Nord Impact Construction Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Nord Impact Construction Sp. z o.o.

admin 2015-11-03 13:38:38
Pomóż osobom szukającym pracy w Nord Impact Construction Sp. z o.o. i dodaj komentarz. Twoje zdanie się liczy.
leonekk 2016-02-18 08:20:23
Witam serdecznie Nord Construction Sp.z o o to dawny Vitrum Invest Sp. z o.o.
Czyli nic innego jak człowiek który nie wypłaca pieniędzy wystarczy poczytać opinie o starej spółce ludzie nie dajcie się nabierać na ładnie gadki Pana Rajmunda który obiecuję gruszki na wierzbie .... Nie płaci nie płaci ok 40 osób którzy czekają na pieniądze od roku
3
KlaudioBerlin 2016-05-30 12:53:09
Obecnie Rajmund Dabrowski "ukrawa" się pod nowa nazwa firmy PBB Projekt-Bau Berlin GmbH, Berlin, Richardstraße 104, 12043 Berlin. Oni wynajmowali ode mnie kwatere przez miesiąc. Mimo regulaminu domowego i u´mowy codziennie było chlanie i rozróby. Dlatego zerwałem z nimi umowę wynajmu kwatery a w ramach kary o czym mowa w regulaminie i umowie zostali pobawieni kaucji oraz pieniędzy za nie przemieszkany okres. Wszystko jak najbardziej zgodne z prawem cywilnym niemieckim. Za to ukradli mi cale meble i wyposażenie z mieszkania na wartość prawie 1400 euro. Nalazalem im pisemnie najpóźniej do jutra zwrocic mi rownowartosc ukradzionych rzeczy. 1 czerwca jak nie będzie kasy na koncie to zgłaszam ich do niemieckiej prokuratury i policji. Zwykli zlodzieje
KlaudioBerlin 2016-05-30 12:54:54
A to link do info o Rajmundziku w Berlinie https://www.moneyhouse.de/Rajmund-Dabrowski
adamm 2016-06-03 07:27:13
KlaudioBerlin proszę o kontakt, poszukuję go od paru miesięcy???
adamm 2016-06-03 07:39:42
proszę o kontakt w sprawie Rajmunda?PILNE!!!
1
abc123 2016-06-03 11:18:28
Jak ktoś posiada informacje o tej firmie to niech pisze.
KlaudioBerlin 2016-06-03 19:08:46
Moi drodzy namierzyłem tego złodzieja i oszusta. To mój mail besser_leben@24-mail.de Piszcie ja się odezwe. Oszukal swojego wspólnika z firmy Vitrum Invest, oszukal wiele firm, okradl mase ludzi. Siedal w kryminale 5 lat za oszustwa. I tym razem tam wroci na dobre jako recydywa. Nie bojcie się go jak was zastrasza. To zwykly frajer. On się na ulicy boi pokazac by go chłopaki nie dojechali. Lepiej by go Policja pierwsza dorwala jak pokrzywdzeni. Wiem o tej mendzie bardzo dużo. I także o tym kurduplowatym lysolu Adrianie Seemannie co miał firme Seemann Bud w Katowicach. Rajmudzik ma taka mloda kurewke co była kibolka Gornika Zbrze wiec ja pol stadionu pierd.... hahahaha. Oj dużo wiem o nim. Za dużo. Okradl i naublizal nieodpowiednia osobe!!!!
KlaudioBerlin 2016-06-03 19:10:50
W Berlinie tez już chłopaki mu szykują wpierdol i jest spalony bo nabral i oszukal mase pracowników i podwykonawców. Teraz to będzie musial spierdalac do Korei.
OszukanyWZielonejGórze 2016-06-04 22:11:26
"Firma" (usunięte przez administratora)ma siedzibę na Sulechowskiej obok Hotelu Leśnego w ZG ;) Panowie wciąż oszukują swoich pracowników. Jak będę miał więcej szczegółów to będę pisał na bieżąco.
1
DąbrowskiSeemannKurwy 2016-06-05 19:23:45
Pokrzywdzeni z Terenu Zielonej Gory mogą też zgłaszać się do pana Jabłośkiego - właściciela obietu gdzie Dąbrowski i Seemann mieli siedzibę i tez mu nie zapłacili za najem.
Jabłonski 2016-06-05 20:16:19
Tylko Po Co?
adminsulechowska39b 2016-06-05 20:30:17
Firma Nord Constration sp.z o.o.po kilku wizytach byłych pracowników , po kilku telefonach od Policji i po dwóch wizytach Policji na Sulechowskiej 39b została poproszona o opuszczenie zajmowanych pomieszczeń i zabranie swoich ruchomości.
Od prawie dwóch tygodni nie było żadnych pracowników w pomieszczeniach biurowych .
Pojawiał się tylko Pełnomocnik który reprezentował interesy spółki.
Na obecną chwilę w pomieszczeniach na Sulechowskiej 39b nie ma żadnych mebli, sprzętów biurowych ,komputerów ,dokumentów spółki, maszyn urządzeń budowlanych , oraz materiałów.
Spółka Nord Constration pozostawiła tylko w rozliczeniu za najem skuter i fakturę za niego. Skuter jest nie sprawny, a faktura mocno zawyżona zwarzywszy na jego stan techniczny.
Ciągle do mnie dzwonią ludzie , którzy szukają swoich ruchomości ,nawet wczoraj ok godz 23.
adminsulechowska39b 2016-06-05 20:38:25
Firma Nord Constration sp.z o.o.po kilku wizytach byłych pracowników , po kilku telefonach od Policji i po dwóch wizytach Policji na Sulechowskiej 39b została poproszona o opuszczenie zajmowanych pomieszczeń i zabranie swoich ruchomości.
Od prawie dwóch tygodni nie było żadnych pracowników w pomieszczeniach biurowych .
Pojawiał się tylko Pełnomocnik który reprezentował interesy spółki.
Na obecną chwilę w pomieszczeniach na Sulechowskiej 39b nie ma żadnych mebli, sprzętów biurowych ,komputerów ,dokumentów spółki, maszyn urządzeń budowlanych , oraz materiałów.
Spółka Nord Constration pozostawiła tylko w rozliczeniu za najem skuter i fakturę za niego. Skuter jest nie sprawny, a faktura mocno zawyżona zwarzywszy na jego stan techniczny.
Ciągle do mnie dzwonią ludzie , którzy szukają swoich ruchomości pieniędzy materiałów ,nawet wczoraj ok godz 23.
Proszę nie dzwonić ,nie ma tu żadnego majątku spółki Nord Constrution ,która wynajmowała pomieszczenia biurowe i magazynowo gospodarcze.
Do jutra do godz 12 mają zwrócić klucze od pomieszczenia gospodarczo -magazynowego .
Antonina 2016-06-05 23:18:07
My zostaliśmy oszukani z mężem przez niego. Oferował pracę na rozbiorkach, przy remontach, przy sprzątaniu po tych remontach oraz pomoc w zakwaterowaniu pp wysłaniu zaliczki na mieszkanie odwlekał przyjazd i nie chciał podać adresu mieszkania pod różnymi pretekstami. Jak w końcu doszło do tego że podał adres i dogadaliśmy się z nim kiedy mamy przyjechać i miał dać nam klucze do mieszkania to w tym dniu wyłączył telefon i kontakt z nim się urwał. Numer jest do tej pory niedostępny.
adamm 2016-06-06 00:08:01
mam nadzieję że ktoś ich wreszcie dorwie!!!!!
KlaudioBerlin 2016-06-06 14:42:47
Jak pisałem wyżej proszę wszystkich pokrzywdzonych o kontakt na besser_leben@24-mail.de Pokrzywdzonych jest cala masa. Już ma wszczęte postepowanie karne o kradzież. Na dzień dzisiejszy sa 3 podmioty gotowe do zlozenia zbiorowego pozwu o oszustwa i fałszowanie podpisow i dokumentacji firmy. Ludzie piszcie do mnie. Skojarze was wszystkich zbierzemy material dowodowy i z pomocą ürawnikow zlozymy zbiorowe zawiadomienie o przestępstwie. Do pierdla z gnojem.
Zostaw swoją opinię o Nord Impact Construction Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Impact Construction Sp. z o.o.