GD&K Consulting Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o GD&K Consulting Sp. z o.o.

firma gdk 2014-02-27 13:53:10
Witam!
Przestrzegam wszystkich aplikujących na jakiekolwiek stanowisko w firmie GD&K Group. Bardzo destruktywna atmosfera (spływająca na pracowników z "góry"), (usunięte przez administratora)
6
Hellen 2014-07-18 00:04:24
Zdecydowanie odradzam! Byłam u nich na rozmowie kwalifikacyjnej i powinnam zażądać zwrotu pieniędzy za podróż z drugiego końca Polski. To jest jakaś kpina, że oni w ogóle mają czelność zapraszać poważnych ludzi na spotkanie, zajmować czyjś cenny czas i za pracę na odpowiedzialnym stanowisku zaproponować tyle, że ledwo starczy na wynajem mieszkania i dojazdy do pracy! Śledzę ogłoszenia tej firmy i widzę, że rotację muszą mieć olbrzymią, bo co chwila rekrutują na te same stanowiska, co w ogóle mnie nie dziwi. Odradzam poważnym ludziom.
13
michu 2014-08-03 16:56:50
Dzieki za opinie. Jestem powazna osoba z ambicjami, mialem im wyslac swoje dokuemnty ale w takim razie sobie odpuszcze...
8
dido duda 2016-04-19 15:53:37
Przestrzegam przed tym pracodawcą. Nawet nie wiadomo od czego zacząć opisywanie atmosfery i poniżających warunków pracy jakie tam wprowadza jeden z członków zarządu, który traktuje pracowników jak podnóżki i maszynki do nabijania mu kasy (na pełnych obrotach pracują tam naprawdę dobrzy specjaliści, chyba nie mają innego wyjścia).
Rotacja na pewnych stanowiskach jest ogromna. W Krk jest trudno o dobrą pracę, ale na szczęście nie wszyscy godzą się na poniżanie i odchodzą.
Warunki finansowe - bardzo średnie - za taki stres i pęd pracy w tym wielkim bałaganie - po prostu się nie opłaca. Nie polecam! Poszukujący pracy - uwierzcie, że znajdziecie lepszą! Powodzenia!
9
uwaga 2016-05-21 22:37:47
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Atmosfera jest poniżej jakichkolwiek standardów, ciągły stres i poniżające traktowanie wpływa destrukcyjnie na wszystkich i powoduje ciągłą rotację w szczególności na niższych stanowiskach. Im niżej ktoś jest w hierarchii tym bardziej dają mu to odczuć stali pracownicy, którzy mają bardzo wysokie mniemanie na swój temat. Ludzie są fałszywi i trzeba uważać na każde słowo. Przy okazji to wszystko za śmieszne pieniądze.
Jeśli macie chociaż odrobinę szacunku do siebie - unikajcie tego miejsca jak ognia!
11
olka 2016-11-08 12:04:57
Święta prawda!
2
oliwka 2017-01-06 14:50:31
mam takie samo doświadczenie! totalnie odradzam - poniżanie na każdym kroku i nieustanne pokazywanie wyższości. (gdyby jeszcze było się czym chwalić )
5
kacha 2017-01-17 23:15:57
A ja mam inne doświadczenie - za moich czasów zespół był świetny. Choć pracy było zawsze dużo, ludzie byli OK. No i niezła szkoła szczególnie dla początkujących.
Ostatnio doszły mnie słuchy, że coś się zmieniło, więc może te rekrutacje wyjdą im na dobre. Mają ładne biuro.
1
Izabela 2017-06-04 21:34:59
Moim zdaniem jest Ok, pensje nie są wcale niskie i można się bardzo dużo nauczyć. Po ostatnich zmianach w zarządzie - jest jeszcze lepiej. Mogę to śmiało powiedzieć, bo pracuję tu kilka ładnych lat.
2
Zostaw swoją opinię o GD&K Consulting Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GD&K Consulting Sp. z o.o.