Mini-Ster Piotr Szczypski

Elbląg

Opinie o Mini-Ster Piotr Szczypski

an 2012-09-02 12:15:53
Mają dobre chęci ale za dużo błędów za taką cenę. A pan [usunięte przez moderatora]r straszny filozof. Do poważniejszych spraw powyżej 2-3 szafek nie polecam.
3
Wojtek 2013-03-02 14:48:21
Zamówiłem kuchnię na wymiar w Mini-Ster [usunięte przez moderatora] i i zdecydowanie nie polecam. Pierwsze wrażenie pozytywne, pan uprzejmy, miły. Nie dajcie się Państwo zwieść. Gdy otrzymał zaliczkę wszystko się zmieniło. Nerwowy, przemądrzały, partacz aż ręce opadają, nie wykonuje zleceń na czas (chociaż jestem z Elbląga, o krok od firmy!). Szafki otrzymałem uszkodzone (popękane przy łączeniach), źle docięte (za krótkie, przy zamówieniu mebli na wymiar!), źle złożone (zawiasy dokręcone tak, że przy otwieraniu/zamykaniu drzwiczki ocierały o szafę i niszczyły połysk), blat poobijany. Dodatkowo zawiasy miały być z domykiem a otrzymałem zwykłe! Musiałem sam poprawiać meble. Uwaga! Proście o pokwitowania odbioru gotówki! Nie otrzymałem rachunku za zakup mebli i usługi. Sprawa niemalże miała by swój finał w sądzie. Odradzam.
2
Grzegorz 2014-09-10 15:18:49
Nie polecam firmy. Pierwszy montaż szafy zakończył się dziurami w suficie, popękaną ścianą na której była osadzona szafa, dziurami w bokach szafy, porysowane drzwi itp. Na koniec po poprawkach miały być dowiezione kolejne elementy półki do szafy - zapłacone) minęło kilka miesięcy do tej pory nie dostarczone, czyli oszustwo. Nie polecam Pan niby miły, ale do rzetelności i wywiązywania z umowy to daleko !!

ku przestrodze.
Pozdrawiam
Grzegorz
1
Maciej 2014-11-05 13:27:06
Nie polecam totalna porażka, totalni partacze. Już lepiej samemu zrobic, jak na pierwszy raz napewno wyjdzie lepiej niż tym pseudo fachowcom ...
1
Piotr 2015-07-20 18:38:59
Meble jakoś mega tragedii to nie ma ale montaż to już zostawia wiele do życzenia. Tego nie maja i tamtego też, widać ze ciągną jak najbardziej oszczędnie(zawiasy i wsporniki lipne do tego montują samo zamykające się po 1 sztuce przez co nie działa jak należny). I przyklejają jakieś śmieszne gumki żeby nie stukało które i tak po tygodniu sie odklejają... Montaż zakończył sie po 2 dniach oczywiście parę rzeczy dalej nie zostało dokończone do dnia dzisiejszego... miały być dowiezione. Wszystko trzeba pokazywać palcem co poprawić, takich mamy teraz fachowców. Wiec nie polecam nikomu, ale jak ktoś sie zdecyduje to nie dawać ani złotówki dopóki co do śrubki nie zostaje wykonane... bo już go nie zobaczycie
1
gospodyni 2015-07-28 23:33:11
Pan miły. Super jeżeli chodzi o projektowanie. Potrafił podpowiedzieć parę rzeczy, które wykorzystałam w swojej kuchni ale niestety wykonanie mnie rozczarowało. Wszystko trzeba pokazać palcem. Pilnowanie fachowca żeby zrobił co do niego należy jest męczące, bo to fachowiec powinien przyglądać się swojej pracy i robić ją dobrze. Zastrzeżenia miałam do wielu rzeczy. Montaż jakby na kolanie, w biegu, bardzo niedokładnie. Do tej pory mam naciapane jakąś zaprawką na frontach z połyskiem i nierówne szuflady, bo pan otrzymał swoją kasę (mój błąd) i niestety nie pojawił się na poprawki. Udaje, że nie widzi połączeń na komórkę ani sms-ów. Generalnie kuchnie dla niewymagających.
1
anna 2016-02-05 15:28:47
Jeszcze się nie urodził taki co by wszystkim dogodził Ja jestem zadowolona z usługi Pan doradził, nie naciągną, a kuchnie i szafę zamontował w 2 dni jak obiecał Dwie drobne rzeczy dowiózł po 2 dniach mimo zapłaceniu całej kwoty Oby wszyscy mieli takie szczęście do fachowców jak i ja miałam
Polecam :)
roberto 2016-02-18 20:00:49
właśnie szukałem kontaktu do pana piotra i natknąłem się na te paszkwile
prawdą jednak jest że na stu zadowolonych - tylko jeden napisze opinie, a niezadowolonych 50 :) ja więc niech stanę po stronie zadowolonych !!!!!
w rodzinie 3 kuchnie i wszyscy zadowoleni a siostry są bardzo wymagające!!!
Pozdrawiam
sepa17 2016-07-09 15:53:00
Dramat, koszmar, nigdy więcej. Całkowity brak profesjonalizmu, bardzo dużo usterek, niedotrzymywanie terminów. Jeszcze nie wiem czy nie spotkamy się w sądzie. Po zamontowaniu mebli - muszę wynająć ponownie firmę do malowania. Odciski dłoni pana Piotra są nawet na suficie.
Nie polecam, a nawet zniechęcam do tej firmy, a pozytywne opinie to chyba pisze właściciel i jego znajomi. Takie "firmy" powinno się eliminować z rynku.
1
Zostaw swoją opinię o Mini-Ster Piotr Szczypski - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mini-Ster Piotr Szczypski