Gama System Krzysztof Kuśmierek

Smolna

Opinie o Gama System Krzysztof Kuśmierek

zawiedziona 2016-04-01 07:20:10
Bardzo szybko przyjmują zamówienie i pobierają "zaliczkę". Wykonanie DZIADOWSKIE, dwa m-ce czekam na reklamację. Po dziesiątkach telefonów przychodzi "fachowiec" bez narzędzi i twierdzi, że jest OK a w międzyczasie proponuje jakieś kliniki zamontować. NIE WYSTAWIAJĄ FAKTUR, więc będę musiała odwiedzić Urząd Skarbowy. JAK NAJDALEJ OD TYCH PARTACZY!
4
gama system 2016-09-30 14:59:33
Witam w odpowiedzi na Pani opinie informuję iż reklamacje są robione na bieżącą i jeżeli ma jakieś problemy z drzwiami proszę o kontakt listowny do firmy z opisem co Pani reklamuje i na tej podstawie reklamacja w szybki sposób będzie załatwiona a nie pisać tutaj jakies nie stworzone żeczy. A co do faktury informuję że nie zgłaszała Pani fakt otrzymania faktury więc w tym przypadku za wykonaną usługę został wystawiony paragon. Pozdrawiam gama system
1
Przemek Częstochowa 2016-09-30 23:40:04
Odradzam wszystkim drzwi montowane przez firmę Gama System. Zamontowano drzwi 23.08 - montaż nie dokończony adnotacja na rachunku wraz z podpisem montażysty - tego samego dnia wykonałem telefon wysłałem reklamacje pocztą za potwierdzeniem odbioru oraz @. Po dwóch tygodniach dostałem informację że w ciągu 14 dni ktoś ze mną się skontaktuje i ustali termin usunięcia usterek oraz dokończy obróbkę. Minęło 14 dni żadnego kontaktu przez kolejne dni każda próba kontaktu kończyła się informacją że zadzwonimy jutro. Niestety sprawa zgłoszona do prawnika i Rzecznika Praw Konsumenta i pewnie skończy się w sądzie i naprawie przez inną firmę. Jeśli ktoś chce zapłacić drogo za fuszerkę i napsuć sobie krwi przy próbie usunięcia usterek to niech wybierze firmę Gama System jeśli chce mieć spokojne życie omijajcie ich z daleka.

szczelina na progu wynosi z lewej strony 0.50 cm z prawej 0,60 cm. Próg zamalowany jest lakierem w miejscach szczelin. W lewym górnym rogu widoczna jest szczelina na łączeniu listew. Listwy ubrudzone są lakierem i zamontowane nieestetycznie. Front progu zamontowany jest nierówno. Nie została zamontowana uszczelka na futrynie (monter pozostawił do samodzielnego zamontowania). W lewym górnym rogu od strony mieszkania szczelina na łączeniu . Drzwi nie zostały obudowane od strony wewnętrznej (od strony mieszkania). Adnotacja na umowie o dostarczeniu kątowników w późniejszym terminie.
7
Sebastian 2016-10-27 14:16:30
Sytuacja podobna jak dwie opisane wyżej. niestety sugerowałem się tylko opiniami znajdującymi się na stronie firmy Gama System teraz żałuje. Przedstawiciel powinien dostać nagrodę za bajki jakie opowiada. miało być pięknie ładnie i szybko. Trzy dni i drzwi założone miesiąc już ciągnie się reklamacja. Stanowczo odradzam
5
zadowolony 2016-11-06 16:44:40
Ja tam nie mam co narzekać zamówiłem drzwi , przyjechali zamontowali, już mija 3 miesiąc po montażu i jest wszystko ok. Ja tam polecam innym i sam za niedługo będę zamawiac od nich 5 par pokojówek
1
zawiedziona 2016-11-07 08:45:29
Ty tam zamów 10 par pokojówek.
3
Przemek Częstochowa 2016-11-15 12:32:04
To weź się zastanów czy na pewno warto wystarczy zadzwonić do Rzecznika Konsumenta w Częstochowie i podać nazwę firmy od razu usłyszymy że firma jest im znana i są z nią problemy lepiej sobie daruj te drzwi pokojowe - też miałem zamówione 3 pary ale po tym jak zamontowali drzwi wejściowe zrezygnowałem z tego. Od sierpnia męczę się z reklamacją i gdyby nie to że u konkurencji nie ma takiego koloru wykończenia to zabudowa już dawno była by poprawiona na koszt firmy Gama System przez inną firmę. Jednak chyba i tak mnie to czeka
5
oszukany 2016-12-14 20:12:58
Jednym slowem, Tragedia! Stanowczo nie polecam!
4
Grażyna 2017-01-06 14:46:40
Jestem zadowolona z montażu drzwi. Usługa została wykonana bardzo szybko i sprawnie. Dodatkowo poleciłam firmę dwóm swoim sąsiadkom i one też nie mają żadnych zastrzeżeń. Fakturę również otrzymałam bez problemu

Zadowolona klientka
4
barbara 2017-02-11 16:20:27
witam wszystkich ja miałam taką historię mianowicie zamówiłam drzwi przed wekendem dałam zaliczke i w wolnej chwili weszłam tutaj aby przeczytać opinie i na początku sie przeraziłem co wy tu piszecie,miałam straszne obawy, ale okazało sie wszystko dobrze przyjechali zamontowali wystawili fakturkę nie potrzebnie przez parę dni byłam w niepewności polecam!!!!!!
3
Dorota 2017-02-21 10:25:33
Zamówione drzwi zupełnie nie odpowiadają opisowi przedstawiciela, który obiecuje antywłamaniowe drzwi z bolcami antywłamaniowymi i uszczelkami magnetycznymi, z wypełnieniem akustycznym itp., a w efekcie są do drzwi, które można kupić za 300 zł w każdym większym markecie!!! Informują, że są producentami drzwi, a nie prowadzą nawet działalności związanej z produkcją drzwi!!! Kupują drzwi za 300 zł, a sprzedają WIELOKROTNIE drożej!!!! UWAGA!!!! Brak odpowiedzi na reklamację - to nawet dobrze, bo znaczy, że została uznana:))) UWAGA! UWAGA! UWAGA! Proszę omijajcie z daleka tę firmę, a ulotki przez nich roznoszone palcie na stosie:))))))

Jeśli ktoś z gamy system zechce odpowiedzieć na ten komentarz, to proszę nie robić takich błędów jak ten z waszego postu powyżej "nie stworzone żeczy" :))))
kasia 2017-02-21 14:44:36
Przed chwilą skończył się montaż u mnie drzwi , który odbył się bardzo sprawnie i fachowo co do drzwi nie mam żadnych zastrzeżeń jedynie klamka mogła by być trochę lepsza . Także poleca firmę game system jak najbardziej zresztą firma montowała drzwi u mojej kuzynki pół roku te mu, gdzie też jest tutaj od niej opinia. A co do tej opinii Pani Doroty to powinna Pani szkalować np. każdą restauracje gdzie w sklepie mięso kosztuje 15 zł kg a już w restauracji 150 zł :) i nie zawsze jest smaczne. Pani komentarz jest żenujący i niskich lotów. Pozdrawiam
2
moryc 2017-03-01 13:39:49
zgadzam się z opinią wyżej załóżcie sobie firmę to zobaczycie jaki to jest miód, żeby firma się utrzymała to chyba normalne , że sprzedaje z marżą
1
boni 2017-03-12 10:55:10
montaż ok drzwi ok firma ok tylko te klamki mogły być lepsze ogólnie ok polecam
czewa 2017-04-02 09:19:38
chętnie polecę firmę gama system jestem zadowolony z drzwi które mi zamontowali , fachowe doradztwo super drzwi , znakomity montaż
marek 2017-04-12 09:20:55
25.01. Gama System zamontowała u mnie montaż samego skrzydła drzwi wejściowych do istniejącej już futryny. Wkładki zamkowe nie zgodne z zamówionymi w tym jedna zacinająca (nie zamek jak wstępnie stwierdzono), dziadowskie, najtańsze szyldy, dające dostęp do zamka od zewnątrz, nie dokręcone również od zewnątrz z powodu urwanego wkręta. Tak zostawili. To tylko informacyjnie bo rzeczy te widząc bezradność przedstawiciela handlowego, który dokonał naocznych oględzin kilka dni po montażu zadeklarowałem, że wymienię sam (dodatkowe koszty) i tak też zrobiłem. Zareklamowałem natomiast zamocowanie drzwi na zawiasach. Ciężkie drzwi zamontowano praktycznie tylko na jednym zawiasie (dwa pozostałe bez kontaktu między górną i dolną ich częścią) a każdy zawias tylko na jednej śrubie, powinny być po dwie. Efekt po kilku już dniach drzwi opadły, otwierają się z wyraźnym oporem, skrzypią, słychać i czuć przeskakiwanie na dolnym zawiasie futryny, który już podczas montażu okazał się być luźny. Uczciwie przyznaję, że monter zaproponował aby go przyspawać, ale ponieważ przez poprzednie ponad 40 lat zawias ten nie dawał takich negatywnych oznak jak teraz a instalacja elektryczna jak na spawanie trochę słaba, zapytałem więc czy to konieczne i tu szybko padła odpowiedź, że nie i tak zostało.
Podczas wspomnianych już oględzin przedstawiciela zadeklarował, że w przyszłym tygodniu będzie kontakt i ustalenie terminu naprawy. Tydzień minął i nic. sytuacja powtórzyła się chyba ze trzy albo cztery razy i za ostatnim zaproponował kontakt z szefem Panem Kuśmierkiem. Tu też ze dwie albo trzy rozmowy i dalej nic. Na adres e-mailowy wysłałem reklamację bez odpowiedzi. Listu poleconego za zwrotką z tą samą treścią nie odbierają z poczty (można to sprawdzić na stronie internetowej) Rzecznik Praw Konsumenta , z którym się konsultowałem powiedział, że skoro nie odbierają poczty to On tez jest bezradny i pozostaje tylko droga sądowa. Jeszcze nie podjąłem decyzji. 03.04 z tym wszystkim co tu opisa
marek 2017-04-12 09:30:18
Tu dokończenie bo widzę, że powyżej całość się nie zmieściła.
Jeszcze nie podjąłem decyzji. 03.04 z tym wszystkim co tu opisałem zadzwoniłem do wspomnianego już przedstawiciela handlowego, ten tradycyjnie bezradny odesłał mnie do szefa, wspomnianego już Pana Kuśmierka. Po chwili rozmowy i uprzedzeniu go, że wszystko to opiszę w internecie obiecał, że do 07.04 zostanie ze mną ustalony ostateczny termin naprawy. Do dzisiaj brak reakcji. Kończąc ostrzegam, jak najdalej od tej firmy.
tomasz 2017-05-03 09:41:22
Witam po przeczytaniu wyżej opini byłem przerażony bo zamówiłem w tej firmie montaż z drzwiami ale obawy mineły ponieważ zostały drzwi zamontowane solidnie i z chęcią polece game system
zadowolony 2017-05-14 10:26:24
Zadowolony klient
Chciałbym bardzo podziękować za profesjonalny montaż drzwi zewnętrznych do mieszkania przez Panów montażystów z Gamy System. Przesympatyczni i mili Panowie zamontowali drzwi bardzo szybko i fachowo, bez żadnego zarzutu z dbałością o szczegóły.Drzwi zgodne z zamówieniem Jak najbardziej polecam! Firma Gama System naprawdę godna zaufania. Polecam !
Zgorzelec
Radośni 2017-05-21 10:36:00
Dziękuję za wyjątkowo składną „akcję” – usługę montażu drzwi w naszym domu.

Poza najwyższą jakością dostarczonego produktu i oczywistym urokiem produktu, jesteśmy zachwyceni:

Sprawnością działania monterów i organizacją pracy
Ich kulturą osobistą i skromnością
Szybkością pracy,
Słownością (termin dokładnie taki jak deklarowany); osobiste zaangażowanie w ich dopilnowanie)
Czystością na stanowisku pracy.
Nieuciążliwością w sensie stawianych warunków potrzebnych do pracy.
Z radością stajemy się rzecznikami Państwa firmy, w naszej okolicy i gdziekolwiek w świecie!
Zostaw swoją opinię o Gama System Krzysztof Kuśmierek - Smolna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gama System Krzysztof Kuśmierek