Centrum Szkoleniowe Intelekt Małgorzata Ruszel

Lubań

Opinie o Centrum Szkoleniowe Intelekt Małgorzata Ruszel

emi 2013-11-13 13:20:19
firma beznadziejna,mało płacą przy dużych kwalifikacjach,udzielają nierzetelnych
informacji o stanie zdrowia podopiecznych.Współpracują z panem ''opiekunem''
w Niemczech,który nie pojawia się nigdy nawet w sytuacjach bardzo problemowych,
a wręcz krzyczy na opiekunki i próbuje je zastraszać.Taki powalony polski Niemiec.
Opiekunki nie mają żadnego wsparcia ani w biurze.ani w Niemczech.ODRADZAM!!!
1
evi 2013-11-13 13:47:27
Popieram Emi Twoją opinię o tej firmie bo raz mi się zdarzyło wyjechać od nich do pracy i to był horror!!!.Tam jako opiekun działa Polak,niejaki Pan (usunięte przez administratora),który ma kasę za każdą opiekunkę z Polski i reszta go nie interesuje.
W Niemczech z powodu ciężkiej pracy zaczęły się moje problemy zdrowotne,musiałam
zjechać przed zakończeniem umowy,więc mnie straszono,że nie otrzymam wynagrodzenia
,nie zwrócili mi rownież kosztów powrotu do domu.Widziałam też rachunki,jakie płaci rodzina niemiecka dla Intelektu.To było 1800 Euro,gdzie ja dostałam 950
i co Wy na to?
2
edzia 2014-01-25 14:33:53
No a ja napiszę trochę inaczej.współpracuję z firmą Intelekt od maja 2013 i co?NIE NARZEKAM :)młode dziewczyny w biurze,zawsze można się dogadać,rozumieją życie.Pan "pośrednik " w Niemczech konkretny facet,nieco oschły,ale konkretny i pomocny.Cóż,ja nie mogę źle napisać,mi pasuje.A płaca?Dla mnie ok,wiadomo,że firma na tym też zarabia,ale opłacają ZUS itp.Jak nie chcecie nikomu dawać zarabiać to jedźcie na czarno :))).Z drugiej strony,z doświadczenia wiem,że Polki są leniwe,za duże pieniądze chcą mało pracy-ale tak nie ma,niestety.Na wszystko trzeba zapracować.
1
Mona 2014-02-21 09:11:42
Firma beznadziejna. Zgadzam się z większościom opinii Panie są nie rzetelne, okłamują, nie wypłacają na czas. A jeśli chodzi co do ( usunięte przez administratora ), wiele razy prosiłam go o pomoc a on nie reagował, tylko pouczał mnie jak mam postępować. Mam pytanie czy on kiedy kol wiek pracowała? A Same( usunięte przez administratora )
3
kama 2014-09-22 11:05:44
Witam moja współpraca z firma Intelekt układała się pomyślnie.To prawda nie wszystkie informacje o podopiecznych są przekazywane ale należy okazać trochę wyrozumienia ponieważ wynika to z faktu że rodzina celowo zataja informacje o stanie pacjenta,a panie z biura nie są w stanie tam być i sprawdzić osobiście warunków.Jeśli chodzi o Pana Koordynatora to naprawdę świetny człowiek.Pomocny,zawsze w kontakcie co prawda bywa poważny ale to szef i nie może pozwolić sobie na spouchwalanie się z pracownikiem.Miałam okazję poznać go osobiście i moje odczucia są pozytywne.Uważam że stwierdzenie o zarabianiu jest nie na miejscu.To oczywiste,po to się prowadzi biznes,by zarabiać.Czy kupując bluzkę zastanawiają się Panie jaką marżę narzucił sprzedawca?Moja uwaga jest taka:jeśli się chce pracować to trzeba przymknąć oko na niektóre sprawy.Pozdrawiam
1
eliza 2014-12-16 23:14:06
Dwa trzy zdania opinii?Po co tak dużo wystarczy NIE POLECAM
3
gall_35@o2.pl 2015-03-06 09:27:00
Witam, wypowiem się podobnie na kolejnym forum. Mam pozytywne doświadczenia i zdanie na temat współpracy z firmą Intelekt. Panie zawsze "pójdą na rękę" gdy coś się dzieje i trzeba zjechać nie obciążając przy tym opiekunki, zawsze w kontakcie z opiekunkami, zawsze wynagrodzenia płacone na czas, co więcej szefowa pomaga innym gdy mają problem pożyczając bezinteresownie pieniądze. Mam wątpliwości co do opinii niezadowolonych: czy oby na pewno pracowały jak należy? Czy może sięgnęły po alkohol? A może coś ukradły? A teraz szukają zemsty wypisując złe opinie na firmę.
1
gabi45 2015-03-31 21:10:50
współpraca z firmą jest na dobrym poziomie. Nie robią problemów z niczym i ze wszystkim można się dogadać. Gorzej jest z Panem, który jest pośrednikiem w Niemczech. Wydaje mu sie, że jest ponad wszystkimi, bardzo niemiły i arogancki. Taki urzędas z głębokiej komuny.
Ślązaczka 2015-12-03 20:29:00
NIE POLECAM !! WRĘCZ ODRADZAM WSPÓŁPRACY Z TYMI OSZUSTAMI !!
1
prawdomówna 2015-12-03 20:40:58
CHCESZ PRZEŻYĆ PIEKŁO NA ZIEMI I TI JESZCZE "OBCEJ "TO JEĆ Z INTELEKTU DO PRACY W NIEMCZECH !!! GWARANTOWANA GŁODÓWKA PONIŻANIE HARÓWA JAK W OBOZIE 5-6 OSOBOWA RODZINA DWA LUB TRZY DOMY ZERO PAUZY NOC DZIEŃ NA OKRĄGŁO I TO WSZYSTKO ZA AŻ 1200 OJRO !!!!A 12O ZWROT KOSZTÓW PODRÓŻY CO KOSZT WYNOSI 140 EU.I NI GROSZA WIĘCEJ !!POZDRAWIAM I KTO MĄDŻEJSZY TO ODRADZAM PRACY Z TEJ FIRMY
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Szkoleniowe Intelekt Małgorzata Ruszel - Lubań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Szkoleniowe Intelekt Małgorzata Ruszel