Energokrzem Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych

Pińczów

Opinie o Energokrzem Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych

mare 2013-01-28 15:37:33
slyszalem ze nie jest to firma godna polecenia
11
xxx 2013-02-04 14:05:54
nie polecam nikomu tej firmy
13
Operator 2013-06-15 14:14:09
Nie polecam tej firmy są nie uczciwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
nowy 2014-04-17 12:10:33
Przestrzegam każdego przed pracą w tej firmie (usunięte przez administratora)Ciężka praca po 13-16h dziennie przy łopacie i taczkach.
12
xpxpsx 2014-10-07 09:21:40
oszusci i wyzyskiwacze
10
SDFAFA 2014-10-23 15:54:41
wszystkim odradzam prace w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej mydlenie oczu ile to się u nich nie zarabia jacy to oni są wspaniali i jak Ci sie nie będzie podobać możesz odejść ... realia robisz po 12-16 godzin deszcze nie deszcz przemoknięty po kolana w błocie nie raz praca czasami w ekstremalnych warunkach ale szefostwo ma to w dupie masz robić i już od pon do sob pracujesz po te 12-16 godzin każda godzina jest placona normalnie żadnych nadgodzin czy jakiś dodatkowych świadczeń jedna 20 minutowa przerwa przez cały dzień pracy a po proś o wolne to dostajesz ochrzan i z łaską ale to rzadko Ci je darzą a zachoruj złam sobie nogę to potrafią do szpitala przyjechać i robić wszystko tylko żebyś robił a nie szedł na chorobowe dopóki nie umierasz i jesteś w stanie chodzić masz zapi... dojazd i powrót z pracy jest nie płatny i to nie ważne czy jest to 5 czy 100km w jedną stronę płaca dopiero od zajechania na miejsce .. odchodząc z firmy są chamscy wredni i zachowują się jakbyś robił im laskę, że odchodzisz, trzeba się prosić o swoje ciężko zarobione pieniądze ... w tej firmie przewija się więcej pracowników niż w burdelu klientów ..
15
echm 2015-05-04 15:51:37
jeśli chodzi o pana prezesa i jego syna, wiecznie łapówki lecą by jakikolwiek ich projekt przeszedł. praca od godziny 6 do 20, jedna przerwa, pracownik musi być w pełni podporządkowany i żyć jedynie powietrzem bo nawet jedzenia nie ma jak kupić. każe jeździć i odpowiedać za pojazdy na ktore nie ma się uprawnień. pracownik nie może nawet powiedzieć ze to nie zgodne z bhp, rób i się zamknij. robi się oczywiście nadgodziny ale płacone jest to jak zwykle godziny, bez dodatków. prawo do urlopu nie istnieje, można dostać za niego kasę. brak dni wolnych. praca w soboty. bez względu na porę roku, trzeba robić te blisko 15 h. pracuje się na przestarzałym sprzęcie. nie polecam. opinia o tej firmie 0.
11
były pracownik 2015-06-18 21:57:19
Ta firma to pomyłka podają sie za fachowców, a naprawde to tylko płakac nad nimi tatuś i synuś ten młody to już wogóle mu sie porombało w bańce od władzy tak jak mówia przedmówcy oszósci i tyle i szukaja jeleni przerwa jedna i to krótka a stary siedzi w zime w aucie i sie grzeją i czekają na koniec roboty tyle że ludzie stoja na słupach w deszcz i wiatr i h....j sie nie pyta czy wam zimno tylko za ile koniec ham.A sprzęt ma taki że starocie lepsze ludzie oddaja na złom jak sie tam przyjołem jako niby operator, czyli koparoładowatki a robiłem przy łopacie potem kazali mi wyropowac te graty czyli sprzet cały [maszyny] pomyślałem że sobie robią jaja ze mnie, a tu nie- tak robili jak jechali na inną robote żeby sie błyszczalo to smaruja te graty ropą czyli olejem napędowym do disla. Te graty to powinny trafic na złom a młody powinien ze starym trafic obok ich biura za miedze czyli do paki za wykorzystywanie pracowników i poniżanie, a łapówy to normalka bo maja siedzibe obok wiezienia w Pińczowie to firma energo krzem no fakt a powinna sie nazywac fizma DZIAD I WYZYSKIWACZ I SZULER. Nikomu nie polecam nawet z daleka od tych kretów pinczowskich. Najlepiej to niech nie szuka operatora bo za tą kase to go nie znajdzie jakies 11zł głupi, czy jaki ale on nie szuka operatora sprzetu tylo łopaty wiem coś otym, niech sam sie wezmie za tą łopate to zostanie ci chłopie 11zl razy 12gdz to za dniówke zatankujesz sobie mietka co ci kupili ludzie bo ich okrzdłes złodzieju [to do kochanego szefostwa, a raczej do kłamców i złodziei]
10
były pracownik 2015-10-19 19:50:31
szkoda nawet pisać złodzieje i tyle nie warto nawet z nimi gadać!!!
9
R 2015-12-13 11:33:51
oszuści i tyle co innego obiecują a najlepiej pracuj 24h za darmo
7
dionizy 2016-01-07 11:51:51
witam pracowalem w energokrzemie kolo roku nikomu tej firmy niepolecam praca jak w obozie koncentracyjnym na rozmowie obiecuja zlote gory a dostajesz dom z dyktury hamstwo syna niezna granic wkoncu stary kryminal a z kim sie przestaje takim sie staje mialem uprawnienia na wszystko ale moim sprzetem bylo grabie taczka lopata bo maszyny sie zmecza to cza ludzi zajeb^^^ac po 16 h na lopacie czy to deszcz czy huragan u krzemienia czeka cie robota a co najlepsze pracujesz po 16 h a placi ci za 8 bo mowi zima jest nedza a un jezdzi nowym mercem a z ludzi robi walow takze jezeli ktos chce byc traktowany GORZEJ NIZ SMIEC TO ENERGOKRZEM ZAPRASZA WSZYSTKICH GLUPICH I NAIWNYCH tyle odemnie niedajcie sie cze
7
Zostaw swoją opinię o Energokrzem Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych - Pińczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energokrzem Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych