Halex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Henryk Tatkowski

Elbląg

Opinie o Halex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Henryk Tatkowski

xx 2014-03-16 20:01:21
jak jes pracuje w halexie ???
Jurek 2014-03-16 20:02:56
Jaka tam atmosfera i na jakie mozna liczyc zarobki?
5
jurek 2014-05-22 12:31:44
są zle zorganizowani...
m 2014-05-22 17:13:12
na magazynie wszystko na kupie, ciezko cos tam znalezc, na produkcji mistzrowie uwazaja sie za Bóg wie kogo (usunięte przez administratora)
daro 2014-05-22 17:17:09
ciagle styl zarzadzania jak w garazowej produkcji mebli, szefostwo chcialoby cos zmienic ale tak na prawde nic w tym kierunku nie robia, za najnizsza karjowa i umowe zlecenie nikt zdrowia tracil tu nie bedzie, 3/4 tej kadry halexu szefostwo powinno jednego po drugim wymienic... (usunięte przez administratora)
H 2014-05-25 10:47:28
wymiencie tam kadre, zatrudnijcie prawdziwych majstrów , kierownikow i bedzie git
V 2014-06-13 16:53:37
ładne krzesełka robią az dziw ze te krzesła powstaja w takim(usunięte przez administratora)kadra bardzo ale to bardzo slaba ...(usunięte przez administratora)
2
jurand 2014-06-23 14:57:03
słaba organizacja pracy, kadra kierowenicza bez kompetencji na dodatek zakompleksieni i butni, wspolpraca miedzy dzialami poziom zero (usunięte przez administratora)detalistów maja juz w (usunięte przez administratora)podpisali umowy z agata meble i tylko hurt sie dla nich liczy,warunki pracy tez nie maja zadnego znaczenia , wszyscy w tej firmie zajmuja sie tylko plotkami, szkoda ze nie maja zatrudnionego porzdanego szefa produkcji ktory by to wszystko ogarnął , aktualni mistrzowie bardzo słabiiiiii
pracownik 2014-07-17 16:22:25
pani heleno i panie henryku mozecie co nawet co miesiac dawac nowe ogloszenia pracy ale tutaj nikt normalny nie przyjdzie bo nasi pracowicy sktecznie wszystkich nowych tempią i robia im pod góre, za wszelka cene zrazają nowych pracownikow bo nasi nic nie umieja i boja sie kazdej konkurencji, tutaj sa uklady i klika, zacofanie straszne,Zróbcie zebranie i zrobcie w koncu w zakladzie porzaddek! To nasi pracownicy opluwaja was na miescie i psuja opinie o naszym zakladzie.
daro 2014-10-09 19:46:45
łądne krzesla , powstajace w kolchozie, stara kadra targedia, ludzie bez kompetencji , az dziw bierze ze to sie jeszcze kreci, stadardy i organizacja pracu tregedia, tu nikt normalny nie ptzyjdzie do pracy, ploty, stare ukłądy i zacofanie królują tutaj, poziom kltury i wiedzy mistrzow to po prostu dramat.........................
2
Ben 2015-02-05 00:44:02
A czy ktoś może mi napisać jak się pracuje w dziale logistyki i kto tam rządzi? I jaka w ogóle jest atmosfera w biurach, czy są tam talony na święta? Dzięki za odpowiedzi.
8
Castiel 2015-09-14 15:07:56
Witam ,wie ktos jak tam wyglada placa i atmosfera na ten moment ? Bo widzialem ze szukaja teraz kilka osob i sie zastanawiam czy jest sens tam isc ?
3
ANDRZEJ 2015-09-17 07:14:36
TEN KTO DOKONAŁ TEGO OPISU JEST BARDZO NIE POWAŻNY BO OPISUJĄC WSZYSTKO NA MINUS SAM UWAŻA SIĘ ZA BÓG WIE KOGO A LUDZIE TU PRACUJĄ SĄ ZADOWOLENI I CZĘSTO TRACĄC PRACĘ PONOWNIE SIĘ UBIEGAJĄ O POWRÓT DO HALEXU.REASUMUJĄC W KAŻDYM STADZIE ZNAJDZIE SIĘ CZARNA OWCA WIĘC NA PRZESZŁOŚĆ ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ WSPANIAŁY CZŁOWIEKU.
3
??????? 2015-09-27 19:04:28
czyli co firma miodem i mlekiem plynaca tak ???
krysia 2015-09-30 17:07:39
Bardzo chciałam przeprosić firmę Halex w tym całe szefostwo a przede wszystkim Marcina i Andrzeja wcale o nich tak nie myślę. W tamtym momencie poniosły mnie nerwy. Tak naprawdę to są fajne chłopaki. Cieszę się że z nimi pracuję. U nich zawsze jest wesoło. Jeszcze raz przepraszam.
do andrzej 2015-10-07 21:17:07
co ? boli prawda o zkladzie i o sobie co?
slabo 2016-03-12 21:19:30
ciagle widze te same ogloszenia pracy

chyba nikt tam nie chce pracowac

opinia w miescie o zakaldzie zniezbyt dobra

z tego co mi wiadomo zero palningu az dziw ze oni jeszcze funkcjonuja
Hospes 2016-04-27 20:22:01
Ja tam pracowałem i odradzam wszystkim desperatom lepiej wyjdziecie na ulotkach firma poprostu szukają jeleni od wszystkiego firma eldor pozdrawiam
ya 2016-08-22 16:39:28
Jak tam jest teraz? Bo mam możliwość podjęcia tam pracy... Proszę o szybką odpowiedź.
pracow. 2016-10-22 07:24:52
jest ok
pracus 2016-11-24 19:17:24
Trzeba zaiwaniac caly czas za 7,5.Po 10 minimum godzin.Kibel zamkniety i tylko 15 minut przerwy.
Zostaw swoją opinię o Halex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Henryk Tatkowski - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Halex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Henryk Tatkowski