Edach Sp.z.o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Lublin

Opinie o Edach Sp.z.o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

J.. 2013-06-04 12:22:10
Szczerze, firma porażka... wykorzystują ludzi, nie chcą pieniędzy wypłacić i to tak marnych że nie da się za to wyrzyć!!!!!! Człowiek tyra miesiąc czasu a pieniędzy jak nie ma tak nie ma!!!! ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!
maro 2014-02-05 11:45:51
zgadzam sie z ta opiią w 100000% ja pracowałem tam przez 3 lata i zaluje tego ta firam to ( usunięte przez administratora )
były pracownik 2014-08-22 01:40:50
Zgadzam się z przedmówcami. Pracowałem w tej firmie na budowie. Ponad 2 miesiące czekałem na umowę o pracę, zero szacunku dla człowieka, nawet o kaski, buty i ubrania robocze trzeba było walczyć w nieskończoność. Odradzam stanowczo...jedyne pozytywy to fajna brygada ludzi, z którymi pracowałem i (w miarę) czasowo wypłacane pieniądze.
2
michal 2014-08-23 22:56:58
Firma porazka, wykorzystuja pracownikow jak tylko sie da.Stawki maja chyba najgorsze w lublinie, na pieniadze trzeba czekac i nigdy nie wiadomo kiedy beda.
Nigdy nie dogadywac sie z nimi ustnie bo przewala, zawsze papier i dokladnie spisana umowa i tez nie ma gwarancji ze sie wywiaza.
Szczerze nie polecam.
1
na spokojnie 2015-01-07 20:25:13
Boniek boniek niema edachu niema ciebie
6
sprawiedliwy 2015-01-28 21:01:08
z tego co wiem 'niema' pisze się oddzielnie gamoniu ,a edachu nie ma bez bońka gamoniu z kompleksami heheh pajacu
2
bolo 2015-01-28 21:33:40
znam bońka i z tego co wiem jest w porządku jak masz coś do niego to powiedz mu to prosto w oczy, a nie zachowujesz sie jak gówniarz i DODAJESZ JAKIEŚ CHORE OPINIE
1
jack 2015-03-28 20:58:45
mało znasz tego bońka debilu.nie grzesz takimi tekstami,bo ch...ja wisz.a prawda jest taka że za pieniądze zrobi szmaciarz wszystko i ciebie pewnie też by sprzedał za parę nędznych groszy zanim byś mrugnął okiem.
2
Tomek 2015-04-24 09:50:08
Nie jestem pracownikiem, jedynie współpracowałem, ale mam bardzo dobrą opinię o firmie Edach. Zawsze bardzo dobrze się dogadujemy, trochę dziwią mnie opinie "byłych pracowników" czyt. konkurencji
2
Lbn 2015-05-28 21:55:00
Tomek napis z jak masz na nazwisko?Może Kurylak?Śmieszą Ciebie te momenty?To zatrudnia się tam i czekaj na pieniądze półtorej miesiąca ok?Zobaczymy wtedy co powieszenie cwaniaczku :-D
1
były pracownik 2015-06-25 14:37:08
witam pracowałem w edachu ale mnie zwolnili, szukam 2,3 osób które chcą się na nich odegrać i przy okzazji zarobic pare groszy
2
czlen 2016-03-26 13:19:56
pracowalem kiedys w tej firmie ponad 2 lata. wczesniej bylo ok, robota caly czas na kase tez nie trzeba bylo czekac, bylo po prostu super.
teraz sie wszystko popieprzylo odkad pewien zlodziej i kretacz (nie bede wymienial po nazwisku ale kazdy kto tam pracowal wie o kogo chodzi) dorwal sie do wiekszej wladzy.

nie polecam juz tej firmy nikomu !
1
TB 2016-10-18 13:20:55
A mi się bardzo dobrze współpracuje z firmą Edach.
Zostaw swoją opinię o Edach Sp.z.o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edach Sp.z.o.o. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe