Cormay S.A.

Łomianki

Opinie o Cormay S.A.

Maciek 2015-04-01 10:52:46
Dramatyczny spadek sprzedaży spowodowany debilnymi decyzjami zarządu spowodował, że prowizje dla nas handlowców spadły strasznie. tym samym praca w cormayu jest kompletnie nieopłacalna, a dodatkowo atmosfera w tym momencie jest strasznie ciezkawa. fajna byla to firma, ale teraz dawne atuty poszly w niepamec
1
Marcin 2015-04-03 10:07:51
Prezes zarządu ma rocznie 1 melon, wiceprezes pół melona, a pozostali 3 nowi 700 tysięcy. Przecież to skandal i komedia... w kontekście bardzo niskich płac pozostałych pracowników... dramat!!!!! Czeszą firme, a my na niższych szczeblach mamy totalną lipe
1
Adam 2015-04-03 13:38:03
No widzę nieciekawe opinie o firmie. patrzac po cenie ich akcji to naprawde tam nie za wesolo. No ale fajnie, ze chociaz sobie zarzad dobrze radzi....
adbq 2015-04-03 13:55:51
Zgodzę się z przedmowca Maćkiem. Jak ktoś chce iść na tam na handlowca, to już lepiej w domu zostać i się nie wkurzac.strata miesiąc w miesiąc
1
SebastianS 2015-04-08 15:57:15
Nic tu po Was, nie polecam. Tutaj dobrze ma sie tylko cała góra. Umieją o siebie zadbać. Problem z plynnoscia w firmie, ale pensje na górze jakby swiat zdobywali
adrao1 2015-04-08 17:49:12
Wszędzie przekręty, jakas dziwna sprzedarz akcji, firma jakos tam dziala, ale z tego co wiem, to nie maja kasy na dokonczenie projektow. zaraz zacznie brakowac na pensje. pracownikow oczywiscie, nie zarzadu
janek90 2015-04-09 09:43:49
widze ze juz wszyscy sie poznali na dzialaniach zarzadu. i bardzo dobrze.
stockiw 2015-04-10 13:30:21
Nie mają kasy, nie wiem skad takie pensje bierze zarzad, ale z tego co wiadomo wszem i wobec, eksport spadl tak bardzo, ze jak cos sie nie zmieni to dlugo nie posiedza na rynku
invf 2015-04-13 11:24:29
fatalnie idzie sprzedaz, widac po wynikach. na pewno atmosfera wsrod handlowcow nie pomaga.
jedenaaa 2015-04-24 09:53:28
Prezes nie jest za milym gosciem, do tego chyba nie umie tego udzwignac, sadzac po wynikach i atmosferze w firmie...
kolaudacja 2015-04-24 10:31:07
Skoro firma ma ciagle straty za nowego prezesa to i atmosfera nie moze byc dobra, to chyba logiczne. nie ma wynikow, nie ma kasy, ale praca super, taaaa
wierzymy 2015-05-07 09:57:53
zaraz bedzie lepiej :D bedzie nowa kasa i kazdy dostanie podwyzke i w ogole bedzie cod miod malina <ironia>
kulejJ 2015-05-07 10:48:53
Zdecydowanie lepiej pracowało się za poprzedniego prezesa. Nowy jest strasznie porywczy i nerwowy. Sytuacja w firmie odbija sie na nim, albo jego zachowanie odbija sie na sytuacji. Tak i tak - niedobrze
anty-tomek 2015-07-21 22:43:29
panie tomek, daj pan już spokój z tymi komentarzami. Kto nasprzedawał akcji, pan dobrze wie.
1
Zostaw swoją opinię o Cormay S.A. - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cormay S.A.