Szafland Łukasz Brzewiński

Warszawa

Opinie o Szafland Łukasz Brzewiński

Marek 2014-01-22 22:28:02
niestety nie polecam tej firmy nikomu!!!!, Ludzie bardzo nieuczciwi, niekompetentni. Od 2 m-cy robią u nas kuchnię, a raczej robili ponieważ po m-cu zwodzenia nas i wyciągnięciu zaliczki w wysokości ponad 80% kontakt się urwał. ZOstaliśmy na lodzie bez dokończonej kuchni. Sprawa zostanie zgłoszona do prokuratury
6
Krzysztof Krawczyk 2014-04-18 09:48:51
A ja polecam ,robili u nas komody z forniru które pokazałam w folderze, już zdobią mój salon i oczywiście cena bez porównania niższa od tej salonowej Very Happy
Jakość taka sama bo oczywiście byłam sprawdzałam w salonie.Szafy też wyszły bez zastrzeżeń,mieli lekki poślizg terminowy ale zrewanżowali się podłączeniem pralki i umywalki.Na pewno zachowam nr.tel.
POLECAM!!!!
Pozdrawiam Smile
sam o sobie 2014-05-25 23:21:54
Polecam jestem najlepszy w warszawie. (usunięte przez administratora)
1
agata 2014-06-30 23:54:44
Firma wyciągnęła 80% zaliczki zostawiając rozgrzebane korpusy kuchni (zrobione zresztą tandetnie). Żadna firma nie chce się podjąć jej dokończenia. Jesteśmy bez kuchni i bez pieniędzy. Proszę o kontakt pokrzywdzone inne osoby przez tą firmę w celu złożenia pozwu zbiorowego do prokuratury o oszustwo (wyłudzenie). Przestrzegam innych przed tą firmą. Uwaga firma skutecznie kasuje negatywne wpisy - a te pozytywne są wystawione przez znajomych. Kontakt - agata280@onet.pl
2
kasia 2014-07-05 09:16:08
Polecam!
Ekipa wykonała różne prace remontowe z meblami włącznie i nie było żadnych negatywnych atrakcji.Sympatyczni i pomocni.
1
oszukana 2014-07-29 16:27:53
Firma wyciągnęła 80% zaliczki i kontakt z firmą się urwał - nie odbierają telefonów.
Panowie Łukasz i jego ojciec Wojciech B. robili u nas kuchnię, założyli tylko korpusy wykonane zresztą tandetnie, żadna firma nie podjęła się dokończenia ich dzieła - korpusy nadają się tylko do spalenia (dziury na bokach szafek po wkrętach załatane gipsem!!!., szafki krzywe, słabo skręcone).
Proszę o kontakt inne osoby pokrzywdzone przez tą firmę przez mail agata280@onet.pl.

Osoby, które szukają opinii o tej firmie przestrzegam - wszystkie pozytywne opinie są dodane przez ich znajomych lub ich samych.
2
margo 2014-08-05 11:14:27
Przestrzegam. Pan Wojciech (ojciec) to najbardziej zakłamana osoba jaką znam. Od 5 miesięcy obiecuje i przysięga, że przyjedzie naprawić szafkę łazienkową, którą robił a w której odkleił się fornir po 2 tygodniach użytkowania (przy obiecywanej 5 letniej gwarancji). Gdy zbliża się termin umówionego przyjazdu nie odbiera telefonu albo ma wyłączony. Zamawiałam 2 szafki łazienkowe - obie wykonane tandetnie (porobiły się zacieki) nie wspominając o nieterminowości.
endryu 2014-09-04 09:58:34
niestety u nas to samo, pan Wojtek to sciemniacz i kretacz. mial zrobic zabudowe kuchenna. wzial 50% pieniedzy, poczym konrakt sie urwal. zostalismy z korpusami i blatem. sprawe zglaszam na policje.
endryu 2014-09-04 17:24:10
prosze wszystkich oszukanych przez firme szafland i pana wojtka o kontakt:
endryu87@tlen.pl
2
kinia 2014-11-18 12:32:40
Polecam, mam bardzo dobre doświadczenie z p.Wojtkiem robił u nas .Poszło terminowo i bez zastrzeżeń,jestem zadziwiona tymi opiniami
cust_2 2014-11-30 13:46:30
Firma oszukała nas - wyciągnęła zaliczkę - 90% wartości oraz okradła - zginęła biżuteria o znacznej wartości.
miłego mieszkania 2014-11-30 23:10:18
idę do ciebie głupia
a 2014-12-02 08:50:54
Wyciągneła 90 % po prostu idiota z ciebie.
cust_2 2014-12-02 11:29:04
a wiesz gdzie masz iść? przecież nie wiesz, kto pisze!
oszukana 2014-12-05 01:39:08
Potwierdzam inne opinie, to naciągacze i oszuści. kłamią w żywe oczy, nie chce im się wcale pracować, natomiast są nieźli w wyciąganiu pieniędzy (na zakupy i "na życie"). A najgorsze jest to, że ktoś musi po nich poprawić oraz że tak rozwlekają "prace". Oczywiście wszystko, co się dało, jest albo źle, albo krzywo. no i zostawiają klienta z rozgrzebaną robotą po prostu znikając z pieniędzmi. nie odpowiadają na telefony. Życzę im, by życie ich przerobiło jeszcze bardziej niż oni mnie. Niech nieszczęścia się ich trzymają i niech zgniją w piekle jeszcze za życia. Niech im dzieci i żony chorują bez końca, a samochód rozpadnie. I niech ich ktoś kiedyś porządnie okradnie.
pozew zbiorowy 2014-12-05 11:42:12
Witam, prosimy o kontakt na jeden ze wskazanych wyżej maili w sprawie pozwu zbiorowego.
do oszukanej Matka 2014-12-08 13:46:12
Wstyd, wstyd ,co z ciebie za kobieta,złożeczysz na cudze dzieci!!!! chyba jeszcze swoich nie masz i lepiej nie miej bo dobra z ciebie matka nie będzie!!!I żebyś sama nie zaznała tak okropnego scenarjusza życia którego ja nikomu nie życzę, musisz być bardzo ZŁYM CZŁOWIEKIEM.Budowałam dom i też różnie bywało z wkonawcami naprawdę dali w kość ale do głowy by mi nie przyszło wypisywać cos takiego.nie powinni tego tak zostawić co by nie zrobili -nie tak nie można wypisywać takich żeczy-- niech zgniją w piele za życia....co to wogóle jest
1
Do Wojtka/Łukasza 2014-12-08 16:47:38
Przestańcie oszukiwać ludzi, zacznijcie uczciwie pracować.
2
haks 2015-05-08 12:33:58
ktoś im w końcu zrobi dziurkę w głowie
2
Ząbki 2016-01-26 21:04:50
OD dwóch lat czekam na zwrot zaliczek, ponieslismy ogromne koszta z tym bałaganem jaki nam zrobili, strata materiału, pieniedzy, pracy ! Jesli ktos jest zainteresowany procesem zbiorowym, jestem ZA !
1
zabki 2016-01-27 07:50:00
Może tobie zrobić baranie
3
Zostaw swoją opinię o Szafland Łukasz Brzewiński - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szafland Łukasz Brzewiński