Biostudio Szkoła Masażu

Gdańsk

Opinie o Biostudio Szkoła Masażu

mariola 2015-09-27 00:22:20
Cenowo kursy należą do najtańszych, kurs pierwszego i drugiego stopnia robi się łącznie. Nie ma problemu ze zdaniem egzaminu, nie było żadnych problemów z otrzymaniem dokumentu potwierdzającego zdobyte kwalifikacje. Chce dalej kształcić się w refelksoterapii. Kurs masażu I i II stopnia daje solidne podstawy do rozwijania się w tym kierunku. Zajęcia trwały po sześć godzin lekcyjnych tak jak było to opisane w szczegółowym programie kursu.
2
Ona 2016-01-21 13:26:11
Można nie płacić tej firmie czesnego.właściciel ma w dupie kasę.
Bardzo niepowazny człowiek
2
Ja 2016-01-25 15:54:55
Dawno nie spotkałem się z takim chamstwem. Brakiem poszanowania drugiej osoby.
8
adam 2016-03-02 08:30:03
Moja córka ukończyła kursy masażu . Cenowo są one atrakcyjne , wszystko odbyło się zgodnie z planem . Naprawdę polecam.
ada 2016-03-03 07:42:10
Właśnie jestem po skończonym kursie wszystko odbyło się zgodnie z planem i w terminie .Pełen profesjonalizm .Polecam
Marcin 2016-08-21 09:57:55
Spoko kurs polecam, cenowo atrakcyjnie, dziękuję również Pani Danucie za opiekę nad grupą w Gdańsku profesjonalnie przeprowadzony kurs, Marcin:)
Wiola 2016-08-21 10:01:44
Kurs w Biostudio jeden z najtańszych az byłam zdziwiona a prowadząca super no i tyle kursów dodtakowych w fajnej cenie polecam serio ludziska nie patrzcie na wpisy tylko sami sprobojcie
marcin 2016-08-23 10:37:00
To nie prawda Biostudio GORĄCO POLECA BARDZO sam konczylem tam kurs i moi zanajomi
ania 2016-08-23 10:39:57
Firma BARDZO FAJNA konczylam tam kurs rok tyemu . GORĄCO POLECAM TA SZKOŁĘ !!!!!
gabrys 2016-09-13 16:24:48
Nie rozumiem tych dziwnych wpisów , jestem po skończonym kursie w zeszłym roku .Wszystko odbyło się ok zgodnie z tym co było zaplanowane . Teraz poleciłem te kursy znajomym .
Niezadowolona 2016-12-02 02:54:06
Traktowanie klienta z nieposzanowaniem. Brak kompletnej dokumentacji z ich winy - całość dostarczona przed rozpoczęciem kursu tak samo, jak i cała wpłata. W mailu zostałam zwyzywana i nazwana żałosną, po czym Pan zadzwonił, okazało się, że och, rzeczywiście ma te dokumenty, a kiedy powiedziałam, że problemem nie są już dokumenty i przykrości z ich tytułu a to, w jaki sposób ktoś ze mną rozmawiał, pan w centrali się uśmiał. Dodaję, że zadzwonił do mnie o 2 w nocy, bo maile, w których nie zachowano najmniejszej kultury rozmowy wobec mnie wysłane zostały po pierwszej w nocy.

Jeśli chodzi o prowadzącą kurs - bez zarzutów. Centrala leży. Nie polecę nikomu.
1
Radek 2016-12-22 14:25:14
Stanowczo odradzam kurs w tej pseudo szkole masażu. Zapisałem się na kurs który miał się odbyć na początku listopada. Później został przekładany niby z powodu świąt. 25 listopada dowiedziałem się że kurs jednak się nie odbędzie z powodu braku chętnych. Napisałem więc prośbę o zwrot wpłaconej zaliczki. Minął miesiąc przez telefon cały czas powtarzają mi że pieniądze lada moment będą u mnie na koncie bo przelew został już zaksięgowany, ale zwrotu moich pieniędzy jak nie było tak niema. Banda oszustów i tyle
Petrus 2017-01-05 15:48:20
No to szykuje się zbiorowy pozew .W Szczecinie przerwano nam kurs bo właściciel nie płaci ani prowadzącym ani za miejsce w którym mieliśmy kurs. Banda oszustów i naciągaczy. Odradzam stanowczo. Ani kursu ani forsy za ten kurs którego nie dokończono!!! Masakra.
rafał. g 2017-01-13 12:13:28
Gòwno nie szkoła w życiu nie spotkałem się z takim chamstwem banda oszustów. Pobierają zaliczki za kursy które się nierozpoczynaja albo przekładaja rozpoczecie! Potrafia zorganizowac pierwsze zajecia żeby mieć człowieka w garsci I zmuszac do zapłaty całej należnosci oczywiscie dalsze zajecia sa przekładane z różnych powodów!!!!! Omijajcie oszustów!!!!!
1
rafał. g 2017-01-13 12:16:47
Bardzo chetnie dołącze do tego pozwu w katowicach przekładali kursu of września oczywiscie zaliczki now zostały zwrucone!!!
Jorguss25 2017-01-17 11:57:14
Trzeba zgłosić sprawę na policję o wyłudzenie i raz dwa załatwią sprawę, to są masowe oszustwa. że też jeszcze się im nikt do tyłka nie dobrał to skandal proszę wpisać w wyszukiwarkę firm https://prod.ceidg.gov.pl/ceidg/ceidg.public.ui/SearchDetails.aspx?Id=85b834a6-72ac-44bd-8316-fa75dfa94a82
na stronie piszą że kursy od 93 roku a wpis mają w 2011 kłamią wszędzie gdzie się da!
aleksander 2017-02-06 09:20:08
Dziwie się tym negatywnym opinią na temat BIOSTUDIO . Kończyłem u nich kurs i są SUPER !!! POLECAM .
Te negatywne opinie to chyba konkurencja pisze A zwłaszcza Gowork bo zapisałem się u nich i kurs się nie odbył a kasę wzieli !!!!!
Kacper 2017-02-08 23:22:34
Czytam te opinie i się zastanawiam kto to pisze ? Ja ukończyłem kurs w ubiegłym roku . wszystko odbyło się profesjonalnie zgodnie z informacjami które otrzymałem . POLECAM
b6p6m6 2017-02-14 15:09:41
BIOSTUDIO jest SUPER !!!! I PIERDOŁY TU PISZECIE to chyba KONKURENCJA!!! Odbyłem kurs i moi znajomi było wszystko OK .Polecam. !!!!!
Zostaw swoją opinię o Biostudio Szkoła Masażu - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biostudio Szkoła Masażu