Opinie o Zbidex Zbigniew Miętka

stolarz 2015-11-09 12:05:36
Praca w większości na czarno i w dodatku uzależniona od nastroju szefa, który stoi za plecami i wyzywa od najgorszych i tak przez cały dzień ogólnie nie polecam
10
jjk 2016-03-09 09:25:40
stolarz jak i ozzy pracowaliście tam jako stolarze z zawodem czy jako kto
1
ggg 2016-03-09 13:40:51
temat jest taki kolego że ci co tam pracują to średnio po 10 lat i więcej co do pracy na czarno to słaba wiedza twoja na ten temat a co do szefa wykonywanie jego poleceń prawidłowo i niema konfliktu a jeśli słabość wiedzy stolarskiej w drewnie jest zerowa niby stolarza podejście do pracy olewające to problem jak wszędzie a szef to naprawdę stolarz znający fach pracuje tam 12 lat
1
zga 2016-03-09 21:47:33
co do tej opini to ty jesteś prostak bo ten gość ma wiedze i jest fachowiec prostak takiej firmy nie prowadzi 12lat pracuje wtej firmie
2
ozzy 2016-03-23 16:38:24
Widzę, że ktoś z rodziny właściciela albo i on sam się uruchomił. Jeśli nie pracuje się tam na czarno to jedno proste pytanie, Dlaczego właściciel firmy nigdy nie szuka pracowników w urzędzie pracy tylko średnio co miesiąc przez stronę miasto-info? Odpowiedź jest prosta pracownik z urzędu pracy musi dostać umowę i trzeba od niego odprowadzać wszystkie składki. Swoją drogą dziwnym trafem osoba z nickiem ggg napisała bardzo długą odpowiedź na moją wcześniejszą opinie, tyle że ogłoszenia na miasto-info o poszukiwaniu pracowników dodaje osoba z tym samym nickiem. Przypadek? nie sądzę.
6
zga 2016-04-10 14:26:03
przypadkiem jesteś ty totalne brednie szkoda słów totalny brak wiedzy o tej firmie to wszystko to insynuacje
4
xxx 2016-04-29 17:57:05
Właścicielowi tej firmy wydaje się że jest Kulczykiem a jest .... beszczelny i ma ludzi za nic , myśli tylko o sobie , odradzam jaki kolwiek kontakt z tym typem
8
Ccccpp 2017-02-05 13:23:30
Ten właściciel to bardzo nie miły typ zero szacunku do człowieka dawno państwowa inspekcja pracy powinna się wziąć za ten psełdo zakład
1
Zostaw swoją opinię o Zbidex Zbigniew Miętka - Rudnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbidex Zbigniew Miętka