Soyer Centrum Szkoleniowe

Marki

Opinie o Soyer Centrum Szkoleniowe

Paula 2016-09-26 12:44:27
jak dla mnie świetne centrum szkoleniowe , takze jego wybór okazał się byc strzałem w dziesiatke ;) co do kursu to byłam na kursie Wielowymiarowa terapia manualna stóp dziecka . Szkolenie przeprowadzone wsposób , który się spodziewałam czyli profesjonalny.
Wojciech 2016-11-01 18:23:59
Jestem fizjoterapeutą - zajęcia prowadzone przez tą firmę otworzyły mi umysł na wiele rzeczy, o których nie miałem pojęcia. Naprawdę dziękuję!
Mirosław 2016-11-07 19:33:09
Fantastyczne szkolenia z profesjonalnymi wykładowcami. Moja wiedza została uporządkowana w sposób niezwykły. Gdy tylko będę mieć okazję, skorzystam z Państwa usług ponownie.
mandarynka 2016-11-26 22:04:37
byłam na kursie z prawa pracy z tej firmy i oceniam na 5 . wykłady prowadzone w sposób rzetelny i profesjonalny . człowiek się nie nudzi .
Monika 2016-11-29 17:26:24
Zajęcia są prowadzone w sposób zrozumiały, jednakże niezwykle profesjonalny. Nie panuje na nich napięta atmosfera, gdyż wykładowcy robią wszystko, aby wytłumaczyć niezrozumiałe :).
Monika 2016-12-08 22:01:47
Zgadzam się z przedmówcami... Nigdy nie natknąłem się na tak profesjonalną firmę. Zajęcia prowadzone są w sposób zrozumiały, a wykładowcy - przesympatyczni!
Waterrr 2016-12-13 11:04:37
Jestem nauczycielem i byłam na szkoleniu terapii ręki . W sumie zajęć dydaktycznych było 22 godziny . Świetnie materiały . dzięki temu szkoleniu jestem prxygotowana do pracy z dziećmi majace dziecięce porażenie mózgowe
Nina 2016-12-20 09:19:17
byłam na kilku szkoleniach , wybieram sie teraz w styczniu na kurs integracji sensorycznej . . a z samego prowaznie kursów jestem bardzo zadowolona . I ciesze sę ,ze mam dodatkowe certyfikaty
Adrian 2016-12-20 12:48:12
Ja także jestem bardzo zadowolona. Wiedza zdobyta na szkoleniach bardzo przydaje mi się w pracy (jestem fizjoterapeutą). Polecam!
Robertino 2017-01-14 17:19:00
szkoliłem się u nich z fizjoterapii i z nimi dostałem dobrze opłacalną pracę w prywatnym ośrodku zdrowia. Otrzymany certyfikat odegrał tutaj również dużą rolę :)
Dorotka 2017-01-17 13:32:13
Jestem nauczycielem ;) uczestniczyłam w szkoleniu terapii ręki w zeszłym roku oraz kursie integracji sensorycznej w autyzmie . Bardzo polecam kursy z tej firmy , ponieważ wykładowcy , którzy sa bardzo cenieni w środowisku , mają świetne podejście do tematu . CZłowiek sie u nich nie nudzi , jest się po prostu głodnym wiedzy ) I co bardzo wazne ,że przy okazji podnosimy swoje kwalifikacje co daje nam możliwość znalezienia dobrej czy lepszej pracy ;)
Gracjan 2017-01-19 22:14:25
Jestem fizjoterapeutą. Od dawna szukałem firmy, w której nabędę nową wiedzę, związaną z moim zawodem. Zdecydowałem się na kurs kinezjologii edukacyjnej i oceniam go na 6+!
Satka 2017-01-20 08:35:18
a co powiecie o Soyer i kursach przez nich organizowanych? bo wiem że mają dość sporą ofertę i ludzie sobie serio je chwalą!
Nickie-10 2017-01-20 22:05:18
Wszystko profesjonalnie - czyli tak jak trzeba. Kurs z zakresu kinezjologii choć był intensywny to z wielkim pożytkiem dla mojego zawodu. Bardzo podobał mi się sposób prowadzenia zajęć - profesjonalnie i praktycznie. Dziękuję i pozdrawiam
Wiesław 2017-01-26 11:35:42
Jedna z niewielu firm, która przeprowadza szkolenia w taki sposób, aby zaciekawić kursanta, a nie go zniechęcić. Czy warto skorzystać z oferty firmy Soyer? Zdecydowanie tak. Każda, dodatkowa kwalifikacja dobrze wygląda w naszym CV.
Amiszka 2017-01-28 20:00:17
Kursy rewelacja, dużo wiedzy nowej, przydatne przykłady, na prawde można podniesć swoje kwalifikacje!
Stone 2017-01-30 19:09:21
sądze dokładnie tak samo ;) Kursy z soyera są bardzo w porządku ;) byłam tez raz szkoleniu w innej firmie i mam porównanie . Zdecydowanie ta firma wypada najlepiej ;)
Katka 2017-01-31 22:32:09
szkolenia bardzo ciekawe, urozmaicane, doskonałe przykłady niemal z życia wzięte. moim zdaniem organizator spisał się na piątkę!
Jarek 2017-02-08 12:49:45
Niewiele jest takich firm - widać, że jej pracownikom zależy na tym, aby rzeczywiście przekazać wiedzę. Fantastyczna (naprawdę pokaźna) oferta szkoleń. Niewątpliwym atutem jest też możliwość zakupu różnych książek, pomagających utrwalić wiedzę po przebytym szkoleniu.
Iwona 2017-02-09 10:24:30
A mnie np. bardzo podoba się to ,ze sa organizowane również kursy dla ośrodków pomocy społecznej ;) ja jestem właśnie pracownikiem takiej instytucji i także brałam udział w szkoleniach ;)
Felicja 2017-02-21 17:11:01
Tak właśnie sobie szukałam odpowiedniej placówki i czytając opinie nie tylko tutaj ale na różnych forach , dochodze wniosku ,ze ta szkoła będzie bardzo dobrym wyborem ;) a wybieram się na metody dobrego startu w kwietniu;) poza tym jest w rozsądnej cenie ;)
Irena 2017-02-22 21:40:19
Soyer, jako jedna z niewielu firm oferują szkolenia na naprawdę wysokim poziomie. Wykładowcy przykładają się do swojej pracy, dzięki czemu ze szkoleń można wynieść potężną dawkę wiedzy.
Pocket 2017-03-13 09:34:26
Firma szkoleniowa w porządku . Zaoptaruje w potrzebne materiały .bardzo wiele wynosiłam już samych wykładów .Jak ktos zamierza sobie podniesć kwalifikacje a zastanwia się nad wyborem szkoły , to ta jak najbardziej moge polecić
Judina 2017-03-17 20:17:47
Bardzo dziękuję za sposób przygotowania mnie z zakresu fizjoterapii , obawiałam się o pracę, jednak poprzez zwiększenie własnych kwalifikacji wciąż mogę rozwijać się w swoim zawodzie. Prowadzący są bardzo cierpliwi i wyrozumiali a to się bardzo ceni. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
Ernest 2017-03-22 21:50:07
Ja także zaliczam się do grona zadowolonych klientów. Lektorzy naprawdę starają się, aby przekazać wiedzę uczniom, co rzadko jest spotykane (na niejednym kursie bylem). Firmę oceniam na 6, a gdybym mógł, dodałbym "+".
Zostaw swoją opinię o Soyer Centrum Szkoleniowe - Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soyer Centrum Szkoleniowe