Grabo Zakład Waldemar Irzyk

Niebocko

Opinie o Grabo Zakład Waldemar Irzyk

soliner 2011-07-03 11:28:08
tak świetna firma jak na mamy pracy gdzie ludzie nawet minimalnej krajowej nie zarabiają z premia, a nie zawsze dostała premie
5
Koko 2015-08-30 22:08:47
Tu usunięta posty

1
oboz pracy 2015-11-07 13:57:33
to najgorsza firma napodkarpaciu pod wzgledem zarobkow i traktowania ludzipracowalem tam kilka lat iznam ten oboz od podszewki i tych pseudo amatorskich kierowniczkow co sie nie nadaja nawet do tarcia chrzanu tam powinni pracowac wiezniowie a nie normalni ludzie ten zaklad jest jak rak z przerzutami
4
Pracownik 2016-04-10 21:33:53
Pracowalem tam pare lat i raczej nie polecam no chyba ze z braku zajecia bo pieniedzy tam nie zarobi ogolnie kierownik nienormalny cudow rzada a sam nie wie nic a o mistrzach nie bede nawet wspominal bo niektorzy to po podstawowce a szef to wogole ma kosmos w glowie przepraszam lysej glowie a pozatym jak by sie dowiedzial jakie cuda sie wyrabia pod jego nieobecnosc to by mu wosy moment odrosly i to nie pracownicy tylko kierownik i mistrzowie nibto chyba wszystko jeszcze raz nie polecam.
10
piotr 2016-04-27 22:37:51
To jak narazie bardzo dobra firma na Podkarpaciu zarobkowo i nie tylko fajny szef Waldemar i spoko Kierownik Jacek
piotr 2016-04-27 22:44:14
Narzekają na grabo ci którzy nie potrafią pracować lub Ci co nie potrafią zapracować sobie na dobre zarobki Leszcze durnowate
1
ja 2016-04-27 22:45:34
Narzekają na grabo ci którzy nie potrafią pracować lub Ci co nie potrafią zapracować sobie na dobre zarobki Leszcze durnowate
1
Luki 2016-04-28 20:31:00
"Leszcze durnowate"? - to typowe dla kierownictwa tego zakładu, ludzi traktuje się tu właśnie tak jak wyżej wspomniano, co do zarobków - owszem są podwyżki co roku, bo zmienia się minimalne wynagrodzenie a ci co zarabiają trochę więcej po kilku latach ich zarobki zrównują się z pozostałymi. Kolega po 10 latach pracy zarabiał mniej niż jeden z nowych. Pracowałem tam jako operator i jak zdrowie mi siadło poinformowałem "spoko kierownika Jacusia" - tzw. piranię o tym, by być wporządku i nawet przyuczyłem mojego zastępce i co dostałem w zamian? - wypowiedzenie w którym napisano, że jestem złym pracownikiem a przez te 4 lata, które tam pracowałem byłem dobrym pracownikiem. Tam nie zatrudnia się ludzi tylko maszyny. Zepsute daje się na złom. Nie polecam
3
krzys 2016-05-07 17:53:17
sam o sobie piszesz Jacek R.
3
Łukasz 2016-05-11 22:43:44
Dobrywieczór moze na poczatku się odniese do komentarza Piotra,Ja: narzekają a czego mają nie narzekac za 1200; złotych pracowac,za takie pieniądze to nawet nie chce się rano wstać zadowolony do pracy.Ja powiem jak to wyglada,rano tj. Za 15 minut przed godzina 6 przyjezdza kierownik daj Bóg jak w humorze bo jak nie to się wyżywa po pracownikach,poźniej idzie do biura i tyle jego zainteresowania.Kolo godziny 9 moze wcześniej jak Szef przyjedzie wychodzi,minie przerwa jedzie do Niebocka, wraca przed 2 pokrzyczy po placu na hali jakieś zebranie bo zlew brudny i dniówka zleciała.Powiem szczerze że godziny pracy sa bardzo dobre kończysz o 14 popołudniu,atmosfera wsród pracowników też bardzo dobra ludzie są naprawde świetni,ale jesli chodzi o kierownictwo i mistrzów to powiem szczerze że psują całokształt całkowicie taka jest moja opinia heżeli kogos uraziłem to przepraszał nie będę ponieważ nie kłamie tylko mówie prawde. Pozdrawiam
3
Zostaw swoją opinię o Grabo Zakład Waldemar Irzyk - Niebocko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grabo Zakład Waldemar Irzyk