Stollux Sp. z o.o.

Istebna

Opinie o Stollux Sp. z o.o.

anonim 2011-06-08 13:07:45
Gosciu ty się chyba dobrze zastanów, po opiniach tych którzy tam pracowali to dobrej jeszcze nie słyszałem, [usunięte przez moderatora] masakra!!!
anonim 2011-06-28 02:56:01
lepiej miec do czynienia z binladenem aniżeli z stolluxami z istebnej
klient 2012-01-04 17:36:01
nic gorszego od tj firmy nie może już spotkać klienta. Nie dajcie się wkopać w ich umowy. Traktują ludzi jak debili. Lepiej szukać kogoś innego. Stollux nie ma nawet swoich ludzi od budowy domów, wszystko robią podwykonawcy, oni tylko biorą kasę za pośrednictwo.
[usunięte przez moderatora]
Pat76 2012-05-28 11:22:23
jak ktoś robi i nie kreci to w Stolluxie bedzie mogł zarobić. Ja tam robiłem i było w porzadku, nie dajcie se robic wody z mózgu tym co [usunięte przez moderatora] maja pretensje teraz, ze ich wywalili. jak potraficie bez kombinacji robić to jest to spoko firma.
ciesla 2012-12-30 15:21:59
[usunięte przez moderatora] podaj mi chociaz jednego pracownika w stoluxu ktory jest zadowolony [usunięte przez moderatora]
pat76 2012-12-31 13:18:29
A ty to bazujesz na opinii innych, czy też na własnej? bo ja na własnej. W Polsce to tylko narzekać potrafią, że roboty nie ma, że to, że tamto. Ale jak masz robotę to nie szanujesz, ludzie nie żyjecie już w komunie, gdzie jak wiadomo, czy się stało czy leżało... Jestem pracownikiem, byłym, ale teraz robie na swoim po prostu i widze jacy cudni ludzie do roboty przychodzą, to teraz mam pogląd jak to wygląda z drugiej strony. Rękę po kazsę ma kto wyciągać, za plecami ma kto obmawiać, ale robić to nie ma komu... Ja do Stolluxu nic nie mam, uczciwie robiłech, to i uczciwie płacili.
ciesla 2013-01-10 22:07:20
bazuje na wlasnych doswiadczeniach ,nie powiem zeby nie placili a zawsze to trwalo ja bym nie polecal tej firmy ,ale kazdy robi co uwaza za stosowne
ciekawski 2013-01-21 12:00:07
I tu dochodzimy do sedna sprawy - ludzie, którzy wykonują taką fuszerę potem skarżą się że ktoś im nie płaci. cieśla, ty na swojej budowie masz wszystko OK?
ciesla 2013-01-21 12:21:18
ciekawski mam wszystko ok a ja mysle ze jak sie dobrze zapłaci to i dobrych fachowcow sie ma tak dla twojej ciekawosci to stollux nie ma dobrej ekipy
a 2013-02-28 18:58:20
stanowczo odradzam
ppkt234 2013-07-01 14:04:12
Jeśli szukacie pracy, znalazłem ostatnio ogłoszenie na jednym z lokalnych portali: Firma Stollux sp. z o.o. zatrudni handlowca z umiejętnością czytania rysunku technicznego. Praca w Ustroniu.
Telefon: 33 855 73 70
kadry@stollux.com
AK 2013-07-31 10:04:40
Znajomy pracuje u nich, nie narzeka.
anonim 2013-09-03 19:58:56
ciekawe jako kto, jak ta pracuje może z 15 osób:) a nie narzekających w ogóle nie ma, chyba, że bierzesz pod uwagę takich jak ty, którzy za kasę wpisują tutaj pochlebne komentarze;)
pracownik 2014-01-20 08:51:45
Facet co ci obiecano , że tak pierdolisz to po co poszedłeś z tej firmy jak takie kokosy miałeś . bzdury wypisujesz !!!!
Zadowolony 2014-06-30 10:00:38
Jak dla mnie to ta firma jest rzetelna, płaci na czas a czepia się(usunięte przez administratora)
ciesla 2014-07-20 13:01:47
tomek.bat@o2.pl napisz to ci odpowiem
mon i 2014-08-05 22:33:17
moim zdaniem i po moich doswiadczeniach nie polecałbym tej firmy tak dla pracownikow jak i inwestorow
Zostaw swoją opinię o Stollux Sp. z o.o. - Istebna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stollux Sp. z o.o.