Mytych Sp. z o.o. Zakład Usług Budowlanych Ryszard Mytych

Elbląg

Opinie o Mytych Sp. z o.o. Zakład Usług Budowlanych Ryszard Mytych

admin 2015-11-02 15:17:24
Masz newsy z firmy Mytych Sp. z o.o. Zakład Usług Budowlanych Ryszard Mytych? Czekamy na aktualne informacje, dodaj swoją opinię.
11
Zbyszek 2016-11-18 20:22:34
Nic dodać nic ująć! Przykra prawda.
24
Bartłomiej 2016-11-19 12:25:06
To napewno nie jest firma, której pracownik może być dumny ze swojego pracodawcy.. Człowiek jest dla nich szmatą, dlatego tak samo powinno się traktować ich, co już chyba ma miejsce. Elblążanie nie są ślepi i głusi.
25
pracodawca 2016-11-22 21:04:36
A może narzekanie wzięło stąd, że pracować się nie chce a pieniążki niech same wpływają na konto. Proponuję założyć firmę i zatrudnić 100 osób.
Życzę powodzenia
7
klik 2016-11-22 21:21:56
Chyba nie, chodzi raczej o godność pracownika, o przestrzeganie przepisów prawa pracy i o najzwyklejszy w świecie szacunek do człowieka - pracownika oraz uczciwość, czego w tej firmie brakuje. Zatrudnianie 100 osób nie upoważnia pracodawcy, aby ich traktować, jak śmieci.
19
op.op 2016-11-22 21:51:49
Jestem Często w Kątach jako goś i jestem zadowolona i z właścicieli firmy najgorzej było z Panem Marcinem który nie dbał o porządek ani mieszkań ani zieleni. Właściciele ściągali panie z Elbląga do sprzątania. Jak załatwialam klucze to w mieszkaniu które za darmo od firmy miał przez trzy lata nie płacąc za nic miał smród i odor. Co najgorsze letnia porą okrał z wypłaty Panią z Ukrainy która legalnie pracowała sprzatając.


7
bla 2016-11-22 21:57:50
Op.op masz rację. Tak było. I tacy ludzie właśnie niszcz opinie firmy
3
po.po 2016-11-22 22:07:52
Pani Grażynko kłamstwem nic pani nie wskóra, długo pani tak postępowała. W mieszkaniach było bardzo czysto, a zieleń pierwszy raz była tak zadbana, co widzieli wszyscy - zarówno goście, jak właściciele apartamentów. Pomimo pani podłych i kłamliwych donosów, zieleń i tak miała się bardzo dobrze. Warto wspomnieć, że wcześniejsza firma, która się zajmowała zielenią, to była pani koleżanka, słabo się starali, a drzewka, które powinny być na posesji, były u pani na prywatnym balkonie, w doniczkach. Pani z Ukrainy dostała za miesiąc więcej, niż u mytycha dostaje się w dwa miesiące.
Właściciele nie ściągali pań z Elbląga, tylko z Solnicy, a dlaczego? Dlatego, że robiliście sobie tam bez pozwolenia imprezy, więc ktoś mieszkania musiał wam przygotować.
Kłamstwo ma krótkie nogi.
22
tomek 2016-11-22 22:18:09
nalot trolli z robotnioczej
11
obserwator 2016-11-22 22:57:34
oho! barylom gul skoczyl , ze ktos o nich prawde napisal
jak milo patrzec
20
Pracownik 2016-11-25 12:34:10
Pan M., który na wszystkich rzuca tyle oszczerstw - sam powinien się zastanowić nad tym co pisze (wiele z tych słów można przypisać jego osobie)!!. Współpracowałam z tym człowiekiem przez parę lat i jedyne co mogę powiedzieć - to to, że dziwię się, iż osoba o tak niskiej kulturze osobistej i braku szacunku do innych- może wypowiadać się na temat innych osób. Osoby z nim współpracujące nie mogły się z nim porozumieć, wszystkich miał za głupich i niekompetentnych. W stosunku do osób o których pisze tak nieprzychylne i mało prawdziwe zarzuty - sam skarżył i donosił na innych!!!. Wszyscy są winni tylko nie on sam. Zamiast oczerniać ludzi w tak niesprawiedliwy i obłudny sposób, którzy wg. mnie i tak mieli do niego anielską cierpliwość i wykazali się dużą cierpliwością , niech spojrzy na siebie samego jakim jest człowiekiem i jak traktuje innych. SKORO OCZEKUJESZ SZACUNKU SAM POWINIENEŚ GO DAĆ!!!!
4
Pracownik 2016-11-27 17:57:38
Pracownicy nie beda sie wypowiadac swobodnie i szczerze bo potem poniosa konsekwencje w firmie. Wyzej juz widac ataki osob, ktore sa nasylane przez pana B. Kazdego kto powie prawde, beda probowac oczerniac, pomawiac, aby za wszelka cene zmieszac go z blotem, tak dzialala wiele lat i dziala nadal ta firma niestety. Nie maja szacunku do nikogo, pracownik, to dla nich smiec
13
krystyn 2016-11-27 23:50:34
A po co tu się wypowiadać, jak administracja i tak zrobi czystkę na polecenie firmy mytych.
Ktoś się nie boi powiedzieć prawdy o tym, co się u nich dzieje, coś napisze, to zaraz ciach! wyczyścić, zmoderować, usunąć.
Kiedyś była kontrola w firmie mytych, pracownicy tak samo, jak teraz, robili we wszystkie soboty, nadgodziny ponad normę i co? Nic, kontrola była, wycofała się, sprawie ukręcono głowę
13
ADMINISTRATOR 2016-11-29 12:44:59
PODAWANIE PEŁNYCH DANYCH JEST ŁAMANIEM PRAWA STĄD USUWANE KOMENTARZE TROCHĘ ZNAJOMOŚCI PRAWA NIE ZASZKODZI
2
--- 2016-12-03 13:10:12
ADMINISTRATOR, podawanie pełnych danych, które są zawarte w informacji publicznej (tu. tzw. KRS) nie jest łamaniem prawa. W wypadku spółek prawa cywilnego, podanie nawet numeru pesel jest zgodne z przepisami. Masz rację, trochę znajomości prawa nie zaszkodzi.
2
jack 2016-12-06 09:56:24
Nie chodziło o żadne dane, Część komentarzy wisiało tu chyba z pół roku i nikomu one nie przeszkadzały. Admin spękał, bo firma wymusiła na nim usunięcie prawdy. Tak działa wolność słowa. Podłe ataki personalne na pracownika ze strony firmy - żona bambaryły i hotel pod lwem, już zostawił.
Ale luzik, wkrótce pojawi się tu coś o wiele lepszego, więc proszę uzbroić się w cierpliwość :)
1
Zostaw swoją opinię o Mytych Sp. z o.o. Zakład Usług Budowlanych Ryszard Mytych - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mytych Sp. z o.o. Zakład Usług Budowlanych Ryszard Mytych