Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-02 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy myślałeś w przeszłości nad ocenieniem własnego pracodawcy? Ciężko jest odnaleźć opinie o firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe której siedzibą jest Boreczno . O ile cokolwiek o niej wiesz podziel się informacjami. Co pozytywnego a co złego wiesz o tej firmie? Inni z wielką chęcią również o tym poczytają. Jakie jest podejście do ludzi wewnątrz firmy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-10 01:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpina to najgorsza firma [usunięte przez moderatora] w woj.war.maz. -pracujesz 10-14 godz też w niedziel [usunięte przez moderatora] .skandal
zdjecie uzytkownika
xxxano - 2013-05-28 14:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co anonim jestes jakis dziwny moj staz w tej firmie jest dosc spory i nigdy mniej niz 1800zl nie zarobilem... malo zarabiaja ci ktorym sie pracowac solidnie nie chce albo pija w pracy i nie dziwi mnie fakt ze zarabiaja po 800zl ja bym dal im 500 i trzymal jako tania sile robocza bez szkoly. poza tym z podstawowka niech sie ciesza ze ktos jeszcze ich zatrudnia [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxxxx - 2013-06-16 00:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz 1800zł to ty [usunięte przez moderatora] dopuki bedzie tam żądził obecny szef produkcji :) to dobrze nie będzie...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-26 10:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma,fabryka to duże słowa, [usunięte przez moderatora] Praca przez 9 godzin na zmianie,sobota,niedziela za 1200 zł. [usunięte przez moderatora] Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
awa - 2013-06-27 22:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA OK
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-06-27 22:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok'tylko kierownictwo [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
doris - 2013-07-01 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to niesamowite co się tam dzieje,sama kiedyś tam pracowałam i wiem ile można zarobic,szkoda gadac [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-07-24 15:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z opinią o tym zakładzie.Zakład z zewnątrz ok.,ale w środku zgnilizna i syf [usunięte przez moderatora] Praca w sobotę i niedzielę-brak organizacji i pomysłu na pracę. [usunięte przez moderatora] Zresztą na produkcji tam nikt ale to nikt się nie zna.Przychodzą ludzie z zewnątrz,ale jest to chwila gdy odchodzą [usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolux-M Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe
x