Delta Okna i Drzwi

Augustów

Opinie o Delta Okna i Drzwi

ania.ezm 2015-01-23 11:40:21
Pan słyszał… gdzie?? Co za bzdura! Pracowałam w Delcie u Pana Andrzeja kilka lat, aż urodziłam dziecko, jak je odchowam, zamierzam wracać. Zarobki bardzo dobre, choć wiadomo, kasza manna z nieba nie spada, się pracuje (ciężko) to się ma… A produkt nie jest trudno sprzedać, bo okna są bardzo dobrej jakości, ściemniać Klientowi nie ma potrzeby.
5
lolek 2015-02-18 14:24:13
mogą państwo podać konkretne przykłady działalności firmy Delta , gdzie mieli państwo lokale handlowe i jak zakończyła się współpraca no i może jakieś namiary do korespondencji
1
lolek 2015-02-22 15:52:32
proszę o więcej konkretów bo to tylko ogólniki , jak mam to zwerifikować , dodam że za mies mam podpisć umowę
4
Onyx 2015-03-18 13:32:39
Panie Stach - a ładnie to tak kłamać, prowadzę Biuro Delty od kilkunastu lat z powodzeniem. Wysoko sobie cenię Pana Andrzeja. Nie znam chyba drugiego tak inteligentnego i pracowitego, oddanego pracy człowieka. Sukces mojego Biura zawdzięczam przede wszystkim jemu. Nie dam też złego słowa powiedzieć na jego pracowników. Brak im kompetencji?! Przy tak wymagającym Szefie nie utrzymałby się w pracy żaden leser, czy idiota. Sam chętnie podebrałbym mu tego, czy owego pracownika… A już kompletną bzdurą są te niby Biura Krzaki. Aż tak bogaty to nikt nie jest, żeby dziesiątki tysięcy pchać w remont, przygotowanie Biura, comiesięczny czynsz i nie sprzedawać… Puknij się Pan.
2
mirom 2015-03-20 09:23:10
NORMALNIE SIĘ UŚMIAŁEM CZYTAJĄC POWYŻSZE OPINIE :)
LUDZIE, CZY KTOŚ Z WAS ROZUMIE, CO OZNACZA POJĘCIE FRANCZYZA?? PRZYTOCZĘ DEFINICJĘ Z WIKIPEDII: Franczyza (ang. franchise) – system sprzedaży towarów, usług lub technologii, który jest oparty na ścisłej i ciągłej współpracy pomiędzy prawnie i finansowo odrębnymi i niezależnymi przedsiębiorstwami: franczyzodawcą i jego indywidualnymi franczyzobiorcami. Franczyzodawca to strona umowy udzielająca praw i nakładająca obowiązki franczyzy. Franczyzobiorca to strona umowy uzyskująca prawa i przyjmująca obowiązki składające się na franczyzę, takie jak płacenie franczyzodawcy wynagrodzenia, udostępnianie do kontroli oraz prowadzenie działalności na własny rachunek i we własnym imieniu. PO CO PODPISYWALIŚCIE UMOWY FRANCZYZOWE, SKORO TERAZ NARZEKACIE, ŻE KONTROLA, MONITORING… TO W SIECIÓWCE NORMA. BANDA DEBILI Z WAS. WIDZĘ, ŻE TU NIC MĄDREGO SIĘ NIE DOWIEM. Ludzie, trochę powagi,nie macie nic mądrego do napisania, to nie piszcie!! Jakieś bajki przytaczacie, do lekarza się wysyłacie.... Żenada...
AP 2015-03-26 15:10:29
Rozpoczęliśmy współpracę jakiś czas temu. Prowadzimy kilka biur na zasadach franczyzy . Firma DELTA z Augustowa to wymagający Partner i nie raz dochodzi do różnicy zdań pomiędzy nami. Jednak jak czytam takie rzeczy to włos się na głowie jeży !!! Ludzie, trochę mniej nienawiści za swoje niepowodzenia.
3
Augustowianka 2015-06-19 23:04:57
Pracowałam kiedyś w Delcie. Nie polecam. Właściciel bardzo źle traktuje ludzi. Płacił całkiem dobrze ale ile to stresu kosztowało.
Może się coś zmieniło po 2005, bo wcześniej to nie było wesoło. Jeśli ktoś się zastanawia, to radzę popytać, żeby się nie wpakować i nie żałować.
1
maciek 2015-12-06 09:25:19
ludzie ! nie dajcie sie nabrac tym naciagaczom
jak ktos chce ich sprawdzic to niech poprosi o wzor umowy wspolpracy
nigdy jej nie dostanie bez podpisania
umowa na 5 lat to niewolnictwo
a jakie kary wymyslaja !!!
to naciagacze zlodzieje I klamcy
Subiektywny 2016-03-22 17:38:37
Miałam" przyjemność" współpracować z panem Andrzejem i moje wnioski są takie że ma ciekawa osobowość warto poznać. A jego relacje z podwładnymi no cóż jak ktoś ma słaby charakter to nie polecam bo pana S chyba gnębili w szkole bo on teraz robi to samo z swoimi pracownikami. Na każdym kroku próbuje udowodnić swoją wyższość intelektualną i daje mu to dużą satysfakcję to chyba leczenie jakiegoś kompleksu. System sprzedarzowy ma bardzo dobry tylko szkolenie jest bardzo demotywujace. Atmosfera grobowa ludzie przestraszeni i na maksa zestresowani byłem w szoku ( prawie wszyscy pozdrowienia panie Tomku) Ale miło wspominam tamten okres chociaż sie niedogadalismy. Można spróbować tylko wszystko co wam da do podpisania dokładnie czytajcie albo do prawnika bo może być potem przykra niespodzianka jeżeli chodzi o pieniądze jest bezwzględny i w jego słowniku niema słowa moralność Pozdrawiam wszystkich fanów the bielą.
1
Zostaw swoją opinię o Delta Okna i Drzwi - Augustów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Okna i Drzwi