Mazi Hurtownia Płyt Wiórowych Laminowanych

Warszawa

Opinie o Mazi Hurtownia Płyt Wiórowych Laminowanych

uczciwy 2014-12-28 17:35:58
firma jak firma , pracownik musi dac maksimum ze swojej strony za minimum ze strony pracodawcy , kodeks pracy , przepisy bhp , sanepidu i PIP u to dla włascicieli obce pojecia , praca 9 godzin dziennie plus soboty , bez wynagrodzenia za dni wolne i nadgodziny , zero premii nagrod czy jakiejkolwiek motywacji, zwykla firma dorobkiewiczów i nowobogackich z prowincji !jezeli nie masz innej pracy to na tzw przetrwanie mozna sie zatrudnic , ale nie licz na cos wiecej
5
Magda 2015-03-31 18:41:40
zgadzam sie z ta opinią , firma bardzo przecietna a zarobki smieszne , przyjmuja ludzi na bardzo marnych warunkach duzo im obiecujac , kiedy pracownicy sie zaaklimatyzuja i zaczynaja dopominac o ustalone warunki pracy okazuje się ze pracodawcy ich nie dotrzymują , ubezpieczenie od minimum reszta pod stołem , w przypadku choroby czy urlopu dostaje sie gołą pensje , dziwne ze jeszcze nie było zadnej kontroli ,
CNC 2015-04-01 00:22:39
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Takie firmy należy eliminować z rynku. BHP, kodeks pracy nie istnieje. Praca po 9 godzin dziennie za którą nie zobaczysz grosza! Do tego soboty - Umowę podpisujesz na 40 godzin tygodniowo! Pracownicy pracują w fatalnych warunkach - zero dodatków. Zero motywacji. Zatrudnienie na najniższą krajową reszta pod stołem na "lewo". Jak się upomnisz możesz zapomnieć o pracy. Znajdą coś na Ciebie. Pracodawcy wykazują brak elementarnej wiedzy z zarządzania. Proponuję omijać z daleka!
1
pracownik 2015-06-06 11:50:16
jak zwykle ta sama osoba to pisze nie bede wymienjal nazwiska tym razem
pracownik 2015-06-06 11:53:07
ja pracuje od dwuch lat jestem ubespieczony od calej sumy jak zwykle ci co zostali zwolnieni dyscyplinarnie alkocholicy
all 2015-06-06 11:55:20
to jest napisane przez znana mi osobe wylecial za picje w pracy
obojetny 2015-07-12 17:28:49
Z tym ubespieczeniem cos chyba ściemniasz pracowniku... chyba że bardzo malo zarabiasz.
1
krystyna 2016-01-27 19:05:17
witam , chcialam potwierdzic ze ci ktorzy zle pisza o firmie to , alkocholicy , narkomani i zlodzieje . Ja pracuje od paru lat i zgodnie z umowa awansuje mam podwyzki a kiedy mi zabraknie do wyplaty to szef mi pozycza bo nasza firma jest jak jedna wielka rodzina.Kiedy musze wyjsc wczesniej albo sie spoznic to nigdy nie ma z tym problemu bo wlasciciele sa bardzo wyrozumiali .Kiedy sie pomyle to ...... wiadomo kazdy sie myli , kto cos robi .Ogolnie firma jest super i polecam kazdemu a z tymi co o niej zle pisza jeszcze sie policze .Krystyna
1
casino royale 2017-01-03 17:53:28
"polecam kazdemu a z tymi co o niej zle pisza jeszcze sie policze(pod stołem?)Krystyna?

"a kiedy mi zabraknie do wyplaty to szef mi pozycza"(bo niestety za mało płacą). Obłęd!
_______________________________________________________________________
Magazyn.

Wynagrodzenie brutto 1600zł.+premia uznaniowa 20%. (1382zł za 170h)miesięcznie. 11zł.brutto (h) ,na rok 2016.
Pracodawca może zaproponować wynagrodzenie którego nie obejmuje umowa!

Peace.
1
XYZ 2017-03-08 16:35:37
Rozumiem że Pan/Pani wyraża swoje oburzenie z powodu zwolnienia bo przylapano Panią/Pana na kradzieży lub piciu kawki godzinami na stołówce i nic nie robieniu, a to urazilo ego i wielka dume. Jeżeli dobrze się pracuje to się dobrze zarabia. A propo wekenndy są na zmiany więc Pani/ Pan pracuje Max 2 razy w miesiącu w soboty. Chyba że się z kimś dodatkowo zamieni ale to już jest Pana/ Pani sprawa. Więc oczernianie za to ze ktoś zwolnił kogoś mając powod do tego, nie uprawnia do oczerniania firmy.
Zostaw swoją opinię o Mazi Hurtownia Płyt Wiórowych Laminowanych - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazi Hurtownia Płyt Wiórowych Laminowanych