Instalgaz Andrzej Szulc

Urbanowo

Opinie o Instalgaz Andrzej Szulc

Wierzyciel 2015-02-10 15:55:07
UWAGA! Firma nie płaci wobec podwykonawców wymagalnych zobowiązań!
18
poszkodowany 2015-04-15 12:37:50
Dokładnie, jak wyżej, już rok minął od terminu zapłaty i wciąż nie mogę się doprosić o pieniądze.
3
kolejny poszkodowany 2015-04-16 00:35:26
Również mogę potwierdzić to co jest napisane powyżej,jestem kolejną osobą której firma INSTALGAZ ANDRZEJ SZULC jest winna dość dużą sumę o którą nie można się doprosić choć termin zapłaty minoł ponad pół roku temu. Z wiadomości jakich posiadam komornik zabląbował im kolejne koparki,a gazociąg który robili koło Wrocławia przejęła inna firma . Wniosek nasuwa się jeden firma jest na skraju bankructwa i grozi im plajta.Wiszą pieniądze spawaczom,swoim pracownikom nie płacą premii,zadłużeni są u właścicieli koparek które wynajmują ,hurtownie z Poznania i okolic odmówiły im sprzedaży czegokolwiek na przelew bo i tam są zadłużeni . Ludzi u których mają długi jest wielu dlatego też każdy z wierzycieli powinien na tej stronie wyrazić opinię , aby ta firma nie oszukiwała kolejnych ludzi. Zostaje tylko sprawa sądowa























szulc
5
Wierzyciel 2015-04-17 13:16:31
Potwierdzam powyższe opinie,bo również Instalgaz A.Szulc zalega mi dużą kwotę od ponad pół roku.Mogę jeszcze dodać że w branży, własciciela traktuje się jako OSZUSTA,i nie sprzedaje się tej firmie towaru.
2
pan z koparki 2015-05-20 12:42:17
potwierdzam opinie tak samo jak mont spaw gajecki cała rodzina + zięć biernacki .jeden drugiego wart. zorganizowana grupa przestępcza kąbinują razem.
3
Poszkodowana Firma 2015-05-26 12:31:22
Z przykrością muszę potwierdzić wszystkie negatywne opinie, firma Instalgaz zalega nam od kilku miesięcy ponad kilkanaście tysięcy.
Kontakt z nimi wręcz tragiczny, chyba celowo nie odbierają telefonów a osoba odpowiedzialna za płatności w firmie magicznie zawsze jest zajęta i nie można z nią się połączyć.
Żałuję, ze nie przeczytaliśmy opinii an ich temat przed podpisaniem umowy.
2
Opony Mateo 2016-01-15 16:32:49
Uwaga, są to oszuści, kłamią, nie odbierają telefonu, wyłudzają towar!!! Uważajcie na nich. Zalegają mi dużo pieniędzy których od roku nie wpłacili
1
Podwykonawca 2016-01-18 14:25:00
Pod żadnym pozorem nie wchodzić z tą firmą w jakikolwiek układ. Kompletny brak możliwości kontaktu. W lipcu ub. roku zmienili formę własności. Dranie. Zalegają mi kilka tysięcy zł.
2
SZa 2016-01-27 13:43:17
Witam chciałam tez powiedziec kilka słów o tej firmie nie wypłacili od ponad 1.5 roku kilkadziesiąt tysiecy złotych podezewam ze ludzie piszący powyzej sa nie wypłaceni z jednej budowy proponuje pozew zbiorowy.acha firma juz zdązyła otworzyć sie na nowo tylko pod innną nazwą.
2
Luck 2016-04-15 12:01:00
Wszystkie komentarze to prawda!!! Oszuści i krętacze. Nie ma z nimi kontaktu. Jestem podwykonawcą, od roku nie mam wpłaty za fakturę.
3
jag 2016-06-05 17:15:15
Proszę o informację gdzie obecnie pracują(Instalgaz Sp.z o o) na jakiej budowie i dla jakiego inwestora.Muszę ich dorwać tych oszustów.
1
Podwykonawca 2016-07-01 17:47:35
Zlodzieje i matacze z Andrzej i Cezary
1
Zostaw swoją opinię o Instalgaz Andrzej Szulc - Urbanowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instalgaz Andrzej Szulc