Soyer Centrum Szkoleniowe

Marki

Opinie o Soyer Centrum Szkoleniowe

Satka 2017-01-20 08:35:18
a co powiecie o Soyer i kursach przez nich organizowanych? bo wiem że mają dość sporą ofertę i ludzie sobie serio je chwalą!
Nickie-10 2017-01-20 22:05:18
Wszystko profesjonalnie - czyli tak jak trzeba. Kurs z zakresu kinezjologii choć był intensywny to z wielkim pożytkiem dla mojego zawodu. Bardzo podobał mi się sposób prowadzenia zajęć - profesjonalnie i praktycznie. Dziękuję i pozdrawiam
Wiesław 2017-01-26 11:35:42
Jedna z niewielu firm, która przeprowadza szkolenia w taki sposób, aby zaciekawić kursanta, a nie go zniechęcić. Czy warto skorzystać z oferty firmy Soyer? Zdecydowanie tak. Każda, dodatkowa kwalifikacja dobrze wygląda w naszym CV.
Amiszka 2017-01-28 20:00:17
Kursy rewelacja, dużo wiedzy nowej, przydatne przykłady, na prawde można podniesć swoje kwalifikacje!
Stone 2017-01-30 19:09:21
sądze dokładnie tak samo ;) Kursy z soyera są bardzo w porządku ;) byłam tez raz szkoleniu w innej firmie i mam porównanie . Zdecydowanie ta firma wypada najlepiej ;)
Katka 2017-01-31 22:32:09
szkolenia bardzo ciekawe, urozmaicane, doskonałe przykłady niemal z życia wzięte. moim zdaniem organizator spisał się na piątkę!
Jarek 2017-02-08 12:49:45
Niewiele jest takich firm - widać, że jej pracownikom zależy na tym, aby rzeczywiście przekazać wiedzę. Fantastyczna (naprawdę pokaźna) oferta szkoleń. Niewątpliwym atutem jest też możliwość zakupu różnych książek, pomagających utrwalić wiedzę po przebytym szkoleniu.
Iwona 2017-02-09 10:24:30
A mnie np. bardzo podoba się to ,ze sa organizowane również kursy dla ośrodków pomocy społecznej ;) ja jestem właśnie pracownikiem takiej instytucji i także brałam udział w szkoleniach ;)
Felicja 2017-02-21 17:11:01
Tak właśnie sobie szukałam odpowiedniej placówki i czytając opinie nie tylko tutaj ale na różnych forach , dochodze wniosku ,ze ta szkoła będzie bardzo dobrym wyborem ;) a wybieram się na metody dobrego startu w kwietniu;) poza tym jest w rozsądnej cenie ;)
Irena 2017-02-22 21:40:19
Soyer, jako jedna z niewielu firm oferują szkolenia na naprawdę wysokim poziomie. Wykładowcy przykładają się do swojej pracy, dzięki czemu ze szkoleń można wynieść potężną dawkę wiedzy.
Pocket 2017-03-13 09:34:26
Firma szkoleniowa w porządku . Zaoptaruje w potrzebne materiały .bardzo wiele wynosiłam już samych wykładów .Jak ktos zamierza sobie podniesć kwalifikacje a zastanwia się nad wyborem szkoły , to ta jak najbardziej moge polecić
Judina 2017-03-17 20:17:47
Bardzo dziękuję za sposób przygotowania mnie z zakresu fizjoterapii , obawiałam się o pracę, jednak poprzez zwiększenie własnych kwalifikacji wciąż mogę rozwijać się w swoim zawodzie. Prowadzący są bardzo cierpliwi i wyrozumiali a to się bardzo ceni. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
Ernest 2017-03-22 21:50:07
Ja także zaliczam się do grona zadowolonych klientów. Lektorzy naprawdę starają się, aby przekazać wiedzę uczniom, co rzadko jest spotykane (na niejednym kursie bylem). Firmę oceniam na 6, a gdybym mógł, dodałbym "+".
Magda 2017-03-29 17:29:11
Byłam na kursie integracji sensorycznej , na metodzie globalnej nauki czytania dzieci , a teraz w tym roku wybieram sie na szkolenie terapii ręki . Bardzo się cieszę ,ze znów mogę skorzystać ze szkolenia tej firmy .
Pink 2017-04-14 10:06:18
mam bardzo pozytywne doświadczenie z tą szkołą . Byłam na szkoleniu dla miejskich ośrodkówpomocy rodzinie . wszytsko rzetelnie przygotowane i co ważne : wspaniali wykładowcy ;)
Eryk 2017-04-18 14:23:16
Jestem fizjoterapeutą. Zdecydowałem się wziąć udział w szkoleniu o kinezjologii edukacyjnej. Niejednokrotnie brałem udział w kursach organizowanych przez inne firmy, jednakże ten wspominam najlepiej.
Bailando 2017-04-21 10:07:58
Kurs odbyty przeze mnie to metoda globalna nauki czytania dzieci , a także integracja sensoryczna w autyzmie . Oba uważam za bardzo dobrze poprowadzone jak i wykładowcow którzy na zajęciach dali z siebie maksimum ;)
Alice 2017-04-30 14:29:21
wspaniale prowadzone kursy , przez bardzo dobrych wykladowców. widać ,zę szkoła ma pojęcie o tym jak dokształcać ludzi w róznych dziedzinach ,;)
Get Lucky 2017-05-10 17:06:33
Szkolenia na bardzo wysokim poziomie . pełen profesjonalizm prowadzących kursy . I przede wszytskim ogromny plus , bo kursy prowadzone są w wielu miastach w Polsce ;)
min.a 2017-05-18 11:03:17
byłam na kursie organizowanym dla miejskich ośrodków pomocy rodzinie . Pani profesor , która porwadziła to szkolenie , wykazała się kompetencją , potrafiła zainteresować kursantów . Mam nadzieje jeszcze wybrac się na jakies szkolenie z Soyera ;)
Lomka 2017-05-29 15:29:35
tak, te szkolenia są dobrze organizowane! mi sie bardzo podobają i jak tylko mam okazję to się zapisuje na ciekawsze dla mnie kursy!
Alicja 2017-05-30 13:39:18
Witam , jestem osobą , która pracuje z dziećmi z zaburzeniami rozwoju ze spektrum autyzmu w wieku przedszkolnym i młodszym. I wybieram się na kurs terapii behawioralnej w październiku . a z Soyerem miałam wczęsniej styczność przy szkoleniu terapii ręki . Świetni prowadzącyjak i zresztą same kursy ;)
Elizee 2017-06-23 08:51:52
Byłam na kursie metoda dobrego startu z panią profesor Bogdanowicz .Jestem tak zadowlona , mam takdobre wrażenia ,ze teraz w październiku wybieram się na ten sam kurs drugiego stopnia .;)
Emiś 2017-06-26 22:32:48
dla mnie szkolenia organizowane przez Soyer to jedne z lepszych! sporo czytałam o nich i zdecydowałam sie i nie załuję! na prawdę warto!
Azalea 2017-06-28 10:59:17
Pewnie ze warto , nie jestem pracownikiem tylko byłam ich kursantka i to co moge powiedzieć ,ze kursy prowadzone w bardzo rzetelny sposób . Była na kilku kursachw zeszłym roku a tym , a dokąłdnie w listopadzie , wybieram sie na kurs Miara Przetwarzania Sensorycznego I będzie prowadzony przez zagranicznych wykładowców ;)

Zostaw swoją opinię o Soyer Centrum Szkoleniowe - Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soyer Centrum Szkoleniowe