Stal-Tom Firma Tomasz Sadłakowski

Brusiny Małe

Opinie o Stal-Tom Firma Tomasz Sadłakowski

anonim 2011-10-05 12:57:47
witam serdecznie. moja opinia na temat Firmy Stal - Tom Pana Tomasza Sadłakowskiego jest jak najbardziej przychylna. wysoka jakosc, precyzyjne wykonanie,szybka realizacja no i cena przystepna. Pozdrawima i zachęcam niezdecydowanych bo naprawde warto. ,MJ.
1
smyk 2014-12-04 18:42:02
nie wiem czyja to opinia ale na pewno żadnego klienta produkty stal-tomu to jeden wielki badziew z garaży spływa ocynk a pily do ciecia znam dwóch kamieniarzy którzy kupili. wszystko łożyska padaja juz po 2-3 miesiacach, nic nie jest ustawione cięcie jest poprostu krzywe czego nie mozna juz poprawic
5
komyk 2015-05-19 11:46:23
Ja również nie polecam, mam tą maszynę 4 miesiąc i powiem szczerze że żałuję tego zakupu. Stale coś się dzieje a to łożyska, a to krzywo przycina trzeba ciąć na kilka razy żeby uciąć tak jak się należy. Nie polecam.
zenon 2015-05-31 20:40:21
Piła wykonana mega hurtowo na sztuke brak kątów , brak idealnego cięcia, łożyska chyba po 2-3 zł kupiłem ją jakieś 6 miesięcy temu za 23 tyś. odsprzedam za 8 tyś zł wygląda jak po wojnie nie polecam.
1
jajok 2015-06-04 20:54:57
KOMPLETNE DNO ZAROBKI 8ZL GODZINA PRACUJESZ OD ŚWITU DO NOCY BEZ DODATKU ZA NADGODZINY I BEZ DIET SAMOCHODY DO TRANSPORTU KOMPLETNY ZŁOM NA PRZEROBIONYCH PAPIERACH BUDOWY BEZ JAKICHKOLWIEK ZEZWOLEŃ I DOKUMENTACJI SAMOWOLKA BUDOWLANA OSTRZEGAM PRZED PRACĄ W TEJ FIRMIE MOŻNA NAROBIĆ SOBIE SMRODU W RAZIE WYPADKU ZDANY JESTEŚ SAM NA SIEBIE PONIEWAŻ WIESZ CO ROBISZ A SZEF MA I BĘDZIE CIE MIAŁ W DUPIE
2
Leszek 2015-06-11 14:35:27
płatność w tej firmie to tragedia i zgadzam się z '' jajok "" :) Szef wielce bogacz na wypożyczonych samochodach a pracowników traktuje ja śmieci. Wykonanie również przez tą firmę oceniam na niedostateczny ważna jest sztuka nie jakość.
2
Siwy 2015-08-30 08:36:31
Dzien dobry prosze o pomoc
Czy mam ta mazzyne do ciecia granitu za 35000zl z polotem kupywac w tej firmie ? Jutro mam wplacic zaliczke
1
jajok 2015-12-14 16:13:45
gdzie są faktury, czy Urząd Skarbowy to toleruje totalna ściema,lub współpraca.
1
Zawiedziony klient 2016-07-13 14:04:38
Właściciel firmy jest bardzo nieodpowiedzialny. Garaż zamówiony 2 miesiące temu został rzekomo sprzedany innemu klientowi. Przy tym zero kontaktu z właścicielem. W konsekwencji zmuszony jestem do złożenia zamówienia w innej firmie. Firmy Staltom stanowczo NIE POLECAM.
1
Inżynier mechanik 2016-08-19 09:57:29
Witam, Moja opinia na temat wyrobów Firma Stal-Tom pana (usunięte przez administratora).
Maszyny są wykonywane metodą "kowalską" czyli nie ma żadnych regulacji, wszysko spawane.
Cięcie niedokładne jest ponieważ przekladnie posuwów są zrobione na listwach zębatych a nie na śrubach, przy których dokładność byłaby o wiele lepsza.
Co mnie zaskoczyło to maszyny po kilkadziesiąt tysięcy są wysyłane za granicę i nikt z tej firmy ich nie uruchamia. Po telefonach z prośbą o serwis właściciel się wykręca, że rozładunek był nieodpowiedni i nastąpilo szkodzenie maszyny. Osobiście regulowałem kilka takich maszyn ponieważ wszędzie są duże luzy. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!
1
oceniacz 2016-08-19 09:59:34
Bzdury napisane przez właściciela firmy.

Buahahahaha.
1
Janina 2016-08-29 07:57:58
To zwykły oszust i naciagacz
1
Jakub 2016-12-06 19:56:05
Proszę o kontakt z Tobą, bo mam sprawę z tym Panem , oszukał mnie, może byłbym Pan mi w stanie pomóc bmerc@wp.pl
Zostaw swoją opinię o Stal-Tom Firma Tomasz Sadłakowski - Brusiny Małe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stal-Tom Firma Tomasz Sadłakowski