Meblomech Sp. z o.o. Zakłady Mechaniczno-Meblowe

Leszno

Opinie o Meblomech Sp. z o.o. Zakłady Mechaniczno-Meblowe

fizol 2011-11-09 12:48:00
Jako zakład jest OK. Tylko nie daj się wrobić w robotę bez umowy.
1
paolo 2014-06-24 22:10:29
Fajna firma , pracowałem tam szef normalny choć
wymagający. Już nie pracuje bo wyjechałem do Niemiec
za większą kasę. Ale firma ok. Polecam
1
robol 2014-09-16 23:59:46
wyzysk wypłata z miesięcznym opużnieniem kierownicy to szefowi w dupe włażą a kierownikiem każdy tam zostaje który dobrze kapuje szefowi przykład z portiera kierownikiem zostaje błazen
1
xxx 2015-02-05 16:37:54
Zanim tam pojdziesz to dobrze sie zastanow brak rekawiczek masek itp.brak jakiego kolwiek zaplecza socjalnego szatnia wc stolowka.totalna porazka!
1
Marzena 2015-02-05 18:43:44
Pokemon wyciska ludzi ile sie da, nie płaci albo płaci na raty
1
zZz 2015-02-21 09:26:11
Pokemon nie badz takim osłem, skasuj tego swojego lachociąga ASA to bedom materiały
1
Janko_jebanko 2015-02-21 18:59:49
Wybieramy kolejnego portiera heh
1
Samuś 2015-03-06 22:19:38
Potwierdzam. Sprawdź zanim się zatrudnisz(usuniete przez administratora). Tragedia(usuniete przez administratora)
1
Bania u Cygana 2015-03-07 10:17:01
Pokemon machnij se dzieciaka są fajne sucz przecież, wtedy będzie taka umowa między tobą a sądem o płatność alimentów. Bawisz się chopie w firmę jak partyzanci i kowboje na dzikim zachodzie. A ludzi masz za tanich wyrobników i murzynów.
Cwel 2015-03-15 10:39:46
Ta firma aż sie prosi o akcję Państwowej Inspekcji Pracy. Ale wiadomo jak to w naszym kraju działa PIP.
1
marcin16 2015-04-22 05:35:48
z tobą robią co chcą a nie można szię spotkać z prezesem spółki a wypłata musi być terminie i niestety wypłate dostałem w połowie po 1.miesiącu odeszłem z meliny
1
Z lakierni 2015-05-04 12:15:56
Jebac kierownika!jebać pokemona!wole sie najebać niz tutaj pracowac!
4
Franek 2015-07-08 00:07:28
Nie polecam, praca na czarno, wypłata z opóźnieniem, warunki fatalne o dyrekcji nie wspomnę - żenada
1
żona 2015-11-01 21:33:41
Mnie już to wprawdzie nie dotyczy ale potwierdzam opinie.Dodam jeszcze, ze bałagan zaczyna się od samej góry a kończy na hali.Do pracy można przyjść w stanie wskazującym i podobnie z niej wyjść.Koszmar.Ktoś powinien się tym zainteresować.
1
Zostaw swoją opinię o Meblomech Sp. z o.o. Zakłady Mechaniczno-Meblowe - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblomech Sp. z o.o. Zakłady Mechaniczno-Meblowe