Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc

Zimnowoda

Opinie o Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc

Syla 2016-03-14 20:43:51
Dla potwierdzenia mojej opinii na email mogę przesłać zdjęcia.JESZCZE RAZ POLECAM
beta 2016-03-23 07:20:49
podpisaliśmy umowę daliśmy zaliczkę, budowa rusza za 3 miesiące, proszę o opinię o firmie Art-Bud p. Kunca
... 2016-03-30 13:56:37
powodzenia
2
Ramona 2016-04-17 21:40:28
Firma Pana Artura wie co robi i w każdym calu zna się na działaniu w zakresie swojego działania. Jest bardzo dobry kontakt. Czas i jakość wykonania jest zaskakująco szybki i dokładny. Życzę każdemu żeby w tych czasach spotykał na swojej drodze tak rzetelnych i solidnych ludzi. Gdyby ktoś potrzebował potwierdzenia opini chętnie prześlę zdjęcie domku na maila. Pozdrawiam Panie Arturze i dziękuję za wszystko. Ramona
1
Domki Letniskowe "Nad Jeziorskiem" 2016-04-24 19:43:25
Jesteśmy klientami Pana Artura od 4 lat, jego firma zbudowała nam kilka domków letniskowych a także bar. Zawsze mogliśmy się z nimi dogadać i byliśmy zadowoleni z ich pracy. Art-Bud to solidna i rzetelna firma! Dziwią nas negatywne opinie... www.nad-jeziorskiem.pl
Pit z Radziejowic 2016-04-26 07:49:50
Witam, niedziela godz. 18,00 stoi wymarzony domek. Szukaliśmy rzetelnego wykonawcy, a Firma Art-Bud zapewniła super poziom. Dobry kontakt,doradztwo, a przede wszystkim terminowe i bezproblemowe wykonanie domku.Ekipa firmy ,która budowała domek to super ludzie, Dokładni,rzetelni,uczynni,żeby tylko klient był zadowolony) takich to ze świecą szukać.Pozdrawiania Panie Arturze, a także pozdrowienia dla Majstra. Polecam tą firmę,a głupie opinie to może być tylko zawistna konkurencja.
P.s. dla zainteresowanych mogę przesłać foto domku.
Angelika 2016-07-10 22:02:42
Witam , Firma rzetelna,godna polecenia , stawiali mi dom i wszystko wykonane solidnie rzetelnie wedlug planow i wymagań, jeszcze wlasciciel od siebie dodal pewne gratisy, podpowiedzial ,dom piekny ,cala okolica podziwia po dzis dzień i ludzie z zainteresowaniem podjezdzaja oglądać. Cena zgodna z umową, terminowosc bez uwag . Zdjecia domu lub info proszę pisac na email andzia_87@onet.eu chetnie odpowiem
Robert 2016-07-11 09:10:28
Firma Art-Bud jest solidna i rzetelna, terminowe wykonanie domku, dodatkowo gratisy. Bardzo bobry kontakt. Super fachowość i doradztwo. Polecam w 100 %. Pozdrawiamy Aneta i Robert(Bytom). Życzymy dalszych sukcesów.
Łódź 2016-10-24 21:27:36
Najładniejszy domek na działkach, bardzo fajnie dobrany gont. Polecam
1
Kuba 2016-10-25 10:45:25
Polecam firmę.
łodzianka 2016-10-27 20:41:12
Najładniejszy domek na "starych działkach",pielgrzymki jak do Lichenia .Ludzie przychodzą oglądają,chwalą.Gont też prezentuje się nietuzinkowo.Życzymy dużo zadowolonych klientów panu Arturowi.
dorkos 2016-10-28 12:35:00
Dzień dobry. Chciałabym zamówić domek tej firmy jak można prosić o przesłanie zdjęć to bardzo proszę bo po tym co przeczytałam to nie wiem co mam robić?
wół przy karecie 2016-11-07 16:10:13
Chyba na babcinych drutach lub szydełku z anilany bo nie z wełny
5
byle jakość 2016-11-07 16:14:39
Poszukaj sobie kogoś kto Ci odpowie i nie obieca przysłowiowych gruszek a jak chcesz kłopotów to powodzenia
1
chyba nie wtopa? 2016-11-07 16:18:59
No i co Beatko, jak tam z realizacją, czy jesteś zadowolona?
BETA 2016-12-01 19:32:58
WITAM NASZ DOMEK JEST POBUDOWANY BARDZO ŁADNIE WYKOŃCZONY + INSTALACJA ELEKTRYCZNA + HYDRAULIKA . ZA TĄ CENĘ TO TRZEBA SZUKAĆ ONI ZROBIĄ TO PORZĄDNIE I PODPOWIEDZĄ . JA JESTEM ZADOWOLONA .BUDOWA BYŁA W TYM ROKU I ŻADNYCH PROBLEMÓW .CZTERY DNI---- DOMEK 7 NA 9 Z ANTRESOLĄ
Jacek 2017-05-17 22:22:57
Jesteśmy zadowoleni. Domek bardzo ładny. Firma wywiązała się z umowy. Polecamy
zaniepokojony 2017-05-21 17:53:19
do jacek

mógłbyś przesłać mi z 2 fotki wykonania domku?
umowę podpisałem w lutym i cały czas czekam na realizację... powiem szczerze że w pewnym momencie zwątpiłem czy art-bud wywiąże się z umowy...
Pierwszy termin realizacji miał być do połowy maja, później do 20 maja, teraz do końca miesiąca.
1
Agnieszka Lublin 2017-05-21 21:11:55
Domek wykonany parę dni przed terminem z umowy. Firma rzetelna i profesjonalna. Sezon wczasowy już rozpoczęliśmy i mamy nadzieję, że domek posłuży nam przez długie lata. Polecam
Michał 2017-05-21 21:27:17
Na początku tegorocznej "wiosny" przyjechała ekipa Pana Artura i w 4 dni postawili domek który był przeze mnie zmodyfikowany gdyż akurat takiego jeszcze w ogłoszeniach Pan nie miał. podejście do klienta "nie ma problemu" to dewiza tej firmy w mojej opinii, chciałem powiększony domek mam, chciałem większy taras-mam, chciałem narzędziownie i to nie mała -mam. generalnie nie ma z niczym problemu postawią, docieplą, zrobią elektrykę, rynny naprawdę wszystko ławki stół nawet wędzarke chciałem i mam kwestia dogadania tego wcześniej żeby wzięli więcej materiału a na taki domek jak zrobili poszło sporo. firma rzetelna solidna i dokładna w tym co robią znaja się to widać od razu doradzają tak żeby człowiek był zadowolony bo jak nigdy nic nie budowales to ci się wydaje ze wiesz a nie do końca tak to wygląda, gorąco polecam tą ekipe a domek tak wygląda ze już pare osob pytalo o namiary bo naprawdę robi wrazenie.
3
P 2017-05-22 20:29:12
Tak
Patrycja 2017-05-22 20:40:42
Witam z czystym sumieniem i z pełną odpowiedzialnością polecamy firmę Pana Artura . Nasz domek został postawiony w terminie ekipa super ,wywiązała się z umowy , szybko ,sprawnie i bez problemów jak trzeba było wykonać parę przeróbek . Domek cudo podziwiany przez wiele osób. Polecamy warto!
1
terminowa 2017-06-10 12:07:04
a nam minął już 3 termin i co ???? nie ma ich
1
słowny 2017-06-10 12:10:18
my też czekamy niestety, 30 maja, 6 czerwca, dzisiaj i......NIC!!!!!!
1
Kuba z Bydgoszczy 2017-06-21 22:00:30
witam,

firma godna polecenia, terminowa realizacja, panowie profesjonaliści, chętnie doradzą. Domek stawiali 3 dni. Dla osób które się niecierpliwią, u nas przy stawianiu domku telefon szefa się urywał, każdy chciał mieć domek na wczoraj, zrozumcie że są np. różne warunki pogodowe. Jeśli szukacie DŁUGO tak jak ja firmy której można zaufać polecam firmę Art-Bud.
Zapraszam osoby z Bydgoszczy do obejrzenia mojego domku lub mogę wysłać kilka fotek.
Zostaw swoją opinię o Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc - Zimnowoda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc