Aman Janusz Młynarczyk

Sadki

Opinie o Aman Janusz Młynarczyk

kupiec 2014-11-24 19:01:12
Lepsze rzeczy wyrzucamy na śmietnik
widzieliście kiedyś by ktoś chciał v sprzedać np płytę warstwowa używana
Np 1.2 m2?
To nie żart
albo stare grzejniki po 250 zł
kiedy nowy kosztuje 380
21
Pracownik 2015-10-30 20:47:42
Szef zlewa pracowników zero motywacji nonstop jebany praca 12h dziennie pracownicy starają się jak tylko można obsługa klienta na najwyższym poziomie a szef znajdzie i tak i tak coś do przyjebania się firma nie istniałaby oczywiście bez dupowłazów u nas są i tacy zarobki jak na taką ilość godzin są poprostu śmieszne
22
obóz pracy 2016-01-05 17:00:28
Jak najdalej od tej firmy. Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Szef i wszystkowiedzący kierownik z biura tylko patrzą jak tu na ciebie znaleźć haka.
Praca coraz dłużej, świątek - piątek, a kasy dodatkowej zero, ciągłe zjebki. A dwa dni wolnego lub choroba to już okradanie szefa i jego firmy. Do tego dochodzi najmądrzejszy człowiek firmy, najlepszy pracownik biura - tzw. Pan wszystkowiedzący i najmądrzejszy. Takiej mendy to dawno nie widziałem. Jakby mógł to "gówno" spod siebie by sprzedał. Fałsz i obłuda to chyba motto życiowe tej osoby.
20
Pracownik 2016-02-25 16:08:55
A ja pracuje kilka lat i ze zdumieniem czytam powyższe opinie. Oczywiście nikt przychylnie nie patrzy na osoby które tydzień po zatrudnieniu chcą tydzień wolnego a jak nie ma zgody to ida na L-4 , lub przychodzi do pracy i przesiaduje po 15 min co 2 godz w ubikacji. Gdzie takie cos jest tolerowane? A ci właśnie piszą te opinie. Takich sporo dzisiaj i tylko potrafia narzekać że nie ma pracy. Ten kto chce pracować pracuje. Warto zapytać tych co pracują po kilka lat a jest ich większość.Wtedy uzyskamy prawdziwy obraz.
Rzadko jaka firma płaci pełne składki od wynagrodzenia które jest przyzwoite. Przy każdej ocenie trzeba być uczciwym.
7
bb 2016-04-12 19:13:42
A jak z zarobkami w tej firmie?
Chciałbym tam wysłać CV
8
bobo 2016-12-20 22:42:04
Strzeżcie sie ludzie idący tam na praktyki...
8
robert 2017-01-12 07:59:29
haaaahhha to prawda ale czego oczekiwac od kogos kto jeszcze 13 lat temu zbierał jajka w niemieckim kurniku i o 4 rano kopał szparagi,to tam go nauczyli wyzysku i tak to przeniósł na polski grunt, małostkowosci nie da sie schowac w L8, i tej słomy z kurnika, jak mozna sprzedawac oderwana blache od płtyw warstwowej w cenie 7 zł/kg? normalny ktos poprostu wywala to na złom, wyzysk pracowników to mało powiedziane
8
jacke 2017-03-08 18:19:51
szkoda słow i tyle komentarza panie szefie !!!!!!!!!!!
3
Zostaw swoją opinię o Aman Janusz Młynarczyk - Sadki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aman Janusz Młynarczyk