Meblrob Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Katarzyna Wajerowska

Czermin

Opinie o Meblrob Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Katarzyna Wajerowska

Niezadowolona 2014-05-13 17:00:06
Witam,dzisiaj otrzymałam przesyłkę,zamówiłam trzy fotele i niestety rozczarowałam się(usunięte przez administratora)
1
Lukasz 2014-07-31 10:44:08
Oszuści proszę od nich nie kupować sprzedają uszkodzony towar w dodatku najniższej jakości a pózniej nie odbierają telefonu, zero kontaktu po zakupie chociaż telefon jest cały czas aktywny, obiecują klientowi wszystko dopóki nie zapłaci pieniędzy , proszę omijać ich szerokim łukiem
2
krzysztof 2015-02-06 18:17:32
Oszusci !!!!!!!!!!!!!
NIe kupujcie od nich zadnych mebli!
Kupiłem dwa fotele po 2 tyg rozleciały się poduszki
Niestety zero kontaktu telefonicznego,mailowego,pocztowego
Nie odbieraja pism reklamacyjnych
1
Niezadowolony 2015-06-03 13:05:09
Zdecydowanie odradzam kupowanie w tej firmie - chyba, że dla amatorów mocnych wrażeń z dużą ilością wolnego czasu i dużą ilością cierpliwości. Uzyskanie (po złożeniu zamówienia) jakichkolwiek informacji w tej firmie graniczy z cudem - przez okres 2ch tygodnie wysłałem 11 emaili, próbowałem dodzwonić się chyba z 20 razy z kilku numerów telefonów i napisałem chyba ze 3 smsy w tym esemes o rezygnacji z zamówienia w przypadku braku kontaktu - 0 (słownie: ZERO) reakcji czy odpowiedzi.<br/>Firm w tej branży jest od groma więc takie traktowanie klienta uważam za karygodne.<br/>A przeglądając opinie o tej firmie widzę, że nie jestem jedyny
2
Michał 2015-08-20 07:36:16
No cóż, zamówiłem narożnik poprzez olx, głównie dlatego że było tanio. Przed złożeniem zamówienia wszystko ok, szybkie odpowiedzi na pytania itp (pisałem wówczas z jakaś osobą pośredniczącą). Zamówienie dotarło, pomimo wcześniejszych ustaleń, wcześniej niż miało przyjść co przysporzyło mi kłopotów, ale to mało istotne. Narożnik odebrałem, złożyłem i tu: żadnej instrukcji - trzeba sobie radzić samemu, a wierzcie na słowo, przy składaniu było wiele szczególików. Od razu w oczy rzuca się bardzo kiepska jakość wykonania (a w rozmowie Pani zapewniała że to meble na niemiecki rynek i są bardzo dobre... w Niemczech, takie wykonanie by wyśmiali). Elementy są słabo spasowane, nierówne, czasami ciężko było wkręcić śrubę, bo otwór był, ale w miejscu w którym nie było do czego przykręcić... W niektórych miejscach sklejka już na starcie była nieco popękana, a materiał rozerwany (podszewka). O poduszkach nie wspomnę, bo to żenada - skrawki i odpadki produkcyjne z różnych gąbek, wrzucone do czarnego wora, nie do końca zszytego i zamknięte w pokrowiec na zamek błyskawiczny, tragedia jakaś. Mimo wszystko odpuściłem sobie jakieś "ale", bo było w miarę tanio (990zł za całość z dostawą).Po około tygodniu zostały dowiezione 2 pufy, które są w miarę ok. Niestety po tym czasie zauważyłem, że nie zostały mi wysłane 2 poduszeczki, takie malutkie, które powinny być w zestawie. Byłem i tak już zdenerwowany na firmę, więc postanowiłem się o nie upomnieć. W odpowiedzi dostałem, że musieli się pomylić i doślą. Po tygodniu czekania i braku poduszeczek napisałem znowu, odpowiedź: "Sprawdzimy" (czy wysłano). Po kolejnym tygodniu i braku odzewu oraz poduszeczek, napisałem ponownie i zagroziłem, że sprawa trafi na policję, odpowiedź: "Proszę kierować wszelkie prosby i grozby na numer ". Cała rozmowa była prowadzona z osobą która ogłasza się na olx w imieniu firmy. Zachowanie jest totalnie niepoważne i żałosne - bo sprawa rozbija się o 2 poduszeczki, które są wykonane zap
1
Michał 2015-08-20 07:38:48
... które są wykonane zapewne tak jak te większe, czyli warte tyle co nic, a i tak powinny być w zestawie - czyli to ich błąd.
Na firmę jestem na tyle cięty, że albo uda mi się otrzymać te poduszeczki albo sprawa naprawdę trafi na policję, tym bardziej że nie otrzymałem żadnego paragonu (mam zapisane rozmowy i maile). Wygląda to tak jakby meble były sprzedawane na lewo.

Odradzam wszystkim i przestrzegam przed tą firmą - lepiej dopłacić 200 zł i mieć spokój oraz lepsze wykonanie, niż mebel na 2 sezony.
2
Elbo 2015-10-02 12:01:06
Przestrzegam przed jakimikolwiek kontaktami z tą firmą. Złożyłam zamówienie na sofę i fotele, niestety dostawca okazał się kompletnie nierzetelny. Kilkakrotnie przesuwał termin dostawy bez uzasadnienia. Telefony do firmy pozostawały bez echa, w końcu usłyszałam, że mam zrezygnować z zamówienia i ...kupić gdzie indziej. Cechą charakterystyczną dla kontaktów tej firmy z klientem jest totalne lekceważenie człowieka.Skoro tak traktuje się tam ludzi, którzy im płacą, to nie wyobrażam sobie jak traktuje się tam pracowników...
1
ada 2015-11-02 10:59:09
a my wlasnie zlozylismy tam zamowienie na naroznik dla syna, nie czytajac opinii na temat tej "rzetelnej " firmy, poniewaz na OLxie nie przewija sie jej nazwa. Dopiero w mailu sie pojawia. No i czytam te negatywne opinie. Juz sie boje co nam przysla. Fakt - po zlozeniu zamowienia kontakt sie urwal i nie odpisywali juz na moje pytania. Dzis, pytajac o termin realizacji o dziwo, odpisali ze pod koniec tygodnia. Nie licze na wielkie cuda za taka sume, ale zyby chociaz w miare przyzwoitosci to bylo zrobione.
2
ada 2015-11-12 00:34:58
To znowu ja. Zamówiony narożnik dotarł w ciągu 10 dni od złożenia zamówienia, z czego jestem mile zaskoczona. Ogólnie nie ma AŻ takiej tragedii. Materiał cały, wszędzie zszyte, poduchy fakt ze skrawów gąbki ale mega wypchane, instrukcja obsługi dołączona ale problem z montażem jednego boku który póki co wisi z 1cm nad podłogą, okrojona ilość pianki na bokach narożnika(chyba nawet wcale jej nie ma),materiał się nie ściąga. Narożnik ten jest użytkowany przez syna i ok. Ale nie polecałabym go do codziennego użytku na zasadzie: śpimy , przyjmujemy gości i oglądamy TV -czyli 24h.W tym przypadku rozejrzeć się trzeba za czymś jednak mocniejszym. Pozdrawiam
ania 2015-11-27 17:33:09
Super narożnik za naprawdę niską cenę, w sklepie normalnym zapłaciłabym z 600 zł więcej, miła obsługa i dostawa, nie wiem skąd wasze opinie, chyba inna firma. Ja szczerze polecam
Waldi 2015-12-16 10:33:21
Doszedł do mnie szybko narożnik z fotelem - ładny w dobrej cenie, szybko i jeszcze pomogli mi wnieść za darmo
Edyś 2015-12-22 18:23:54
Witam. Mam pytanie czy Panu jakoś w końcu udało się dogadać z tą firmA??? Mam podobny problem bo zamówiłam narożnik na sprężynach i dopłaciłam za te sprężyny a przyszedł na gąbce a ogulny wygląd woła o pomste do nieba. nie ma kontaktu z tą firmą. I co dalej????
Michał 2015-12-29 11:29:58
Witam , tak udało się dogadać bez problemu, mają dużo pracy bo mają niskie ceny i nie mogą się pewnie przez to wyrobić z reklamacjami, proszę zażądać zwrot różnicy w kosztach,które Pani poniosła.
Basia-bydgoszcz 2015-12-29 11:36:57
Ja polecam meble tej firmy, zamówiłam narożnik i przywieźli mi go po 4 dniach, jeszcze przed świętami, wnieśli, kolor jeszcze ładniejszy niż zamawiałam, jeśli chodzi o jakość nie mam zastrzeżeń,Materiał jest ładny, miękki, łatwo się czyści i ładnie wygląda, więc jeśli oczekujecie nie wiadomo jakiego cudu to zapłacić trzeba w sklepie z 10 000 tysięcy, ja uważam, że meble są w dobrej cenie i dobrej jakości jak za taką cenę. Nie którzy mają przesadne oczekiwania a potem wypisują nie wiadomo co. Ja polecam i nie kierujcie się tylko złymi opiniami, bo kogoś łatwiej oczerniać niż chwalić. Ja jestem wdzięczna za miła i szybką obsługę
KASIA 2016-01-19 18:42:01
Stanowczo odradzam,kupiłam przez olx naroznik mikołaj plus dwa fotele barowe,naroznik beznadziejny,bardzo zła jakosc materiałow jak i samo wykonanie,po miesiacu tak skrzypi naroznik ze nie da sie spac a nie wspomne juz o innych rzeczach:)Bardzo sie zawiodłam,cena niska ale tandeta!!!Załuje ze opinii nie przeczytałam przed kupnem,nigdy bym się nie zdecydowała!ODRADZAM!
1
Wiesław 2016-01-20 11:17:04
Kupiłem od tej firmy sofę- ładna i wygodna, za dobrą cenę ja nie narzekam - i Polecam !
Nicola 2016-01-25 09:48:15
Polecam narożnik - jest ładny , wygodny , w takich kolorach jakie zamówiłam, na żywo nawet lepiej wygląda. Poinformowali, kiedy dostarczą, przywieźli, prosty w złożeniu - dostałam instrukcję obsługi i pięknie komponuje się z moim salonem- zdecydowanie Polecam, no i miła obłsuga
marys 2016-05-25 09:38:42
Mają bardzo fajne meble , kupuję u nich już trzeci raz dla swojej rodzinki i jesteśmy wszyscy zadowoleni, narożnik jest ładny, materiały mają świetnie, bardzo praktyczne, Pani mi doradziła przez telefon i to się sprawdza
Lublin 2016-11-09 11:04:37
Polecam - świetne ceny, doradzą kolory i jakość bardzo dobra ! Ja polecam zdecydowanie
niezadowoleni klienci 2016-11-09 14:28:22
nie polecam , oszuści i kłamcy...
traktują klientów jak powietrze mają gdzieś prawo i może kiedyś trafią na owocną osobę która pomoże im zmienić podejście i wykonanie mebli np . US np. POLICJA coś z tym trzeba zrobić - nie dają paragonów..
może powinny się instytucje zainteresować?
Zostaw swoją opinię o Meblrob Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Katarzyna Wajerowska - Czermin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblrob Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Katarzyna Wajerowska