Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc

Zimnowoda

Opinie o Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc

gość 2015-10-04 20:10:43
Witam
To co piszesz to kłamstwo, firma jest rzetelna i solidna ja mam wszystko w czasie zrobione
1
seba 2015-10-04 20:15:09
firma super
1
heh 2015-10-07 13:04:49
samoobrona?
Ja 2015-10-07 13:36:51
Raczej tak hehe
1
seba 2015-10-15 17:59:28
To co człowieku opisujesz to tylko twoja wyobraznia, gdyż ja tą firmę polecam bo są bardzo solidni i rzetelni. Gorąco polecam
Wojtek 2015-11-01 14:02:08
Domek został solidnie wykonany, bardzo polecam tą firmę.
Super goście
1
Anita 2016-02-14 18:58:16
Witam!właśnie została zakończona budowa mojego domu ,przez firmę pana Artura.Dom jest bardzo duży i skomplikowany a mino to firma poradziła sobie z jego wykonaniem ,bez żadnego problemu.Naprawdę są bardzo dobrymi fachowcami!prace przebiegły zgodnie z terminem i projektem!mogę wszystkim polecić FIRMĘ ART-BUD z czystym sumieniem!Pozdrawiam
Syla 2016-03-14 20:38:48
Witam długo szukaliśmy konkretnej firmy z dobrą ceną mieszkamy na śląku a tutaj szczególnie ceny nie ciekawe ale znaleźliśmy firmę Pana Kunca daleko od nas ale i tak nam się opłacało bardzo polecam tą firmę można się z wszystkim dogadać bez problemów nasz wymarzony domek stoi a wszyscy się nim zachwycają POLECAM I NIE SŁUCHAJCIE OPINII ZAZDROSNEJ KONKURENCJI.
Syla 2016-03-14 20:43:51
Dla potwierdzenia mojej opinii na email mogę przesłać zdjęcia.JESZCZE RAZ POLECAM
beta 2016-03-23 07:20:49
podpisaliśmy umowę daliśmy zaliczkę, budowa rusza za 3 miesiące, proszę o opinię o firmie Art-Bud p. Kunca
... 2016-03-30 13:56:37
powodzenia
1
Ramona 2016-04-17 21:40:28
Firma Pana Artura wie co robi i w każdym calu zna się na działaniu w zakresie swojego działania. Jest bardzo dobry kontakt. Czas i jakość wykonania jest zaskakująco szybki i dokładny. Życzę każdemu żeby w tych czasach spotykał na swojej drodze tak rzetelnych i solidnych ludzi. Gdyby ktoś potrzebował potwierdzenia opini chętnie prześlę zdjęcie domku na maila. Pozdrawiam Panie Arturze i dziękuję za wszystko. Ramona
1
Domki Letniskowe "Nad Jeziorskiem" 2016-04-24 19:43:25
Jesteśmy klientami Pana Artura od 4 lat, jego firma zbudowała nam kilka domków letniskowych a także bar. Zawsze mogliśmy się z nimi dogadać i byliśmy zadowoleni z ich pracy. Art-Bud to solidna i rzetelna firma! Dziwią nas negatywne opinie... www.nad-jeziorskiem.pl
Pit z Radziejowic 2016-04-26 07:49:50
Witam, niedziela godz. 18,00 stoi wymarzony domek. Szukaliśmy rzetelnego wykonawcy, a Firma Art-Bud zapewniła super poziom. Dobry kontakt,doradztwo, a przede wszystkim terminowe i bezproblemowe wykonanie domku.Ekipa firmy ,która budowała domek to super ludzie, Dokładni,rzetelni,uczynni,żeby tylko klient był zadowolony) takich to ze świecą szukać.Pozdrawiania Panie Arturze, a także pozdrowienia dla Majstra. Polecam tą firmę,a głupie opinie to może być tylko zawistna konkurencja.
P.s. dla zainteresowanych mogę przesłać foto domku.
Angelika 2016-07-10 22:02:42
Witam , Firma rzetelna,godna polecenia , stawiali mi dom i wszystko wykonane solidnie rzetelnie wedlug planow i wymagań, jeszcze wlasciciel od siebie dodal pewne gratisy, podpowiedzial ,dom piekny ,cala okolica podziwia po dzis dzień i ludzie z zainteresowaniem podjezdzaja oglądać. Cena zgodna z umową, terminowosc bez uwag . Zdjecia domu lub info proszę pisac na email andzia_87@onet.eu chetnie odpowiem
Robert 2016-07-11 09:10:28
Firma Art-Bud jest solidna i rzetelna, terminowe wykonanie domku, dodatkowo gratisy. Bardzo bobry kontakt. Super fachowość i doradztwo. Polecam w 100 %. Pozdrawiamy Aneta i Robert(Bytom). Życzymy dalszych sukcesów.
Bałtyk 2016-09-29 22:03:42
Są chętni do wspólnego pozwu?
7
Łódź 2016-10-24 21:27:36
Najładniejszy domek na działkach, bardzo fajnie dobrany gont. Polecam
1
Kuba 2016-10-25 10:45:25
Polecam firmę.
łodzianka 2016-10-27 20:41:12
Najładniejszy domek na "starych działkach",pielgrzymki jak do Lichenia .Ludzie przychodzą oglądają,chwalą.Gont też prezentuje się nietuzinkowo.Życzymy dużo zadowolonych klientów panu Arturowi.
dorkos 2016-10-28 12:35:00
Dzień dobry. Chciałabym zamówić domek tej firmy jak można prosić o przesłanie zdjęć to bardzo proszę bo po tym co przeczytałam to nie wiem co mam robić?
wół przy karecie 2016-11-07 16:10:13
Chyba na babcinych drutach lub szydełku z anilany bo nie z wełny
2
byle jakość 2016-11-07 16:14:39
Poszukaj sobie kogoś kto Ci odpowie i nie obieca przysłowiowych gruszek a jak chcesz kłopotów to powodzenia
1
chyba nie wtopa? 2016-11-07 16:18:59
No i co Beatko, jak tam z realizacją, czy jesteś zadowolona?
BETA 2016-12-01 19:32:58
WITAM NASZ DOMEK JEST POBUDOWANY BARDZO ŁADNIE WYKOŃCZONY + INSTALACJA ELEKTRYCZNA + HYDRAULIKA . ZA TĄ CENĘ TO TRZEBA SZUKAĆ ONI ZROBIĄ TO PORZĄDNIE I PODPOWIEDZĄ . JA JESTEM ZADOWOLONA .BUDOWA BYŁA W TYM ROKU I ŻADNYCH PROBLEMÓW .CZTERY DNI---- DOMEK 7 NA 9 Z ANTRESOLĄ
Zostaw swoją opinię o Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc - Zimnowoda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art.-Bud Firma Usługowa Artur Kunc