Complet Sp.j. Chmielewscy

Gniezno

Opinie o Complet Sp.j. Chmielewscy

Lolipop 2011-03-22 13:40:50
Racja atmosfera jest naprawde dobra polecam.A zarobki jak wszedzie roznie to bywa ale ogolnie ok polecam
5
anonim 2014-12-22 14:11:55
Jaka się pracuje w tej firmie ? Jakie szefostwo ? Czy to prawda że przenoszą firmę od kwietnia do Rzegnowa ???
xyz 2015-01-02 14:40:38
TAK! Przenoszą się kwiecień/maj 2015...niedługo..
Zwolniony 2015-06-13 23:50:51
Nie polecam starego!
były pracownik 2015-07-09 19:07:50
Złodziej do potęgi oszukuje na wypłacie że aż żal patrzeć ma swoją matematykę ci co pisali wyżej to oni sami 195 godz a wypłata 1472 zł akord zbiorowy a na akodzie stawki za meble glodowe i na dodatek brutto nie polecam takiej firmy
Odradzam 2015-11-04 17:57:27
Stary to człowiek zwistny, beszczelny, obłudny, dwulicowy - odradzam szkoda energii!
baja 2016-05-17 17:56:43
wyzysk totalny 1400zł netto zarobki lipa jak i warunki pracy nie polecam tam tylko pracują ludzie z orzeczeniem o niepełnosprawności albo ci co sa zatrudnieni na pół etatu i kasa pod stołem to pasuje szefowi tej firmy takich ludzi szukają
Zadowolony 2016-06-27 07:20:58
Nie wiem kto pisze te opinie, ale pracuję w tej firmie już sporo lat. Raz są lepsze miesiące, raz słabsze. Wiadomo jak to praca w akordzie, ale ogólnie jest ok. Wynagrodzenia na czas na koncie w pełnej wysokości. Nadgodziny rozliczane uczciwie. Wynagrodzenie w 100 % oficjalne. A warunki pracy? Może w starej siedzibie i były fatalne, ale w nowej XXI wiek. Radzę samemu sprawdzić a nie czytać opinie zwolnionych, kiepskich pracowników. Bo dobrzy nie zostają zwolnieni i zostają. Tylko miernota odchodzi.
xxx 2016-06-29 23:55:42
Complet to firma solidna, szanująca pracowników co jest bardzo ważne. Warunki pracy bardzo dobre. Jeśli ktoś lubi pracować to i wynagrodzenie jest wysokie i nawet można dostać premie od szefostwa. Szefostwo jest OK.
Pat 2016-07-13 13:38:29
swieżo po wypłacie , jest ok . Wiadomo mogłoby być więcej ale to zalezży od miesiąca. Średnio nie schodzę poniżej 17 zł/h brutto. Plus premię, stazowe i okolicznościowe.
Zostaw swoją opinię o Complet Sp.j. Chmielewscy - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Complet Sp.j. Chmielewscy