Europa Trading Sp. z o.o.

Borówiec

Opinie o Europa Trading Sp. z o.o.

wujek świnto rada 2015-11-04 12:52:12
RÓBTA CO CHCETA A PÓZNI ZEBYM NIE SŁYSZOŁ PŁACZU I ZGRZYTANIA ZYMBÓW JAK COŚ PÓJDZIE NIE PO WASZY MYŚLI POZDROWIUM SERDECZNIE
wujek świnto rada 2015-11-04 12:54:33
A WAZUN TO JO MUM Z KWIATAMI NA STOLE SMARKACZU DO STARSZYCH Z SZACUNKIM
Kolega 2015-11-10 18:42:50
Już niedługo imprezka my z daleka jedziemy do Was ,ale słyszymy że już po zabawie bo koleżanki i koledzy z Ruchotek mają mało jedzenia i szefostwo powiedziało koniec z pracownikami z Ruchotek ,aMy mamy 10 lat firmy inamówimy szefostwo na balange ,a was nie zaprosimy,bo trzeba by swiniaka zabic zeby kolezanki i koledzy się najedli ......Brawo szefostwo!!!!!!!
2
xxx 2015-11-15 13:23:04
Ruchotki jak impreska mięsko starczyło
xyz 2015-11-15 20:09:11
ImpreZZZZka baaaaardzo udana aaa i jeden świniak nie wystarczył, były dwa-HA HA ! Ze szczególnymi pozdrowieniami dla Kolegi i xxx
Hej 2015-11-16 09:52:21
Polecam od czasu do czasu zamiast na forum oczerniać Kogoś , spojrzeć do słownika IMPREZKA
4
ktoś 2016-01-07 19:42:45
wypłato, przypływaj w terminie
*** 2016-01-16 10:22:40
Gratulować co niektórym kolezankom które kombinują i wybierają sobie prace z regałów i myślá że reszta nie widzi.
2
#### 2016-01-17 13:53:24
Oj widzi!!!!
4
Marjo1 2016-01-18 18:56:45
Czy ktoś rozsądny i poważny może mi na poważnie udzielić informacji jak obecnie w firmie na Borówcu wygląda sprawa z płatnościami miesięcznymi i ile tak naprawdę wygląda miesięczna pensja,jakie jest podejście do ludzi ze strony kierownictwa ,dyrekcji itd. co to jest za robota na klejarni i czy mają tam jakiś park maszynowy ? Pytam bo byłem na rozmowie w firmie ,otrzymałem informację że płacą ponad 2 tyś miesięcznie.Złożyłem tam papiery i zastanawiam się czy warto tam podejmować pracę.Mam staż ponad 24 lata w stolarce więc proszę o uczciwe informację .
3
@ 2016-01-18 21:50:55
I co"Borówczanie",jakoś kiepsko namawiacie szefostwo bo nic nie słychać o waszej jubileuszowej impreZce,śpieszcie się bo zaraz koniec karnawału i możecie nie zdáżyć z organizacją!!
3
oo 2016-01-18 21:58:51
Brawo"zaradni"pracownicy!!!
1
ssss 2016-01-21 19:06:18
jeżeli masz nerwy ,ze stali to pracuj w Borówcu i Ruchocicach! ,tam jest przejebane ,a zarobki nie są takie jak mówi szefostwo trzeba zapierdalac !brygadzisci to huje!!
Marjo1 2016-01-23 17:10:04
ja nie rozmawiałem z kierownikiem na temat stawki miesięcznej tylko z taką blondyną tak super laska że tak to ujmę i ona przedstawiła ofertę płacową 13,50 brutto za godzinę. A tak właściwie to kim ona tam jest ,kadrową czy Dyrektor firmy. Jeśli chodzi o mnie ,to potrafię być spokojny do czasu ale jak ktoś mi zalezie za skórę to robi się gorąco bo ie pozwolę sobą pomiatać jak jakimś śmieciem z ulicy. Ale robotę trzeba jakąś mieć choćby tymczasowo aby mieć kasę na życie bo z robotą nie jest tak wesoło choć ogłoszenia są .
1
ja 2016-01-26 19:28:07
spróbuj to zobaczysz........jak zapier.....po 10 godzin to bankowo 2 klocki będą na wypłatę, no chyba ze po premiiii i tyle w temacie
Marjo1 2016-01-27 14:53:26
Ja nie spróbuje bo ta robota którą oferują to mnie nie interesuje,mianowicie praca na klejarni przypuszczalnie chodzi o klejenie pianek do stelaży,pakowanie i załadunek samochodów.Do tego typu prac nie potrzeba wykształcenia stolarskiego zwłaszcza z wieloletnim doświadczeniem na produkcji i montażu mebli oraz stolarce wszechstronnej.Tu sobie mogą werbować zwykłych roboli fizycznych.
ja 2016-01-27 19:26:08
o kurde
my nie jesteśmy zwykłe robole tylko pracownicy,pewnie nie dasz rady...i tyle w temacie...strach cie obleciał, no bo jak tu z prostymi robolami pracować? no i 10 godzin, ronczki by bolały huehuehue
Marjo1 2016-01-28 11:22:06
Mnie strach nie obleciał to raczej ty stękasz że musisz po 10 godzin (usunięte przez administratora) a chciałbyś po 8 godzin i mieć 3 tyś na rękę.Jeśli chodzi o ścisłość to zapieprzałem nie raz po 10 godzin i więcej w różnych firmach meblowych a także na budowie ,między innymi w firmie targowej BWS EXPO oraz Partner targi,na 7 do roboty a o 23 wracało się z montażu stoiska na Bednarach w dodatku przemoczony od stóp do głów,robota w deszczu i nie ma zmiłuj bo stoisko musi być ukończone na czas,a po za tym mam uprawnienia na wózki widłowe więc tym bardziej nie mam zamiaru marnować swojego doświadczenia zawodowego na jakieś pakowanie i załadunek samochodów,od tego są są ludzie na stanowisku pakowacz i magazynier.Mnie interesuje praca na produkcji i montażu bo nie wyobrażam sobie pracy beż możliwości obsługi obrabiarek A ty jakie masz doświadczenie zawodowe,chyba nie wielkie skoro tak stękasz ?
enty-penty 2016-02-07 19:21:28
niewielkie w tym przypadku piszemy RAZEM. Skoro masz tak dobrą robotę, to po diabła szukasz innej? kwalifikacje niewiele znaczą, świstek można kupić, ważne co potrafisz i ile z siebie dasz......ale mnie zbulwersował ten komentarz (inne zresztą też).
Zadowolony 2016-03-18 11:07:24
Pracy jest masa. Ale to chyba dobrze swiadczy o firmie! Zapierdalamy, bo nie ma pracowników a wykonczyc zamówienia trzeba. Lepsze to niż siedzieć i czekac az zamówienie wpadnie.
Góra spoko! wiec nie wiem o co wam chodzi. Kierownik opierdala to fakt. No ale nie bez powodu.
1
hogf 2016-03-18 11:08:58
a mi jest dobrze.
1
sewe 2016-03-18 11:15:13
I czemu jeszcze siedzisz jak tak zle? wyrywaj!
$ 2016-03-23 01:00:28
(usunięte przez administratora) glupoty, jak ktos roboty nie nauczony to narzeka, jest akord cyli tyle ile zrobisz tyle zarobisz, logiczne i chyba uczciwe bo z tego c wiem to nie narzekaja, ja sam nie narzekam na wynagrodzenie, kierownik, jak kierownik, nie moze chodzic i glaskac wszystkich po glowkach bo nie bylby kierownikiem, jednak jakas odpowoedzialnosc ma... Brygadzisci? Jeden pierdol.niety, drugi w porzadku chyba, co do falszywych ludzi... W pracy nie ma kolegow tylko sa znajome twarze, wszedzie sie znajda dwulicowce ale ogolnie ekipa zgrana. Pozdrawiam
5
123 2016-09-23 20:52:47
Robota jak robota robić trzeba nie narzekałem przez wiele lat ale to co tam się teraz wyprawia to jest chore.
Meble szrot nie ważne kto zjebie za wszystko odpowiedzialny jest tapicer. Kierownika można co najwyżej słuchać bo dyskusja nie wchodzi w rachubę , Zarobki na czas i kasa nie najgorsza ale jeśli znajdę coś innego to zrywam się.
1
ja 2016-10-07 11:19:17
można się zajechać, niektore osobistości sa nietykalne, takie mizi - mizi . Az zal. Pierdoły i tyle. i to nipominaju........
1
Zostaw swoją opinię o Europa Trading Sp. z o.o. - Borówiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europa Trading Sp. z o.o.